Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Naon Aplico Art Gallery?

Poto Galeri Aplico Art

Galeri Seni Aprico, dibuka dina bulan Méi 2008, mangrupikeun galéri mini dimana anjeun tiasa ngahargaan lukisan dina koleksi Ota Ward dina rohangan anu santai sareng tenang.

Mampir sakedap nalika anjeun milampah, sumping ningali padamelan anu anjeun milari, tingali dina jalan ka bumi ti konsér di aula, sareng saterasna ...
Saha waé anu tiasa ningali éta kalayan bébas.

Pitunjuk panggunaan

Jam muka

9: 00 ~ 22: 00

* Waktos nutup nyaéta 20:00 dina pertimbangan ngeunaan langkah-langkah prioritas sapertos pencegahan panyebaran.

dinten panutup

Sarua salaku dinten panutup Aplico

Biaya pangakuan

Gratis

lokasi

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3
Aula Ward Aplico B1F Tembok

Inpormasi kontak

TEL: 03-5744-1600 (Ota Ward Hall Aplico)

lalar liwat

Inpormasi transportasi pikeun Ota Ward Hall Aplico