Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Ngarasakeun ART! ~ Art ~

Naon Teater Seni Online?

Teater Seni Online-Hayu urang senang-senang di bumi! ~ Ilustrasi

Pikeun aranjeunna anu nyingkahan kaluar sareng nyéépkeun waktosna di bumi, kami bakal ngenalkeun eusi anu tiasa anjeun pikaresep di bumi.
Ieu mangrupikeun kumpulan pidéo seni ngeunaan budaya sareng seni anu unik pikeun Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.

Kami bakal teras ngapdetkeun éta ti waktos ka waktos, janten punten nyandak kasempetan ieu pikeun ngalanggan saluran YouTube resmi "Ota Ward Budaya Asosiasi Promosi Budaya" ♪

Saluran YouTube resmi "Ota Ward Budaya Asosiasi Promosi Budaya Channel"jandéla séjén

Daptar pidéo

Diterbitkeun 2021 Pébruari 4 OTA Art Project "Machinie Wokaku" Video "Kamata Reactor Project"jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 3 [Ti Ota-ku, Tokyo] Hirup Dokumén Harta Nasional / Nyambungkeun-Harta anu ngawariskeun tradisi-Pedang ngagosok Koshu Honamijandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 3 Dileupaskeun jam 3 dina Minggu, 7 Maret! [Ti Ota-ku, Tokyo] Pidéo Dokumén Harta Nasional anu hirup <Nyambungkeun-Harta anu Nurunkeun Tradisi-> PRjandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 4 Seni anu mindahkeun Ota Ward Wall Art [Talk Series vol.1] Pidéo anu henteu dikaluarkeunjandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 4 Seni anu mindahkeun Ota Ward Wall Art [Talk Series vol.1] Carita utamajandéla séjén

daptar puter

Daptarna aya dina sudut katuhu luhur video Tanda maén Mangga pencét dina.

Mangga tingali di handap pikeun detil unggal bisnis.

Festival Otawa

Serial Talk "Seni anu ngagerakkeun Ota Ward"