Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

DRUM TAO 2021 Tahap anyar "cahaya"

"DRUM TAO" mangrupikeun grup hiburan gendang Jepang anu luar biasa anu parantos maénkeun di 26 kota di 500 nagara di dunya sareng gaduh total pemirsa langkung ti 800 juta.Kami bakal nganteurkeun tahap anyar taun ieu!

◆ Ati-ati

Dina mimiti penjualan, 50% korsi dialokasikan unggal dua korsi, tapi gumantung kana kaayaan inféksi korona payun, aya kamungkinan korsi éta bakal dipindahkeun kana korsi salajengna sareng korsi kosong bakal dijual.Hatur nuhun parantos ngartos.

* Kanggo korsi korsi roda, mangga nyungkeun reservasi langsung di Sunrise Promosi Tokyo.

[Hubungan]
Promosi Sunrise Tokyo 0570-00-3337 (12:15 dugi ka XNUMX:XNUMX dina dinten kerja)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 sataun 7 bulan 4

Jadwal 15:30 ngamimitian (15:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Pertunjukan (konsér)
Nu matak

TAUT DRUM

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal pelepasan umum: 5 Mei (Rebo) 12:10 ~

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi disayogikeun * Teu aya pangakuan dina umur 6 taun
bunderan 8,000

Catatan

Inpormasi agénsi tikét

Tiket Pia (kode P: 504-741)

Tiket Lawson (kode L: 33874)

Lebihan

inpormasi

Pangatur

Tao Hiburan

Promosi Sunrise Tokyo

Pia

Disponsoran sasarengan

(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Perencanaan / produksi

Tao Hiburan

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup