Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Rasakeun ENTERTAINMENT! ~ Rakugo ~

Daptar pidéo

Diterbitkeun 2020 Pébruari 7 Shimomaruko Rakugo Club Urgent Project!Pesta rakugo ngora online!2 Shirano x Maruko x Shinopon x Aomorijandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 5 Shimomaruko Rakugo Club Urgent Project!Pesta rakugo ngora online!Hikoichi x Shirozake x Hanagome x Shogojandéla séjén

daptar puter

Daptarna aya dina sudut katuhu luhur video Tanda maén Mangga pencét dina.

Shimomaruko Rakugo Club

Shimomaruko Rakugo Club mangrupikeun kagiatan rakugo rakugo berbasis komunitas anu diayakeun di Ota Citizen's Plaza dina Jumaah ka-4 unggal bulan.Hikoichi Hayashiya, Tougetsuanhakushu, Shirano Tatekawa, sareng Maruko Reireisha péngkolan némbongan rutin, sareng tamu unggal waktos.Ogé, perang rakugoka ngora anu disarankeun ku anggota biasa kedah ditingali.