Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan

Kumaha cara nganggo kamar

Aplikasi pikeun lotre fasilitas

<Ati-ati> Kanggo kamar anu dicirian *, cara lotre parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Ngaran Muroba aula ageung Ruang paméran (dianggo pikeun rapat) Aula alit / ruang paméran (paméran paméran) A / B Studio
Metoda lotre Daejeon Citizen's Plaza Ilubiung dina lotre di aula leutik.
* Tempat lotre bakal janten Ota Citizen's Plaza.
Ota Ward Hall Aplico, sanés tempat anu sanésPunten perhatoskeun éta bakal.
* Teu tiasa dilarapkeun dina Net Uguisu
Warbler net
(Lotre ku komputer)
Metode jaman aplikasi Panarimaan ditampi di Aula Ward Plaza Aula Leutik tina 1:20 sonten dugi ka 2:XNUMX sonten dina dinten lotre.
(Lotre dimimitian jam 2:XNUMX sonten)
Panarimaan ditampi di Aula Ward Plaza Aula Leutik ti 9:20 am dugi ka 10:XNUMX am dina dinten lotre.
(Lotre dimimitian jam 10 enjing)
Ti tanggal 4 dugi ka akhir bulan, opat bulan sateuacan bulan panggunaan, daptar di Uguisu Net, Ota Ward Hall Aplico, atanapi jandela fasilitas rapat Ota Ward.
Tanggal lotre Hiji dinten sataun sateuacan sasih panggunaan
(Ngan ukur 1 Januari)
6 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan
(Ngan ukur 1 Januari)
3 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan
(Ngan ukur 1 Januari)
Mangsa waktos konfirmasi な し Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 7 bulan anu sami, parios hasil undian dina Uguisu Net.
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Aplikasi panggunaan / tenggat pamayaran Ti tanggal lotre dugi ka tanggal 20 dina bulan anu sami
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 15 bulan anu sami
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Tempat resepsi aplikasi / waktos resepsi Aula Ward Ota Aplico
9:7 am-XNUMX: XNUMX pm
(Unggal dinten kecuali dinten tertutup)
‡ Ota Ward Hall Aplico
9:7 dugi ka XNUMX:XNUMX wengi (unggal dinten kecuali dinten anu ditutup)
· Masing-masing fasilitas di bangsal: 9:7 énjing ka XNUMX:XNUMX sonten

Aplikasi pikeun fasilitas kosong

<Ati-ati> Kanggo kamar anu dicirian *, cara lotre parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Ngaran Muroba aula ageung Ruang paméran (dianggo pikeun rapat) Aula alit / ruang paméran (paméran paméran) A / B Studio
Mangsa aplikasi jaman Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 14 dinten sateuacan tanggal panggunaan Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 7 dinten sateuacan tanggal panggunaan Ti tanggal 3 bulan 8 bulan sateuacan bulan panggunaan dugi ka dinten panggunaan
Aplikasi panggunaan / tenggat pamayaran Punten mayar dina waktos aplikasi. 1. Upami anjeun ngalamar dina Uguisu Net, punten mayar dina waktos 14 dinten tina tanggal aplikasi.
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
2. Upami anjeun ngalamar di konter, punten mayar dina waktos panerapan. * Upami anjeun ngadaptar ti 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan dina dinten panggunaan, mung Ota Ward Aplico Aplico anu sayogi.
Tempat resepsi aplikasi / waktos resepsi Aula Ward Ota Aplico
9:7 am-XNUMX: XNUMX pm
(Unggal dinten kecuali dinten tertutup)
‡ Ota Ward Hall Aplico
9:7 dugi ka XNUMX:XNUMX wengi (unggal dinten kecuali dinten anu ditutup)
· Masing-masing fasilitas di bangsal: 9:7 énjing ka XNUMX:XNUMX sonten

Uguisu Net mangrupikeun landihan pikeun sistem komputer anu ngagunakeun fasilitas umum di Ota Ward.
Ku ngadaptar sateuacanna, anjeun bakal tiasa ngadaptar pikeun lotre pikeun fasilitas umum ku telepon ngajawab telepon, telepon sélulér, atanapi Internét, atanapi ngadamel reservasi pikeun fasilitas kosong.Salaku tambahan, bahkan anu henteu acan ngadaptar tiasa terang kasadiaan fasilitas tina telepon ngajawab telepon, Internét, sareng faksimili.
Kanggo inpormasi ngeunaan cara ngadaptar sareng cara nganggona, tingali "Uguisu Net Guidebook" atanapi Halaman Wéb Uguisu Net.

Naon Uguisu Net?

Halaman Utama Net Uguisujandéla séjén

Inpormasi ngeunaan Ota Ward Public Facility utilization System (Uguisu Net) (Ota Ward Office Homepage)jandéla séjén

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup