Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Rencana réaktor pidéo Kamata 2020

Video "Kamata Réaktor Proyék"

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward parantos nyebarkeun pidéo "Kamata Réaktor Proyék" ti 2021 April 4 (Jumaah) salaku bagian tina bisnis seni kontemporer OTA seni proyék "Machinie Wokaku".

~ Taira Ichikawa (seniman pencahayaan khusus) × Monumen Exit Kamata Wétan ~

Dina waktos ieu, kami bakal ngahasilkeun pidéo kolaborasi seniman pencahayaan khusus, Ichikawadaira, anu dumuk di Ota Ward, sareng tugu "Updraft" di alun-alun jalan kaluar Wétan Stasion JR Kamata.

Taira Ichikawa mangrupikeun seniman anu parantos ngadamel patung nganggo bahan beusi sareng industri mangtaun-taun ti saprak ngadamel "Planetarium tanpa kubah" di 1988. Ti saprak 2016, anjeunna parantos energetik berkolaborasi sareng seueur seniman nganggo mesin pencahayaan khusus "Mobile Light Source" anu didamelna salaku seniman pencahayaan khusus.Dina waktos ieu, tugu "Updraft" di East Exit Square Stasiun JR Kamata, anu damel sareng Ichikawadaira, didamel taun 1989.Kalayan Kamata salaku lawang payuneun Bandara Haneda, motifna nyaéta lintasan tina kapal terbang.Mangrupikeun simbol kota anu bakal datang anu diimpikeun ku Ota Ward sareng rayat nalika mimiti Heisei.Pidéo na bakal ditémbak ku seniman Daisaku Ozu.Punten perhatoskeun patepungan antara tugu Kamata sareng pencahayaan khusus (réaktor / réaktor kimia)!

Pidéo éta bakal disebarkeun dina saluran YouTube urang ti jam 2021 tanggal 4 April 16 (Jumaah).

Pengawasan sareng penampilan: Taira Ichikawa (seniman pencahayaan khusus)

Lahir di Ota Ward di 1965, cicing di Ota Ward. Ngalangkungan Universitas Seni Musashino di 1991.Dina taun anu sami, anjeunna kéngingkeun ka-1988 Kirin Kontémporér Award Grand Prix.Narima Grand Prix Beasiswa Seni Jepang ka-2016. Kusabab ngahasilkeun "Planetarium tanpa kubah" di XNUMX, anjeunna teras-terasan nyiptakeun sakumpulan karya anu ngajantenkeun anjeun ngaraos carita fiksi ilmiah ku milih motif modéren sareng ngahijikeun sababaraha bahan sareng unsur nalika janten patung.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna ngagarap karya seni anu ngahontal tujuan sapertos "Dome Tour Project" sareng "Magical Mixer Project". Ti saprak XNUMX, anjeunna parantos ngembangkeun lapangan anyar dina sababaraha situs salaku seniman pencahayaan khusus tilas pematung.

Tugu: "Updraft" 1989

Wawakil Kantor Desain Lingkungan Yokogawa, almarhum Shoji Yokokawa (teras janten profésor Fakultas Desain, Universitas Téknologi Tokyo) / Konperénsi Desain Lingkungan Kota, Paguyuban Pamikir ngeunaan Warna Umum / Program Studi Master Universitas Seni Desain Tokyo réngsé dina taun 1975 / Sakurabashi Sumitagawa Marukobashi / Daishibashi desain lansekap, rencana balanja jalan Uenonakadori "Uenaka", sareng sajabana / "Énsiklopédia desain publik" (co-author, Industrial Research Council) "Koordinasi warna anu saleresna: Warna lingkungan" (co-author, Tokyo University of the Kasenian), jsb.

Pidéo: Daisaku Ozu (artis)

Ozu Daisaku Poto

Lahir di Osaka di 1973, cicing di Yokohama.Tingali kana kagiatan di bentang, museur kana poto-poto.Dihasilkeun "Urutan Cahaya" sareng "Jauh / Deukeut" anu nyabak cahaya sareng bayangan anu ngalir ngaliwatan jandéla karéta sareng kendaraan anu sanés.Pameran utama kalebet 2018-19 "Pameran Seni Ngumbara sareng Kacamata" (Museum Seni Aomori, sareng sajabana), 2018 "Situs Aichi Triennale x Art Lab Aichi & seni 02 tina jandela" (Art Lab Aichi), 2016 "Saitama Triennale" , 2012-13 "Ngantosan karéta munggaran" (Tokyo Station Gallery), 2019 "Osu Daisaku Unfinished Spiral" (tilas Museum Zoo Museum, paméran solo), jst.

Pangatur

(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota-ku

Gawé babarengan

Koperasi Komérsial Wétan Distrik Kamata Wétan
Akio Ito (Dekan, Fakultas Desain, Universitas Téknologi Tokyo)
Star Musical Instruments Co., Ltd.
Toko Grand Duo Kamata
Toko Big Echo Kamata