Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

♪ Nyanyi kembang ♪ Kado leutik

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2024 Pebruari 6 (Kemis)

Jadwal 14:00 ngamimitian (13:30 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Kinerja (klasik)
写真

Pagelaran / lagu

Kembang karatachi, bukit kembang tangerine, mawar liar, violet, edelweiss, jsb.

Nu matak

Mamina Kawai (soprano) Fumie Abe (piano)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Kabéh korsi unreserved 1,000 yen

お 問 合 せ

Pangatur

Kawaii

nomer telepon

090-3406-8979