Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Yokohama National University Orchestra 122nd Konser Biasa

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Saptu, 2024 Januari 5

Jadwal 13:30 ngamimitian (12:45 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Performa (orkestra)
Pagelaran / lagu

A. Borodin: Symphonic sajak "Di stépa Asia Tengah"
A. Borodin: Tari Dattans tina opera "Pangeran Igor"
D. Shostakovich: Symphony No 5 "Revolusi"

Nu matak

Kazuki Wada (konduktor)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi gratis, tikét sateuacanna 800 yen, tikét dinten sami 1,000 yen

Catatan

teket [https://teket.jp/4833/32035]

お 問 合 せ

Pangatur

Orchestra Universitas Nasional Yokohama (Okawa)

nomer telepon

080-2645-7358