Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan

Sakali anjeun mutuskeun anggo

Rapat Pra-penghargaan

Nalika ngagunakeun aula ageung, aula alit, sareng ruang paméran

Atanapi nalika anjeun ngagunakeun fasilitas dina hiburan anu dianggap perlu pikeun manajemén fasilitas nyaéta, dina prospek hiji bulan sateuacan tanggal panggunaan salaku aturan umum anjeun nyangking dokumén ieu, mangga angkat ka juru tulis sareng rapat.

  1. Bagan program atanapi kamajuan, leaflet, rencana kaamanan, tikét pangakuan atanapi tikét bernomor (salaku conto)
  2. Salaku tambahan kana hal-hal di luhur, kajadian-kajadian di aula ageung kalebet gambar panggung, gambar lampu, sareng gambar akustik.
    (Upami henteu ditangtoskeun, punten wartosan kami nami saha anu jawab sareng inpormasi kontak na.)

Nalika ngagunakeun studio

Punten pasamoan sareng staff ngeunaan tata ruang sareng fasilitas sateuacana pikeun dianggo sahenteuna 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan.

Nalika ngajual barang

Punten pastikeun ngirimkeun nyalira "Aplikasi kanggo Persetujuan Penjualan Barang, sareng sanés."

Aplikasi persetujuan penjualan barangPDF

Barang henteu tiasa dijual di studio

Bewara ka kantor pamaréntah anu aya hubunganana, jsb.

Gumantung kana eusi acara, anjeun panginten kedah ngabéjaan kantor publik ieu anu aya hubunganana.
Mangga parios sateuacanna sareng turutan prosedur anu diperyogikeun.

Eusi bewara lokasi Inpormasi kontak
Pamakéan seuneu, jsb. Divisi Pencegahan Departemen Seuneu Kamata
Yubinbango144-0053
2-28-1 Kamatahoncho, Ota-ku
Telepon: 03-3735-0119
Kaamanan jsb. Kantor Polisi Kamata
Yubinbango144-0053
2-3-3 Kamatahoncho, Ota-ku
Telepon: 03-3731-0110
Hak Cipta Masyarakat Jepang pikeun Hak Pangarang Musik
Cabang Konsér Acara JASRAC Tokyo
160-0023-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, 17-1
Nippon Life Shinjuku West Exit Building 10F
Telepon: 03-5321-9881
FAX: 03-3345-5760

Ngeposkeun pariwara / bewara

Punten tangtukeun nami panitia, inpormasi kontak, sareng sajabana dina poster, brosur, tiket pangakuan, jst.
Upami anjeun hoyong pasang poster sareng leaflet di aula, punten wartosan kami. (Dibatesan pikeun acara anu diayakeun di hotél)
Punten wartoskeun ka kami upami anjeun hoyong masang papan tanda.
Inpormasi ngeunaan acara tiasa dipostingkeun gratis dina majalah inpormasi anu diterbitkeun ku Ota Ward Budaya Promosi Association sareng dina halaman wéb. (Gumantung kana konténna, kami moal tiasa nampi)
Punten eusian formulir anu ditunjuk sareng kirimkeun ka jalma anu ngurus fasilitas.

XNUMX ngajadwalkeun acara acara homepage aplikasi publikasi inpormasi acara homepagePDF

Ngeunaan manajemén fasilitas

  • Dina dinten panggunaan, punten nampilkeun formulir persetujuan panggunaan kana panarimaan sateuacan nganggo kamar.
  • Dina persiapan musibah, punten laksanakeun sadaya langkah anu mungkin sapertos bimbingan évakuasi pikeun anu datang, kontak darurat, pertolongan pertama, sareng sajabana, ku rapat anu lengkep sareng staf sareng nunjuk staf anu ngatur ulang.
  • Dina Undang-Undang Layanan Kebakaran, punten taliti pisan kapasitas pangunjung.Éta henteu tiasa dianggo saluareun kapasitas.
  • Upami kacilakaan atanapi jalmi gering kajantenan, geuwat wartosan stafna sareng turutan pitunjukna.
  • Punten dicatet yén hotél henteu tanggung jawab pikeun maling.
  • Aya kamar barudak di lantai hiji.Upami anjeun hoyong anggo, punten wartosan stafna.Punten aturna di sisi pangguna.
  • Saatos dianggo, mangga balikkeun alat-alat sampingan anu dianggo kana kaayaan aslina.Salaku tambahan, punten pastikeun pikeun nyandak katuangan pribadi anjeun sareng ulah ngantepkeun éta di fasilitas.
  • Sacara prinsip, upami fasilitas atanapi pakakas rusak atanapi leungit, anjeun bakal diperyogikeun pikeun ngimbangan karusakan.
  • Punten bawa ka bahan limbah naon waé anu dihasilkeun di panggung, sapertos sampah anu dihasilkeun tina tuangeun sareng nginum.Upami sesah pikeun dibawa balik ka imah, urang bakal ngolahna pikeun biaya, janten punten wartosan kami.
  • Upami diperyogikeun pikeun ngatur fasilitas, anggota staf tiasa lebet kamar anu anjeun anggo.
  • Panaratas tanggel waler pikeun nyusun sareng ngabimbing tamu, ngajemput, sareng ngahibur.Gumantung kana acara na, panitia tiasa nyiapkeun tanaga pikeun panggung, lampu, sora, jst.
  • Upami diarepkeun yén sajumlah ageung pengunjung bakal sumping sateuacan waktos dibuka, atanapi upami aya kamungkinan kabingungan dina waktos acara, janten tanggung jawab panitia pikeun masihan panitia anu cekap.
  • Punten pastikeun yén panitia niténan hal-hal ieu sareng ngawartosan anu datang.
    1. Entong nempelkeun kertas, pita, sareng sajabana dina témbok, tihang, jandéla, panto, lantai, sareng sajabana, atanapi pencét paku atanapi kancing tanpa idin.
    2. Entong ngical atanapi ningalikeun barang, ngadistribusikaeun bahan cetak, atanapi sanés ngalakukeun naon-naon anu sami tanpa ijin.
    3. Entong mawa barang atanapi sato anu bahaya (kecuali anjing jasa) tanpa idin.
    4. Roko dilarang di sadaya gedong.Entong tuang, inuman atanapi ngaroko kecuali di daérah anu ditunjuk.
    5. Entong ngahasilkeun jilid anu tiasa ngaganggu manajemén fasilitas atanapi nyusahkeun batur.
    6. Entong nyababkeun kasulitan pikeun batur, sapertos ngadamel noise, ngagorowok, atanapi nganggo kekerasan.

Ngeunaan panggunaan tempat parkir

  • Punten anggo parkiran bawah tanah anu dioperasikeun ku bangsal (wates jangkungna 2.1 m).
  • Panaratasna bakal gratis pikeun parkir dina dinten éta, tapi aya watesan jumlah mobil gumantung kana fasilitasna.
  • Sadaya parkir kanggo pangguna umum bakal ditagih.

Pamakéan korsi roda

  • Toilen serbaguna anu tiasa diaksés korsi roda aya dina lantai bawah tanah 1 sareng 1 sareng di aula ageung (lantai 1).
  • Korsi roda kanggo diséwa ogé sayogi di gedong, janten punten wartosan kami upami anjeun kersa.
  • Upami anjeun lebet tina tempat parkir bawah tanah, punten nganggo lift.

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup