Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér Langganan 57 Setagaya Philharmonic Orchestra

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

XNUM X Bulan X NUM X Day

Jadwal Mimitian 19:00
Tamat 20:45
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 1,500

Catatan

Sadaya korsi ditangtayungan

お 問 合 せ

Pangatur

Setagaya Phil Suzuki

nomer telepon

080-4335-3518

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup