Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bahan unduh

Bahan unduh

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

Hubungan fasilitas

Pitunjuk panggunaanPDF* Cara lotre parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

[Dugi ka 3 Maret 3 taun Reiwa] Daptar harga muatan fasilitasPDF

[Saatos 3 April, 4 taun Reiwa] Fee panggunaan fasilitas Daptar harga anyarPDF

Daptar harga ongkos panggunaan peralatan tambahanPDF

Rute évakuasi / kaluar darurat / peta pakakas pareuman seuneuPDF

Aplikasi anu aya hubunganana

Formulir aplikasi kanggo setoran sapertos salebaran pikeun nyebarkeun pagelaranPDF

XNUMX ngajadwalkeun acara acara homepage aplikasi publikasi inpormasi acara homepagePDF

Nanganan prosedur pikeun konsultasi penjualan tiket kinerjaPDF

Aplikasi penjualan barangPDF

Aplikasi némbak (pikeun pangguna fasilitas)PDF

Aplikasi némbak (kanggo panggunaan éksternal)PDF

Laporan Karugian: Formulir XNUMX (Pembatalan fasilitas)PDF

Laporan rugi: Formulir XNUMX (parobihan fasilitas)PDF

Daya pengacara: Formulir XNUMX (pembatalan fasilitas)PDF

Daya pengacara: Formulir XNUMX (parobihan / sponsor fasilitas)PDF

Kuasa Pengacara: Formulir XNUMX (Aplikasi Pendaptaran Bersih Uguisu)PDF

aula ageung

Rencana lantai (A3)PDF

Rencana lantai (A4)PDF

Tampilan sectional (A3)PDF

Tampilan sectional (A4)PDF

Peta korsi (A3)PDF

Peta korsi (A4)PDF

Daptar alat-alat lampuPDF

Daptar alat audioPDF

Inpormasi dina ruang ganti bajuPDF

Tata ruang kamarna PDF

Daptar spésifikasi sapertos papan tanda (aula ageung)PDF

Rencana manajemén tempat aula ageungPDF

Aula leutik

Tampilan pesawat / sectional (A3)PDF

Tampilan pesawat / sectional (A4)PDF

Daptar alat-alat lampuPDF

Daptar alat audioPDF

Inpormasi dina ruang tungguPDF

Daptar spésifikasi sapertos papan tanda (aula alit / ruang paméran)PDF

rohangan paméran

Inpormasi dina ruang persiapanPDF

Daptar spésifikasi sapertos papan tanda (aula alit / ruang paméran)PDF

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup