Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Galeri Seni Aplico 2019

Fase XNUMX: awéwé Kazuko Naito Asing (jalma)

Mangsa paméran

2019 Méi (Kemis) -Agust 5th (Minggu), 23

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina 2019, urang bakal ngenalkeun lukisan anu museurkeun kana hiji seniman per istilah.

Istilah kahiji nyaéta Kazuko Naito.Anjeunna diajar di handapeun master lukisan Jepang, Toshihiko Yasuda, sareng aktip salaku pelukis di Nihon Bijutsuin.
Kuring ngagambar seueur inohong awéwé anu kuring pendakan di nagara deungeun sapertos Wétan Tengah sareng Éropa.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun
Kazuko Naito "Skor Pasir"

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jenis
Skor keusik Kazuko Naito teu dipikanyaho 150 × 213 Ngawarnaan buku kertas
Kira-kira Puasa Kazuko Naito teu dipikanyaho 213 × 150 Ngawarnaan buku kertas
Kazuko Naito teu dipikanyaho 150 × 70 Ngawarnaan buku kertas
Hoshisai Kazuko Naito teu dipikanyaho 150 × 70 Ngawarnaan buku kertas
Kembang maturan Kazuko Naito teu dipikanyaho 150 × 70 Ngawarnaan buku kertas

Fase 2: Yoshie Nakada Rasa cahaya

Mangsa paméran

2019 Agustus (Salasa) -Désémber 8th (Salasa), 27

Pagawéan anu dipamerkeun

Istilah anu kadua nyaéta Yoshie Nakada, pelukis gaya Kulon anu diajar di handapeun Sotaro Yasui.
Anjeunna pelukis anu ngalukis masih hirup sareng bentang ngalangkungan jandéla.Éta ngagambarkeun rohangan anu pinuh ku cahaya kalayan kelir awéwé anu lemes.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun
Yoshie Nakada "Masih Hirup" 1991

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jenis
Kembang méja Yoshie Nakada teu dipikanyaho 116.7 × 91 Lukisan minyak
Jero rohangan Yoshie Nakada 1979 taun 80.3 × 65.2 Lukisan minyak
Masih hirup Yoshie Nakada 1981 taun 80.3 × 116.7 Lukisan minyak
pangadilan Yoshie Nakada teu dipikanyaho 116.7 × 80.3 Lukisan minyak
Masih hirup Yoshie Nakada 1991 taun 80.3 × 116.7 Lukisan minyak
Kebon usum panas Yoshie Nakada 1963 taun 91 × 116.7 Lukisan minyak

Fase 3: Hiroaki Anzai Katingali lembut

Mangsa paméran

2019 Désémber 12 (Kemis) -Maret 26, 2020 (Minggu)
9:10 am-XNUMX: XNUMX pm

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina 2019, urang bakal ngenalkeun lukisan anu museurkeun kana hiji seniman per istilah.

Istilah katilu nyaéta pelukis ala Jepang Hiroaki Anzai.
Dilahirkeun di 38, Anzai diajar di handapeun Ryuko Kawabata sareng aktip di Seiryusha kanggo waktos anu lami.Anzai resep pamandangan sapopoé sapertos profil rapih awéwé anu tuang capung beureum, "Indung" (1936), sareng pepelakan "Haruyuki" (1944), anu sacara saksama ngagambarkeun unggal daun. Kuring ngagambar seueur gambar anu ngajantenkeun kuring raos siga kuring gering.Punten ngaapresiasi lukisan Jepang Hiroaki Anzai ku tampilan haneut.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun
Hiroaki Anzai "Indung" 1936

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / format (cara ngalukis)
Tokoh indung Hiroaki Anzai 1936 taun 146 × 96 Lukisan Jepang
Hujan anak Hiroaki Anzai 1950 taun 175 × 360 Lukisan Jepang
Kamar penari (1) Hiroaki Anzai 1951 taun 180 × 135 Lukisan Jepang
Salju cinyusu Hiroaki Anzai 1944 taun 137 × 173 Lukisan Jepang

Fase 4: Hiroshi Koyama Kota Songbie

Mangsa paméran

2020 Maret (Salasa) -3 Juni (Saptu), 24
9:10 am-XNUMX: XNUMX pm

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina 2019, urang bakal ngenalkeun lukisan anu museurkeun kana hiji seniman per istilah.

Periode kaopat nyaéta pelukis ala Kulon, Hiroshi Koyama.
Lahir di 2, Koyama diajar di handapeun Sotaro Yasui, tuan tanah, sareng parantos aktip salaku anggota Asosiasi Lukisan Pasipik ti saprak 61.Koyama mangrupikeun maot anu beurat anu ngamangpaatkeun lukisan minyak, sareng ngagambarkeun jalan-jalan di Éropa sapertos Perancis sareng Spanyol.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun
Hiroshi Koyama "Kota di Cliff Arcos de la Frontera (Spanyol)" 1990

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / format (cara ngalukis)
Teater Marcello (Roma, Italia) Hiroshi Koyama 1975 taun 112 × 162 Minyak dina kanvas
"Kota dina gawir" Arcos de la Frontera (Spanyol) Hiroshi Koyama 1990 taun 116.7 × 116.7 Minyak dina kanvas
Soré di Toledo (Spanyol) Hiroshi Koyama 1979 taun 116.7 × 116.7 Minyak dina kanvas
Sudut jalan Paris (Perancis) Hiroshi Koyama 1981 taun 60.6 × 72.7 Minyak dina kanvas
Sasak lami Ronda Hiroshi Koyama 1983 taun 72.7 × 60.6 Minyak dina kanvas
Lalampahan Montmartre (Perancis) Hiroshi Koyama 1991 taun 60.6 × 72.7 Minyak dina kanvas