Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Screening tina pilem "Indung kuring: Puisi Malaikat"

Urang bakal screening produksi kontemporer panganyarna, `` Indung kuring - Puisi Malaikat-''.

あ ら す じ】
Takako Yamakawa, murid SD kelas tilu, éra ku indungna, Kiyoko, anu rada béda ti dulur di sabudeureunana.
Hiji poé, Takako reuwas uninga yén kolotna cacad méntal.
"Abdi mah hoyong janten anak indung. Abdi hoyong janten anak indungna."
Tapi, kecap jalma di sabudeureun dirina jeung cinta murni kolotna laun mupus prasangka Takako urang.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2024 Pebruari 5 (Kemis)

Jadwal ①10:30-12:45 (panto muka jam 10:00)
②14:00-16:15 (panto muka jam 13:30)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)

Pagelaran / lagu

"Indung Abdi -Sajak Malaikat-" (©Gendai Production, 2024)

Nu matak

Shinobu Terajima, Takako Tokiwa, Reiko Takashima, Yumi Adachi, Chizuru Higashi, Ikkei Watanabe, Eiichiro Funakoshi, jeung sajabana

【diréktur】
Seuneu Sunako Yamada

【Produksi】
produksi modern

Inpo tiket

Inpo tiket

Dina Januari 2024 4 1 Poé

Harga (kalebet pajak)

Kabéh korsi téh korsi non-ditangtayungan, 1,300 yen sateuacanna, 1,800 yen dina poé.

Catatan

[Toko penjualan tiket sateuacanna]

Toko Buku Hifumido

TEL: 03-3731-5120
Yubinbango144-0051
7-48-11 Nishi Kamata, Ota-ku, Tokyo

お 問 合 せ

Pangatur

produksi modern

nomer telepon

03-5332-3991