Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Ngarasakeun MUSEUM! ~ Aula Peringatan ~

Daptar pidéo

Diterbitkeun 2021 Pébruari 5 [Aula Peringatan Ryuko] Proyék kolaborasi régional "Konsér Musium Kaze Kaoru" Performance Triton String Quartet (Konser Audién, Méi 2021)jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 4 [Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pidéo Pamuka Peringatan 30-anjandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 4 [Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Ulang Tahun ka-30 (satengah taun munggaran) Pidéo pidéojandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 4 [Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Ulang Tahun ka-30 (Telat) Pidéo Pambukajandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 4 [Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Kananobi (satengah taun munggaran) Pidéo pidéojandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 1 [Aula Peringatan Ryuko] Pertunjukan "Konsér Musium Taun Anyar", Triton String Quartet (Konsér Penonton, Januari 2021)jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 1 [Pameran Intisari] Pameran Karya "Jurnalisme dina Karya Ryuko Ngagambar Jaman" [Aula Peringatan Ota Ward Ryuko (diayakeun dugi ka 2021 Maret 3)]jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 12 [Aula Peringatan Ryuko] Paméran kolaborasi régional "Ti Seiryusha dugi ka Asosiasi Seni Toho" Pidéo pidéo vol 2jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 10 [Aula Peringatan Ryuko] Paméran kolaborasi régional "Ti Seiryusha dugi ka Asosiasi Seni Toho" Pidéo pidéo vol.1jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 9 [Aula Peringatan Ryuko] Galéri Talk ③ Artis Perkenalan @ Galéri Minami Seisakushojandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 9 [Aula Peringatan Ryuko] Galéri Galéri ② Biantara Keynote @ Galéri Minami Seisakushojandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 9 [Aula Peringatan Ryuko] Galéri Talk ① Ngeunaan Aula Peringatan @ Galéri Minami Seisakushojandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 8 "Naon tempat dimana Ryushikinenkan?" Aula Peringatan Ota Ward Ryuko [Pidéo liburan usum panas pikeun barudak]jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 7 [Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pidéo Perkenalan Pameran Kecantikan Kanajandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 6 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran Masterpiece "Travel Heart" Pidéo Video 3jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 5 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran Masterpiece "Travel Heart" Pidéo Video 2jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 4 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran Masterpiece "Travel Heart" Pidéo Video 1jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 3 [Aula Peringatan Ryuko] Paméran karya "Dimana awakna?"jandéla séjén

daptar puter

Daptarna aya dina sudut katuhu luhur video Tanda maén Mangga pencét dina.

Mangga tingali di handap pikeun detil unggal bisnis.

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

Aula Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko