Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Angsuran ka-4 tina séri Kizuna Ysaye jeung Debussy

``Kizuna Series'' nampilkeun potongan musik anu teu dipikanyaho ku Ysaye, musisi Belgia anu aktip salaku biola genius sareng komposer, dina rupa-rupa téma. Waktos ieu, mangga ngaraosan Debussy ``String Quartet'' dedicated ka Ysaye sareng karya agung sanésna anu dilakukeun ku ensemble musisi kelas dunya anu luar biasa.

Klik di dieu pikeun pesen palaku

*Kinerja ieu cocog pikeun layanan rintisan tiket Aprico Wari. Mangga parios rinci handap.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2024 Pebruari 5 (Kemis)

Jadwal 19:00 ngamimitian (18:15 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / lagu

Debussy: Geulis Dusk (Aturan: Heifetz) ◆Cello jeung Piano
Ysay: Sajak Eleziak (diédit ku A. Knyazev) ◆Cello jeung piano
Debussy: Engké ti Puasa, Pulo Joy ◆Piano Solo
Ysay: Dua Mazurka ◆Biola jeung Piano
Debussy: Moonlight String Quartet Version (Arrangement: Maruka Mori)
Debussy: String Quartet dina G minor
* Punten dicatet yén program sareng palaku tiasa robih.

Nu matak

Yayoi Toda (biola)
Kikue Ikeda (biola)
Kazuhide Isomura (viola)
Haruma Sato (cello)
Midori Nohara (piano)

Inpo tiket

Inpo tiket

release Tanggal

  • Online: Dijual ti 2024:2 dina 14 Maret 10 (Rebo)!
  • Telepon khusus tikét: 2024 Maret 2 (Rebo) 14: 10-00: 14 (ngan dina dinten mimiti penjualan)
  • Penjualan jandela: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:14-

*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupan pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon tikét khusus sareng jandela Ota Kumin Plaza parantos robih.Pikeun detil, mangga tingal "Kumaha mésér tikét".

Kumaha mésér tikét

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi gratis
Umum 3,000 yen
Umum (tikét dinten anu sami) 4,000 yen
Di handapeun umur 25 taun 2,000 yen
* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Panungtun maén

Tikét Pia
Lebihan
teket

Rincian hiburan

Yayoi Toda ©Akira Muto
Kikue Ikeda©Naoya Ikegami
Kazuhide Isomura
Haruma Sato
Midori Nohara

Propil

Yayoi Toda (biola)

Tempat ka-54 dina Kompetisi Musik Jepang ka-1, sareng tempat ka-1993 dina Kompetisi Musik Internasional Ratu Elisabeth taun 4. Narima 20th Idemitsu Music Award. CDna diantarana "Bach: Complete Solo Violin Sonatas & Partitas", "2th Century Solo Violin Works", kumpulan permata "Children's Dream", "Frank: Sonata, Schumann: Sonata No. 3", "Enescu" : Sonata No. 1, Bartók: Sonata No. 2022. Dina 1728, "Bach: Karya Anu Henteu Diiringkeun Lengkep" bakal dirékam deui sareng dileupaskeun. Alat anu digunakeun nyaéta Guarneri del Gesu (dijieun taun XNUMX) milik Chaconne (Canon). Anjeunna diondang salaku hakim pikeun Kompetisi Musik Internasional Ratu Elisabeth sareng Kompetisi Internasional Bartók. Ayeuna guru besar di Jurusan Pertunjukan, Fakultas Musik, Universitas Ferris, sareng dosen paruh waktu di Fakultas Musik, Universitas Toho Gakuen.

Kikue Ikeda (biola)

Anjeunna meunang hadiah dina Kompetisi Musik Jepang, Kompetisi Instrumen String Washington, sareng Kompetisi Viana da Motta di Portugal. Kusabab 1974, anjeunna janten biola kadua tina Kuartet Tokyo salami 2 taun. Instrumén anu dianggo nyaéta Nicolo Amati 39 "Louis XIV" sareng dua modél 1656 anu diinjeum ku Museum Seni Corcoran, sareng 14 Stradivarius "Paganini" anu diinjeum ku Nippon Music Foundation (dugi ka 1672). Nampi Komendasi Menteri Luar Negeri di 2. Kuartet Tokyo parantos nampi seueur panghargaan, kalebet Penghargaan STERN ti majalah STERN Jerman, panghargaan Rekaman Musik Kamar Terbaik Taun tina British Gramophone Magazine sareng American Stereo Review Magazine, French Diapason d'Or Award, sareng tujuh nominasi Grammy Award. Professor Nin, anggota fakultas Suntory Kamar Musik Akademi.

Kazuhide Isomura (viola)

Diajar di Toho Gakuen sareng Juilliard School of Music. Saatos ngabentuk Tokyo Quartet dina 1969 sareng meunang tempat kahiji dina Kompetisi Musik Internasional Munich, anjeunna terus manggung di sakuliah dunya salami 1 taun, dumasar di New York. Anjeunna geus meunang loba panghargaan pikeun rekaman na kalawan Tokyo Quartet, sarta geus ngarilis CD of viola solos na sonatas salaku individu. Dina 44, anjeunna nampi Penghargaan Pencapaian Karir ti Asosiasi Viola Amérika. Ayeuna, anjeunna profésor husus di Universitas Toho Gakuen sarta anggota fakultas di Suntory Hall Chamber Music Academy.

Haruma Sato (cello)

Taun 2019, anjeunna janten jalma Jepang munggaran anu meunang bagian cello tina Kompetisi Musik Internasional Munich. Anjeunna parantos ngalaksanakeun orkestra utama boh domestik sareng internasional, kalebet Orkestra Symphony Radio Bavarian, sareng pagelaran musik chamber na ogé nampi ogé. Debut CD ti Deutsche Grammophon anu bergengsi di 2020. Instrumén anu digunakeun nyaéta 1903 E. Rocca anu diinjeumkeun ka Koléksi Munetsugu. Hadiah ka-2018 sareng hadiah khusus dina Kompetisi Cello Internasional Lutosławski 1. Tempat ka-83 dina bagian cello tina Kompetisi Musik Jepang ka-1, ogé Hadiah Tokunaga sareng Hadiah Kuroyanagi. Narima Hideo Saito Memorial Fund Award, Idemitsu Music Award, Nippon Steel Music Award, sareng Agency for Cultural Affairs Commissioner's Award (Kategori Seni Internasional).

Midori Nohara (piano)

Meunang juara 56 dina Kompetisi Musik Jepang ka-1. Saatos lulus ti Tokyo University of the Arts di luhur kelasna, anjeunna pindah ka Perancis sareng meunang tempat ka-3 dina Kompetisi Piano Internasional Busoni, tempat ka-2 di Kompetisi Piano Internasional Budapest Liszt, sareng tempat ka-23 dina Long-Thibault International ka-1. Kompetisi Piano. Salian kagiatan resital, anjeunna aktip dina kolaborasi sareng konduktor sareng orkestra boh domestik sareng internasional, sareng dina musik kamar. Dina 2015, anjeunna diondang salaku juri pikeun bagian piano Kompetisi Internasional Long-Thibault Crespin. CD: "Moonlight", "Complete Ravel Piano Works", "Pilgrimage Year 3 & Piano Sonata", jsb. Dosen madya di Universitas Seni Tokyo sareng dosen tamu di Nagoya College of Music.

pesen

Yayoi Toda

Abdi ngahaturkeun nuhun ka Bapak Ikeda sareng Bapak Isomura, anu janten anggota Kuartet Tokyo, pikeun pangrojong hébatna di New York, sareng ieu bakal kadua kalina urang damel babarengan. Kuring geus digarap kalawan pianis Midori Nohara sababaraha kali dina potongan hésé Shostakovich na Bartok, jeung manehna teh batur sapagawean kuring paling dipercaya. Ieu bakal kolaborasi munggaran urang jeung cellist Haruma Sato, nu salah sahiji cellists ngora ngarah Jepang tur aktip di sakuliah dunya, sarta kami ngarepkeun nedunan Debussy kalawan anjeunna. Nalika ngeunaan musik, kolaborasi sareng musisi anu anjeun leres-leres tiasa dipercanten bakal ningkatkeun kaéndahan karya anjeun sareng rasa minuhan dina ngalaksanakeunana. Ogé, waktos éta mangrupikeun harta pikeun kuring. Abdi ngarep pisan.

inpormasi

Disponsoran ku: Asosiasi Isai Jepang
Co-sponsor: Asosiasi Promosi Budaya Kota Ota
Disponsoran ku: Kedubes Karajaan Bélgia
Kedubes Perancis di Jepang/Institut Francais
Kamentrian Luar Negeri
Asosiasi Cello Jepang
Asosiasi Jepang-Bélgia

Jasa rintisan tiket Apricot Wari