Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Galeri Seni Aplico 2020

Fase XNUMX: Tutuwuhan Kusaikire-Keiaki Anzai

Mangsa paméran

2020 Juni (Salasa) -September 6 (Salasa / liburan), 16

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina fase kahiji, urang bakal ngenalkeun pepelakan anu digambar ku pelukis ala Jepang Hiroaki Anzai, anu diajar di handapeun master Ryuko Kawabata.
Tutuwuhan anu digambar ku Pencerahan nyaéta hipu, santai sareng pinuh ku vitalitas.
Punten ngahargaan napas jukut anu kentel digambar dina patina.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun

Hiroaki Anzai "Taman Ditinggalkeun" 1931 

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jenis
Kebon ditilar Hiroaki Anzai 1931 taun 181 × 167 Lukisan Jepang
Engawa Hiroaki Anzai 1929 taun 186 × 167 Lukisan Jepang
Dalia Hiroaki Anzai 1947 taun 135 × 180 Lukisan Jepang
Kebon dapur Hiroaki Anzai 1944 taun 175 × 360 Lukisan Jepang

Fase 2: Awe alam

Mangsa paméran

2020 Méi (Kemis) -Agust 9th (Minggu), 24
9:10 am-XNUMX: XNUMX pm

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina fase kadua, urang bakal ngenalkeun lima lukisan anu ngagambarkeun kaéndahan alam.
Sanes urang atanapi pelukis tiasa cet "sakumaha anu" alam.
Bentang alam batin diramalkeun dina kanvas kalayan latar budaya masing-masing, sudut pandang, sareng émosina.
Punten ngahargaan éksprési kaéndahan alam sareng kaluhuran anu dicét ku pelukis dina haténa.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun
Nobuko Takatou "Hua Yun Wilderness" 1989

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / jenis
Cerah Yoshihiro Shimoda Produksi taun teu dikenal 116.7 × 91 Lukisan Jepang
Méga kembang padang Nobuko Takato 1989 taun 91 × 65.2 Lukisan Jepang
solat Naoto Yamada Produksi taun teu dikenal 45.5 × 61 Lukisan minyak
Musim gugur tina kesemek Nishida Tojiro Produksi taun teu dikenal 91 × 116.7 Lukisan minyak
Fuki Hiroaki Anzai 1953 taun 174 × 181 Lukisan Jepang

Fase 3: Siga kembang - Showa Bijin-ga

Mangsa paméran

2021 Januari (Senen) -Maret 1 (Minggu), 4
9:10 am-XNUMX: XNUMX pm
* Aplico ditutup nalika dinten-dinten katutup.

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina istilah ka-2020 taun 3, XNUMX lukisan awéwé éndah anu ngagambarkeun anggota awak awéwé anu séhat sareng awéwé anu rapih ku punggung lempeng bakal dipamerkeun.
Bijin-ga, anu sering digambar dina jaman Meiji sareng Taisho, fokus kana kaéndahan penampilan awéwé.Punten perhatoskeun aspek kaéndahan anu anyar pikeun awéwé anu hirup dina jaman Showa ku sababaraha waktos.

Gambar pagawéan anu dipamerkeun
Gushiken Seiji "Izumi no Bank" Produksi taun teu dikenal

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / format (cara ngalukis)
Ku cai mancur Gushiken Anak Suci Produksi taun teu dikenal 227.3 × 181.8 Ngawarnaan buku kertas
Ngantosan angkatna (penari) Gushiken Anak Suci Produksi taun teu dikenal 218 × 152 Ngawarnaan buku kertas
Skétsa Hiroaki Anzai 1942 taun 120 × 90 Ngawarnaan buku kertas
Tamu usum semi Hiroaki Anzai 1954 taun 227.3 × 181.8 Ngawarnaan buku kertas
Maiko Hiroaki Anzai 1935 taun 168 × 180 Ngawarnaan buku kertas

Fase 4: Impian mojang

Mangsa paméran

2021 Agustus (Salasa) -Désémber 3th (Salasa), 23
9:10 am-XNUMX: XNUMX pm
* Aplico ditutup nalika dinten-dinten katutup.

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina istilah ka-2020 taun 4, urang bakal ngenalkeun karya pelukis awéwé Keiko Gun sareng Yoshie Nakada.Keiko Gun ngahasilkeun seueur lukisan anu ngingetkeun carita dongéng anu hadé.Salaku tambahan, Yoshie Nakada tetep ngagambar kahirupan anu masih warna sareng garis bulak.
Dua anu cicing dina période anu sami langkung milih ngagunakeun bonéka impor sareng ornamén salaku motif dina lukisan. Punten perhatoskeun impian sareng perasaan puitis yén dua pelukis awéwé ngimpi dina atelier sapertos budak awéwé.

Gambar Yoshie Nakada "Masih Hirup"
Yoshie Nakada "Masih Hirup (Aoi)" 1980

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / format (cara ngalukis)
Serial pangémutan "Hong Kong" Keiko Gun Produksi taun teu dikenal 73 × 91 Kanvas / minyak dina kanvas
Kenangan Hongkong Keiko Gun Produksi taun teu dikenal 162 × 97 Kanvas / minyak dina kanvas
Imprési Onfleur Keiko Gun Produksi taun teu dikenal 162 × 97 Kanvas / minyak dina kanvas
Hirup masih (jubah biru) Yoshie Nakada 1980 taun 80.3 × 116.7 Kanvas / minyak dina kanvas
Masih hirup Yoshie Nakada Kira-kira taun 1980 116.7 × 80.3 Kanvas / minyak dina kanvas