Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2021

Papanggih permata paduan suara opera ~
Konsér Gala Opera: Deui Rekrutmen Anggota Chorus

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward parantos ngayakeun proyék opera salami tilu taun ti saprak 2019.
Dina 2020, kami henteu ngagaduhan pilihan tapi ngayakeun performa pikeun nyegah inféksi coronavirus énggal. Dina 2021, urang bakal deui museurkeun kana <musik vokal>, anu janten sumbu utama opera, sareng ningkatkeun kaparigelan nyanyi.
Kami bakal nangtang bahasa asli (Italia, Perancis, Jerman) unggal opera.Hayu urang menikmati kabagjaan nyanyi sareng kamegahan paduan suara opera kalayan sora orkestra kalayan panyanyi opera populér.

kualifikasi · Anu langkung ti 15 taun (teu kaasup murid SMP)
· Anu tiasa ilubiung dina latihan tanpa istirahat
· Anu tiasa maca musik
· Jalma anu séhat
· Anu tiasa ngapalkeun
· Anu saha waé anu kooperatif
· Anu parantos siap kostum
Lalaki: Dasi hideung pakéan resmi
Awéwé: Blus bodas (leungeun baju panjang, jinis ngagurilap), rok panjang hideung (total panjang, A-line)
* Kostum bakal dipedar nalika latihan, janten punten henteu mésér sateuacanna.
Sakabeh prosés 20 kali total (kalebet Genepro sareng produksi)
Jumlah anu ngalamar Sababaraha sora awéwé sareng lalaki
* Upami jumlah anu ngalamar ngalangkungan kapasitasna, lotre bakalan dipasihkeun ka anu cicing, damel, atanapi sakola di Ota Ward ti antara pelamar pikeun bagian pilihan kahiji.
Fee Éntri 20,000 yen (pajeg kaasup)
* Metode pamayaran nyaéta transfer bank.
* Rincian sapertos tujuan mindahkeun bakal diumumkeun dina béja kaputusan partisipasi.
* Punten dicatet yén kami henteu nampi pamayaran kontan.
* Punten nanggung biaya transfer.
Guru Konduktor Chorus: Tetsuya Kawahara
Pitunjuk paduan suara: Kei Kondo, Toshiyuki Muramatsu, Takashi Yoshida
Pitunjuk bahasa aslina: Kei Kondo (Jérman), Pascal Oba (Perancis), Ermanno Alienti (Italia)
Répétiteur: Takashi Yoshida, Sonomi Harada, jst.
paduan suara
Lagu pagelaran
Bizet: "Habanera" "Lagu Toreador" ti opera "Carmen"
Verdi: "Lagu Cheers" ti opera "La Traviata"
Verdi: Tina opera "Nabucco" "Nyaah, pikir kuring, naék kana jangjang emas"
Strauss II: "Opening Chorus" "Champagne Song" ti Operatta "Die Fledermaus"
Lehar: "Song of Vilia", "Waltz", sareng sajabana ti operét "Merry Widow"
Musik lambaran dipaké Nyaluyukeun
* Detil skor bakal diumumkeun dina béja kaputusan partisipasi.
Mangsa aplikasi Kedah sumping tabuh 2021:1 ti 8 Januari (Jumaah) dugi ka 2 Pébruari (Minggu), 14 Batas waktos aplikasi parantos ditutup.
* Aplikasi saatos tenggat waktos teu tiasa ditampi.Punten daptar ku margina.
Kumaha cara ngalamar Punten tangtoskeun barang-barang anu diperyogikeun dina formulir aplikasi anu parantos ditangtoskeun (lampiran poto) sareng kirimkeun atanapi kirimkeun ka Ota Citizen's Plaza (Ota Citizen's Plaza / Ota Citizen's Hall Aplico / Ota Bunkanomori).
Tujuan aplikasi
お 問 合 せ
Yubinbango146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo Inside Ota Citizen's Plaza
(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Divisi Promosi Budaya Budaya Ota Ward Divisi Promosi Seni Budaya
Staf rekrutmen pikeun anggota paduan suara anu nohonan permata paduan suara
TEL: 03-3750-1611
Catetan ‡ Sakali mayar, biaya partisipasi moal dibalikeun deui dina kaayaan naon waé.Catet éta.
· Urang moal tiasa ngajawab patarosan ngeunaan ditampa atanapi ditolak ku telepon atanapi email.
· Dokumén aplikasi moal dikembalikan.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi Inpormasi pribadi anu diala ku aplikasi ieu nyaéta "Yayasan Publik" tina Paguyuban Promosi Budaya Ota Ward.ラ イ バ シ ー ・ ポ リ シ ーBakal dikokolakeun ku.Kami bakal ngagunakeunana pikeun ngahubungi anjeun ngeunaan bisnis ieu.
Gambar formulir aplikasi partisipasi anggota paduan suara

Formulir aplikasi @ rekrutmen anggota paduan suaraPDF

Ngeunaan jadwal sareng tempat latihan dugi ka performa anu saleresna

Punten entong bolos tina latihan ka-13 (7/31), ka-16 (8/15) ka ka-19 (8/28) pikeun alesan naon waé.
Anjeun moal tiasa ilubiung dina produksi.

Mulang ka Dinten latihan 時間 Tempat latihan
1 4/10 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
2 4/25 (Matahari) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
3 5/7 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
4 5/15 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
5 5/22 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
6 6/4 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
7 6/13 (Matahari) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
8 6/20 (Matahari) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
9 6/25 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
10 7/3 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
11 7/9 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
12 7/18 (Matahari) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
13 7/31 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
14 8/8 (Matahari) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
15 8/13 (Jumaah) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
16 8/15 (Matahari) 18: 15-21: 15 Aula Ward Plaza Aula Ageung
17 8/21 (Sabtu) 18: 15-21: 15 Ota Ward Plaza Aula Leutik
18 8/27 (Jumaah) 17: 30-21: 15 Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
19 8/28 (Sabtu) Latihan panggung Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
20 8/29 (Matahari) Dinten produksi Aula Ward Ota / Aplico Large Hall

Papanggih permata konsér Opera-konsér Gala Gala: Deui

Papanggih permata konsér Opera-konsér Gala Gala: Deui

Titimangsa jeung wanci 8 Agustus (Panonpoé) 29:15 ngamimitian (00:14 bubuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
ongkos Sadaya korsi disayogikeun 4,000 yen * Budak sakola teu ngaku
Penampilan (rencanana) Konduktor: Maika Shibata
Orkestra: Tokyo Universal Philharmonic Orchestra
Soprano: Emi Sawahata
Mezzo-soprano: Yuga Yamashita
Countertenor: Toshiyuki Muramatsu
Tenor: Tetsuya Mochizuki
Baritone: Toru Onuma
Catatan Komposisi naskah: Misa Takagishi
Produser / Répétiteur: Takashi Yoshida
Konduktor Chorus: Tetsuya Kawahara
Panata: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Panawaran: Konstruksi Daérah Yayasan Anu Digabungkeun Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.