Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér Aplico Lunch Piano

Tujuan tina pagelaran

"Konsér Piano Makan Siang Aprico", anu dimimitian ku tujuan pikeun nyayogikeun tempat pikeun jalma anu diajar piano di paguron luhur musik pikeun presentasi sareng masarakat lokal ngaraosan musik santai siang nalika dinten minggu, diayakeun di Heisei. Kami parantos ngahontal tonggak sejarah 30 sareng 10 taun.Sajauh ieu, kami ngayakeun langkung ti 60 pagelaran, sareng seueur palanggan sumping kana konsér salaku konsér anu diakar dina komunitas.

Pilihan palaku

Ti saprak 30, pikeun nyayogikeun kasempetan pamaén piano anu langkung ngora pikeun tampil, kami parantos ngalaksanakeun "audisi palaku" sareng nunjukkeun aranjeunna ku anu dipilih ku saringan ketat.
Kami ngabagéakeun pianis Michiko Tamiko, kritikus musik Ryuichi Shibata, sareng Kyoko Michishita salaku hakim audisi, sareng palaku terpilih ti taun 2018 dugi ka 2020.Audisi salajengna bakal diayakeun di 2022.

2021 Palaku Konsér Aplico Lunch Piano

2021 taun

Flyer

Pencét di dieu pikeun brosur leutikPDF

2021 Séptémber 5 (Jumaah) Vol.65 Nozomi Sakamoto
2021 Pebruari 10 (Kemis) Vol.69 Eriko Gomida
Senén, 2021 Agustus 12 Vol.70 Saho Akiyama

* Vol.65 mangrupikeun pagelaran transfer dina 2020 Méi 5 (Kemis).

tempat pasamoan

Aula Ward Ota / Aplico Large Hall

時間

12:30 ngamimitian (12:00 kabuka)

ongkos

Ngadaptarkeun gratis, sadaya korsi disayogikeun (reservasi sateuacanna diperyogikeun) * Pendaftaran dimungkinkeun pikeun 4 taun ka luhur

Daptar palaku kapungkur

2008 (Heisei 20) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No 1 Senén, 2008 Agustus 5 Ena Uotani (Ena Uotani)
No 2 2008 Pebruari 7 (Kemis) Misaki Takeuchi (Misaki Takeuchi)
No 3 2008 Séptémber 9 (Jumaah) Yukinori Ota
No 4 Salasa, 2008 November 11 Yu Matsuoka (Yu Matsuoka)
No 5 2009 Séptémber 1 (Jumaah) Yuri Tsutsumi (Yuri Tsutsumi)
No 6 2009 sataun 3 bulan 1 Natsuko Takahashi (Natsuko Takahashi)

2009 (Heisei 21) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No 7 2009 Séptémber 5 (Jumaah) Yukinori Ota
No 8 Salasa, 2009 November 7 Yoko Ito
No 9 2009 Séptémber 9 (Jumaah) Miwa Okada
No.10 2009 Séptémber 11 (Jumaah) Makiko Kitamura (Makiko Kitamura)
No.11 Senén, 2010 Agustus 1 Aiko Tominaga (Aiko Tominaga)
Ngobrol tamu: Fumiaki Miyamoto (oboist)
No.12 2010 sataun 3 bulan 3 Tanggal (cai) Masataka Goto

2010 (Heisei 22) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.13 2010 Pebruari 5 (Kemis) Taiki Kato
No.14 Salasa, 2010 November 7 Kaoru Minagawa
No.15 2010 Pebruari 9 (Kemis) Rina Sudo
No.16 Senén, 2010 Agustus 11 Ryoko Kagiya
No.17 Salasa, 2011 November 1 Sho Yamada (Sho Yamada)
No.18 2011 sataun 3 bulan 9 Tanggal (cai) Shota Miyazaki (Shota Miyazaki)

2011 (Heisei 23) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.19 Senén, 2011 Agustus 5 Rina Sudo
No.20 2011 sataun 7 bulan 6 Tanggal (cai) Fuyuko Nakamura (Fuyuko Nakamura)
No.21 2011 sataun 9 bulan 7 Tanggal (cai) Mayuko Motoyama
No.22 Salasa, 2011 November 11 Eri Yamabe (Eri Yamabe)
No.23 2012 sataun 1 bulan 11 Tanggal (cai) Taiki Kato
No.24 2012 sataun 3 bulan 7 Tanggal (cai) Airi Katada

2012 (Heisei 24) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.25 2012 Pebruari 5 (Kemis) Sako Kotakeshima (Sako Kotakejima)
No.26 Salasa, 2012 November 7 Noriyuki Mio
No.27 2012 Pebruari 9 (Kemis) Yurika Kimura
No.28 Salasa, 2012 November 11 Yu Nitahara (Yu Nitahara)
No.29 2013 Pebruari 1 (Kemis) Hiroaki Ishida
No.30 2013 sataun 3 bulan 6 Tanggal (cai) Yukine Kuroki

2013 (Heisei 25) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.31 2013 sataun 5 bulan 29 Tanggal (cai) Misora ​​Ozaki (Misora ​​Ozaki)
No.32 2013 sataun 7 bulan 10 Tanggal (cai) Natsumi Kuboyama
No.33 2013 sataun 9 bulan 11 Tanggal (cai) Yu Nakamura (Yui Nakamura)
No.34 2013 Pebruari 11 (Kemis) Asuka Minagawa (Asuka Jitsukawa)
No.35 2014 sataun 1 bulan 29 Tanggal (cai) Kanade Tsuruzawa (Kanade Tsurusawa)
No.36 Saptu, 2014 Januari 3
Konsér Gala ulang taun ka-XNUMX
Taiki Kato
Kaoru Minagawa
Yu Nitahara (Yu Nitahara)
Natsumi Kuboyama

2014 (Heisei 26) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.37 Salasa, 2014 November 5 Yukiko Furuumi (Yasuko Furumi)
No.38 2014 sataun 7 bulan 9 Tanggal (cai) Yuri Ito (Yuri Ito)
No.39 Salasa, 2014 November 9 Mayaka Nakagawa
No.40 2014 Pebruari 11 (Kemis) Sako Kotakeshima (Sako Kotakejima)
No.41 Salasa, 2015 November 1 Kosuke Kawaguchi (Kousuke Kawaguchi)
Tomoki Kawaguchi (Tomoki Kawaguchi)
No.42 2015 Pebruari 3 (Kemis) Nozomi Nakagiri (Nozomi Nakagiri)

2015 (Heisei 27) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.43 Salasa, 2015 November 5 Musashi Ishikawa (Musashi Ishikawa)
No.44 Salasa, 2015 November 7 Keiichiro Ikebe (Keiichiro Ikebe)
No.45 Salasa, 2015 November 9 Mao Fujita
No.46 Salasa, 2015 November 11 Tomoya Umeda (Tomoya Umeda)
No.47 2016 Pebruari 1 (Kemis) Yukine Kuroki
No.48 Senén, 2016 Agustus 3 Arisa Kobayashi (Arisa Kobayashi)

2016 (Heisei 28) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.49 Salasa, 2016 November 5 Yuko Yamaguchi (Yuko Yamaguchi)
No.50 Salasa, 2016 November 11 Shiori Kuwahara (Shiori Kuwahara)
No.51 Senén, 2017 Agustus 1 Yuji Sakuma
No.52 Salasa, 2017 November 3 Rio Tanaka

2017 (Heisei 29) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.53 Senén, 2017 Agustus 5 Eriko Gomida (Eriko Garbage)
No.54 2017 Pebruari 9 (Kemis) Asuka Minagawa (Asuka Jitsukawa)
No.55 Salasa, 2017 November 12 Takehiro Sado
No.56 Salasa, 2018 November 3 Hikari Sahara

2018 (Heisei 30) pagelaran

  tanggal kajadian pamaen
No.57 2018 Séptémber 5 (Jumaah) Yukari Ara
No.58 2018 Séptémber 9 (Jumaah) Eriko Gomida (Eriko Garbage)
No.59 2018 Séptémber 12 (Jumaah) Takashi Ikeuchi
  Senén, 2018 Agustus 12
Konsér Ulang Tahun Aplico Lunch Piano
Misora ​​Ozaki
Fuyuko Nakamura
Nozomi Nakagiri
Masataka Goto
Kaoru Minagawa
Tamu: Yurie Miura
No.60 2019 Séptémber 3 (Jumaah) Kimura Sayaka

Pagelaran 2019 (Reiwa Gen)

  tanggal kajadian pamaen
No.61 2019 sataun 5 bulan 29 Tanggal (cai) Miu Ishikawa
No.62 2019 Pebruari 9 (Kemis) Mayuko Motoyama
No.63 2019 Séptémber 12 (Jumaah) Yuri Meikyo

Pagelaran 2020 (Reiwa 2)

  tanggal kajadian pamaen
  2020 Séptémber 8 (Jumaah)
Konsér Aplico Lunch Piano Gala dina Usum Panas
Dunya konsér piano la carte sareng dua piano bagian. I
Yukari Ara
Eriko Gomida (Eriko Garbage)
Takashi Ikeuchi
No.64 Rebo, 2020 Agustus 8 * Kinerja anu ditunda Saho Akiyama
No.66 2020 sataun 12 bulan 2 Tanggal (cai) Hina Yabe
No.67 2020 sataun 12 bulan 2 Tanggal (cai) Ken Ohno
  2021 Séptémber 2 (Jumaah)
Konsér Aplico Lunch Piano Gala dina Usum tiis
Dunya konsér piano la carte sareng dua piano Bagian.II
Miu Ishikawa
Yuri Meikyo
Saho Akiyama
Kimura Sayaka
No.68 2021 Séptémber 3 (Jumaah) Maina Yokoi

Pagelaran 2021 (Reiwa 3)

  tanggal kajadian pamaen
No.65 2021 Mei 5 (Jumaah) * Kinerja anu ditunda Nozomi Sakamoto
No.69 2021 Pebruari 10 (Kemis) Eriko Gomida (Eriko Garbage)
No.70 Senén, 2021 Agustus 12 Saho Akiyama