Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Festival Teater Magome Bunshimura 2019

Laporan pra-perencanaan 2019 ①
OTA Art Project-Jalan ka Festival Teater Magome Bunshimura- "Bunshimura Round Round Vol.1"

Naha anjeun badé nyandak "Magome Bunshimura" ayeuna?
Kami bakal nganteurkeun pidéo tina FaceBook dina diskusi méja buleud ngeunaan kasang tukang perencanaan "Magome Bunshimura Theatre Festival" sareng pesona Bunshimura.

Pangiriman munggaran

Titimangsa jeung wanci Kemis, 2019 Oktober 10 24: 19-30: 20
Nu matak Masahiro Yasuda (dipimpin ku perusahaan téater Yamanote Jijosha, diréktur)
Kumiko Ogasawara (Perusahaan Teater Yamanote Jijosha)
Nomori Shimamura (Kepala Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Kamajuan: Hisako Fuchiwaki (Bagian Perencanaan, Divisi Promosi Budaya sareng Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Gawé babarengan Perusahaan téater Yamanote Jijosha, Tsutsumikata 4306

Pangiriman kadua

Titimangsa jeung wanci Jumaah, 2020 Januari 1 29: 19-30: 20
Nu matak Masahiro Yasuda (dipimpin ku perusahaan téater Yamanote Jijosha, diréktur)
Kumiko Ogasawara (Perusahaan Teater Yamanote Jijosha)
Nomori Shimamura (Kepala Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Tamu: Midori Ozeki (staf Ota Pariwisata Ota)
Kamajuan: Hisako Fuchiwaki (Bagian Perencanaan, Divisi Promosi Budaya sareng Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Gawé babarengan Perusahaan téater Yamanote Jijosha, Tsutsumikata 4306

Pangiriman katilu

Titimangsa jeung wanci Salasa, 2019 Maret 3 2: 20-30: 21
Nu matak Masahiro Yasuda (dipimpin ku perusahaan téater Yamanote Jijosha, diréktur)
Tamu: Yohei Kusanagi (Éditor / Kreatif & Produksi Média)
Kamajuan: Hisako Fuchiwaki (Bagian Perencanaan, Divisi Promosi Budaya sareng Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Gawé babarengan Perusahaan téater Yamanote Jijosha, Tsutsumikata 4306

Laporan pra-perencanaan 2019 ②

OTA Art Project Anjog Pameran Acara & Acara Talk

Titimangsa jeung wanci 2019 Nopémber 11 (Rebo) 20:19 ngamimitian
tempat pasamoan Aula Daejeon Bunkanomori
Gawé babarengan Perusahaan téater Yamanote Jijosha

program

Bagéan XNUMX kinerja maca

Poto kinerja maca 1
Poto kinerja maca 2
"Désa Fantasi" (Maca)

Asli: Shiro Ozaki, Komposisi / Pitunjuk: Masahiro Yasuda
Pemeran: Yoshiro Yamamoto

"Happy Prince" (Performance)

Asli: Oscar Wilde, Ditarjamahkeun ku: Hanako Muraoka
Komposisi / Pitunjuk: Masahiro Yasuda
Pemeran: Takeshi Kawamura, Kazuhiro Saiki, Yosuke Tani, Saori Nakagawa, Mio Nagoshi

Bagian 2 Acara Acara "Pelanggan Poé Tua"

Bagéan 2 Poto acara biantara "Pelanggan Poé Tua" 1
Bagéan 2 Poto acara biantara "Pelanggan Poé Tua" 2

Tamu: Naoto Sekiguchi, Junichiro Shimada
Kamajuan: Masahiro Yasuda
Dina waktos éta, Naoto Sekiguchi, putra juragan, sareng Junichiro Shimada, wawakil penerbit Natsuhasha, anu nyetak deui buku, museur kana buku ku Yoshio Sekiguchi, anu gaduh toko buku kadua "Sanno Shobo", anu dipikacinta ku guru sastra. Anjeunna nyarioskeun perkawis kahirupan, patukeur, sareng kapribadian para ahli sastra.

Laporan pra-perencanaan 2019 ③
Sastra YouTuber Bell [Tembok Berlin] "Dinten Sastra Kuring di Magome Bunshimura"

Ngenalkeun daérah Sanno-Magome di Omori, Ota-ku, anu mangrupikeun tahapan "Festival Teater Magome Bunshimura"!
Kami naros ka Youtuber Bell anu populér pikeun nganjang ka kota anu nyusud sajarah Désa Magome Bunshi.

Propil

YouTube Sastra YouTuber Bell mangrupikeun panyipta pidéo anu ngalantarankeun pikaresepeun maca.Langkung 9 pendaftar. Kami ngalaksanakeun kagiatan sadidinten kalayan hoyong nambihan réréncangan anu tiasa senang maca.Jinis anu populér nyaéta video resensi buku.Urang ogé bakal ngobrol sareng panulis sareng ngajelaskeun sagala rupa hal anu aya hubunganana sareng buku.

homepagejandéla séjén

kiridit

Perencanaan: Tokyo Pistol, Perencanaan / Éditan: Sastra YouTuber Bell, Pitunjuk / Poto: Naoto Kawamoto
Pengawasan: Rikiya Kurosaki (Kurator, Aula Peringatan Shiro Ozaki, Aula Peringatan Sanno Sosudo, Ota Ward)