Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Inpormasi paméran pangénggalna

Seueur panulis anu cicing di Ota Ward dugi ka ayeuna, sareng sagala rupa karya parantos disumbangkeun ka bangsal.
Galeri Seni Aprico anu ngenalkeun karya-karyana di Ota Ward.

tempat pasamoan

Tembok Aplico BXNUMXF

Fase 1: Yoshie Nakada - Pesona tina garis

Mangsa paméran

2021 Méi (Kemis) -Agust 6th (Minggu), 24
9:8 am-XNUMX: XNUMX pm
* Aplico ditutup nalika dinten-dinten katutup.

Pagawéan anu dipamerkeun

Dina istilah mimiti 2021, urang bakal ngenalkeun Yoshie Nakada, pelukis anu cicing di Ota Ward.Nakata diajar di handapeun pelukis ala Kulon Narashige Koide nalika anjeunna cicing di Ashiya, sareng dipangaruhan pisan ku Koide dina gaya na.Kami bakal nunjukkeun gambar awéwé buligir anu ngingetkeun stroke Koide's sikat sareng komposisi, ogé gambar garis anu pikaresepeun.


Yoshie Nakada produksi "Gambar awéwé" teu dikenal

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Judul pagawéan Ngaran panulis Taun produksi Ukuran (cm) Bahan / format (cara ngalukis)
Buligir sareng ucing Yoshie Nakada Produksi taun teu dikenal 116.7 × 80.3 Minyak dina kanvas
Awéwé buligir motong kuku Yoshie Nakada 1950 taun 72.7 × 91 Minyak dina kanvas
Awéwé buligir motong kuku Yoshie Nakada 1950 taun 53.8 × 72 素描
Potrét awéwé Yoshie Nakada Produksi taun teu dikenal 53.8 × 72 素描
Yoshie Nakada Produksi taun teu dikenal 53.9 × 72 素描
kembang Yoshie Nakada Produksi taun teu dikenal 41.3 × 53 Ngagambar (ngalukis minyak)
Masih hirup ku kuda Yoshie Nakada Produksi taun teu dikenal 44.7 × 59.6 素描
Korsi sareng bonéka Yoshie Nakada Produksi taun teu dikenal 50.3 × 32.5 素描