Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Ota Home Education Research Institute 30th Anniversary Kuliah

Téma: "Relaxasi pikiran sareng awak" - ngaleungitkeun setrés sareng ngaleupaskeun poténsi anjeun! ~

Dupi duanana kolot jeung anak capé? Nalika anjeun detox setrés akumulasi anjeun, kakuatan aslina anjeun bakal hudang. Hayu urang diajar babarengan.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2024 sataun 6 bulan 2

Jadwal 10: 00 ~ 11: 45
tempat pasamoan Ota Ward Aula Aplico Exhibition Room
genre Kuliah (Lain)
Nu matak

Dosen Ota Home Education Research Institute
   Diréktur Miiko Tajima

お 問 合 せ

Pangatur

NPO Ota Home Education Research Institute (Tonsho)

nomer telepon

090-4225-7434