Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Festival Teater Magome Bunshimura 2020

Festival Teater Magome Bunshimura 2020 Edisi Pidéo "Panggung Khayalan"

Dina taun 2020, acara ieu ditunda kusabab pangaruh Corona, tapi kami ngahasilkeun pidéo dokumenter anu dicandak di sababaraha tempat di bangsal kalayan tujuan nyebar lega kamungkinan festival téater sareng pesona "Magome Bunshimura". Tuh.

Vérsi pidéo "Imaginary Stage" cuplikan (38 detik)jandéla séjén

Artis Pagawe / Peserta

"" Magome Bunshimura "Teater" / Hiroshi Shimizu (pelawak / palaku nangtung)

Hiroshi Shimizu

Kumpulan puisi jogét "Circus" (Asli: Chuya Nakahara) / CHAiroiPLIN

"Carita Sarebu Sareng Kadua" (Asli: Taruho Inagaki) / Radio Jepang

Yomi Shibai "Prince of the Stars" (Asli: Panarjamahan Saint Degujuperi: Rin Naito) / Teater Ort

"Désa Fantasi" (Asli: Shiro Ozaki) / Perusahaan Teater Yamanote Jijosha

"Disperse" (Asli: Yasunari Kawabata) / Perusahaan téater Yamanote Jijosha

"Mitsu no Awa" (Asli: Saisei Murou) / Perusahaan Teater Yamanote Jijosha

Nyuhungkeun dukungan

Kami parantos nyiapkeun jandela sumbangan ieu pikeun pangrojong anjeun pikeun nyiapkeun festival téater munggaran anu dijadwalkeun pikeun Désémber 2021.
Sumbangan anu dikumpulkeun bakal dianggo salaku biaya operasional.

Ngarojong sareng crowdfunding

"Magome Bunshimura Theatre Festival" Abdi hoyong nguarkeun sajarah pustaka sareng kota ngalangkungan proyek régional literatur sareng panggung!

Inpormasi kursus

Anjeun tiasa milih ti 1,000 yen, 3,000 yen, 5,000 yen, sareng 10,000 yen.

Bubuka produk balik

Salaku tambahan kana email hatur nuhun ti asosiasi kami sareng "Buku Pitunjuk Bunshimura" anu diterbitkeun ku Ota Ward, anjeun tiasa ngaraosan pagelaran unggal grup pagelaran anu teu dipotong tina karya pidéo ieu "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Edisi Pidéo Panggung Khayalan". DVD Khusus , barang aslina, jst direncanakeun.

Periode

Dugi ka Jumaah, 30 April

* Proyék ieu bakal dilaksanakeun ku metode All-in.Sanaos anjeun henteu minuhan jumlah udagan anjeun, kami bakal ngaéksekusi rencana sareng nganterkeun pangasilanana.

Pencét di dieu pikeun dukungan crowdfundingjandéla séjén

Disumbangkeun langsung ka Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Sumbangan ka Asosiasi bakal diperhatoskeun salaku sumbangan pikeun perusahaan promosi minat umum khusus sareng bakal nampi insentif pajak.

Ngeunaan insentif pajak pikeun sumbangan

<Dina kasus perusahaan> Éta tiasa dikirangan salaku pangirangan misah tina wates pangirangan sumbangan umum.

<Individu> Déduksi sumbangan lumaku.

 

Kanggo detil ngeunaan sistem pajak sumbangan, mangga tingali halaman wéb NTA, jsb.

Boh korporasi sareng perorangan kedah ngajukeun pengembalian pajak pikeun nampi perlakuan preferensi di luhur.Nalika ngalebetkeun pajak anjeun, anjeun kedah nunjukkeun kuitansi anu dikaluarkeun ku asosiasi.

Kanggo inpormasi ngeunaan cara nyumbang, mangga ngahubungan kami di alamat di handap.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan sumbangan

Enquiries / Aplikasi

Yayasan Kapentingan Umum Dipadegkeun Ota Ward Budaya Paguyuban Asosiasi Promosi Budaya TEL: 03-3750-1611