Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2019

Logo TOKYO OTA OPERA PROJECT2019

Proyék opera anu ngamimitian proyek opera ku rencana tilu taun ti 2019.
Dina taun kahiji, urang bakal nangtang opera <operetta> bari ngalaman vokalisasi, tingkah laku (cara ngagunakeun awak) sareng bertindak salaku "awal ♪".
Program na nyaéta Operatta <Komori>.
Kami bakal nyanyi sareng bertindak dina basa Jepang pikeun pamandangan pésta XNUMX.
Hayu urang terasrasakeun dunya operét anu ceria babarengan!

TOKYO OTA OPERA PROJECT2019 brosur

Pencét di dieu pikeun PDF leafletPDF

Panata: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Panawaran: Asosiasi Nyiptakeun Daérah Anu Diagabungkeun Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.

Praktek * Perekrutan anggota paduan suara parantos réngsé.

Kaayaan prakték

Poto latihan

Rapat munggaran sareng latihan anu munggaran diayakeun, sareng paduan suara opera dimimitian ku "Hajime no Ippo ♪".

Poto latihan

Masih dina tahap nyokot sora, tapi wirahma anu modél sareng énggal tina J. Strauss II "Bat" pikaresepeun.

Ngeunaan jadwal sareng tempat latihan dugi ka performa anu saleresna

Mulang ka Dinten latihan 時間 Tempat latihan
1 7/28 (Matahari) 18: 15-21: 15 Studio musik
2 8/23 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Studio musik
3 8/30 (Jumaah) 18: 15-21: 15 studio
4 9/15 (Matahari) 18: 15-21: 15 Studio musik
5 9/29 (Matahari) 18: 15-21: 15 studio
6 10/5 (Sap) 18: 15-21: 15 Aula leutik
7 10/20 (Matahari) 18: 15-21: 15 Aula leutik
8 11/1 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Aula leutik
9 11/9 (Sap) 18: 15-21: 15 Aula leutik
10 11/15 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Aula leutik
11 12/7 (Sap) 18: 15-21: 15 Aula leutik
12 2020.1/18 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Aula leutik
13 2020.1/24 (Jumaah) 18: 15-21: 15 aula ageung
14 2020.1/26 (Matahari) 13: 30-16: 30 Ruang rapat kaping 1 sareng 2
(Kelas Rambut & Makeup)
15 18: 15-21: 15 Aula leutik
16 2020.2/1 (Sabtu) Latihan panggung Aula Ward Plaza Aula Ageung
17 2020.2/2 (Matahari) Dinten produksi Aula Ward Plaza Aula Ageung

* Tempat latihan anu ka-3 (8/30) sareng ka-5 (9/29) nyaéta Ota Ward Hall Aplico.Dina sadaya dinten prakték sanés, tempatna bakal janten Ota Citizen's Plaza.

Pencét di dieu pikeun nyetak PDFPDF

Mimiti konsér ♪ Konser-Ti polah kadua operator "Die Fledermaus" -

Hajime no Ippo ♪ Selebaran konsér

Pencét di dieu pikeun PDF leafletPDF

tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
Mimitian (muka) 14:30 ngamimitian (14:00 kabuka)
Nu matak Yoshio Matsuda (konduktor)
Tetsuya Mochizuki (Eisenstein)
Kyosuke Kanayama (Falke)
Istana Yuri (Rosalinde)
Noriko Tanaya (Adele)
TOKYO OTA OPERA Chorus (Chorus)
Takashi Yoshida (Produser Piano)
Sonomi Harada (piano)
pagawe Sutradara: Misa Takagishi
Sutradara Panggung: Kiyoichi Yagi (Nike Stage Works)
Cahaya: Yuta Watanabe (ASG)
Buuk Rambut: Asano Yoshiike
Ngabulkeun Asosiasi Daérah Anu Diagabungkeun Umum
Kerja sama produksi Toji Art Garden Co., Ltd.

Inpo tiket

Tanggal penjualan tikét: 10 Oktober (Rebo) 16:10
Mangga tingali di dieu pikeun kumaha mésér tikét.

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Kumaha mésér tikét

Harga (kalebet pajak)

1,000 yen (harga online 950 yen) * Hatur nuhun parantos payu

Sadaya korsi ditangtayungan * Budak sakola teu tiasa lebet

Sesi pengarahan awal * Berakhir

Kaayaan sési pengarahan

Poto sési pengarahan awal

Bapak Takashi Yoshida, saurang pianis sareng produser, ngajelaskeun ngeunaan ilubiung dina latihan paduan suara.

Poto sési pengarahan awal

Latihan vokal ku penyanyi tenor sareng palatih sora Kyosuke Kanayama.Lemeskeun awak anjeun sateuacan nyaring.