Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Seni online Ota Ward

Kami parantos ngempelkeun pidéo anu tiasa anjeun nikmati seni di Ota Ward di bumi ♪ Punten candak kasempetan ieu pikeun ningali éta.
Pikeun pidéo seni ngeunaan budaya sareng seni anu dikirim ku asosiasi, punten nikmati téater seni online!Anjeun tiasa ningali tina séri.
Salaku tambahan, homepage asosiasi ngenalkeun situs anu manpaat dina sagala rupa bidang sapertos budaya, seni, olahraga, sareng inpormasi hirup Ota Ward.

Inpormasi perkenalan daérah Ota Ward

Daptar pidéo

Diterbitkeun 2021 Pébruari 8 Konsér Ota Ward x Yomiuri Hususjandéla séjén(Sumber: / Kota Ota Channel / Ota Ward Channel)* Kaluaran terbatas salami sataun

daptar puter

Daptarna aya dina sudut katuhu luhur video Tanda maén Mangga pencét dina.