Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Rasakeun MUSIK! ~ Musik ~

Daptar pidéo

Diterbitkeun 2021 Pébruari 6 Ota Ward JHS Wind Orchestra Pilem Khusus "Treasure Island"jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 5 [Aula Peringatan Ryuko] Proyék kolaborasi régional "Konsér Musium Kaze Kaoru" Performance Triton String Quartet (Konser Audién, Méi 2021)jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 3 [Ti Ota-ku, Tokyo] Hirup Dokumén Harta Nasional / Nyambung-khasanah anu ngawariskeun tradisi-Kabuki Musik Tayu Takemoto Tayu Aoi Takemotojandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 3 [Ti Ota-ku, Tokyo] Hirup Dokumén Harta Nasional / Tsunagu-Treasures anu ngawariskeun tradisi-Jiuta / Kagekyoku Performer Fumiko Yonekawajandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 3 Dileupaskeun jam 3 dina Minggu, 7 Maret! [Ti Ota-ku, Tokyo] Pidéo Dokumén Harta Nasional anu hirup <Nyambungkeun-Harta anu Nurunkeun Tradisi-> PRjandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 2 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Kuring nyobian kursus paduan suara opera online!"Ringkesan" ka-XNUMXjandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 2 Kuring bakal nunjukkeun anjeun kursus saeutik!Lalampahan ka Éksplorasi Opera 1st Ngajalajah Sejarah Opera ~ TOKYO OTA OPERA PROYEK2020 ~jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 2 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Kuring nyobian kursus paduan suara opera online!Anu katilu "Diksi"jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 2 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Kuring nyobian kursus paduan suara opera online!Dosén "Prakték Sora" ka-XNUMX: Kei Kondo, Yuga Yamashita jandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 1 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Kuring nyobian kursus paduan suara opera online!Dosén "Awak Ékspresi" ka-1: Misa Takagishijandéla séjén
Diterbitkeun 2021 Pébruari 1 [Aula Peringatan Ryuko] Pertunjukan "Konsér Musium Taun Anyar", Triton String Quartet (Konsér Penonton, Januari 2021)jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 12 Pilem konsér "Natal di Tokyo-Natal pikeun anjeun" ayeuna sayogi!Pilem pondok anu nyusup kana JAZZ live performance of Transcendental Technologies pianist Jacob koller.* Musim salju dileupaskeun terbatas (ayeuna ditutup)
Diterbitkeun 2020 Pébruari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME / Opera (Petit) Konser Gala (5 lagu total)jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / EW Korngold: Tina opera "Kota Pati" "Rindu kuring, ilusi janten impian (lagu Pierrot)"jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME / G. Bizee: "Habanera" ti opera "Carmen"jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME / GA Rossini: Tina opera "The Barber of Seville" "Éta kuring"jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 11 TOKYO OTA OPERA PROYEK + @ HOME CONCERT / J. Strauss II: Tina operetta "Die Fledermaus" "Kuring resep ngundang konsumén"jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 10 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME CONCERT / Mozart: "Oira nyaéta bubu manuk" tina opera "The Magic Flute"jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 6 PROYEK TOKYO OTA OPERA 2020 Konser Opera Gala Kado lagu khusus ku soloist ~ My Ballad ~jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 5 TOKYO OTA OPERA PROYEK 2019 Hajime no Ippo ♪ Kutipan tina polah kadua operator konsér "Bat"jandéla séjén
Diterbitkeun 2020 Pébruari 1 Pagelaran Milangkala anu ka-300 "Shimomaruko JAZZ Club"jandéla séjén
Diterbitkeun 2019 Pébruari 9 Precatus Balance (ti "Precatus Balance") Tokyo GAMETAKT 2019jandéla séjén (Sumber: Hideki Sakamoto saluran YouTube)
Diterbitkeun 2018 Pébruari 1 OTA Kinema Ondo PVjandéla séjén
Diterbitkeun 2017 Pébruari 5 "Bungo to Alchemist" di TOKYO GAMETAKT 2017jandéla séjén(Sumber: Hideki Sakamoto saluran YouTube)

daptar puter

Daptarna aya dina sudut katuhu luhur video Tanda maén Mangga pencét dina.

 

Mangga tingali di handap pikeun detil unggal bisnis.

Festival Otawa

OTA Kinema Ondo

Shimomaruko JAZZ Club

PROYEK TOKYO OTA OPERA

Ota Ward JHS Angin Orchestra

Tact Game Tokyo

Tokyo Game Tact mangrupikeun festival musik gim panggedéna di Jepang, sareng langkung ti 20 komposer musik game kumpul unggal waktos sareng komposer Hideki Sakamoto salaku sutradara musik.Ota Ward Hall Aplico disponsoran ku NoisyCroak Co., Ltd. sareng parantos diayakeun tilu kali ti 2017 dugi ka 2019.