Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aliran panggunaan

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.
Kanggo detilna, mangga tingali Sistem Otilisasi Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Pencét di dieu pikeun "Uguisu Net"

Ilubiung dina lotre

Ilubiung dina lotre
· Tanggal sareng waktos palaksanaan
XNUMX bulan ka payun sateuacan bulan panggunaan (XNUMX ngan dina Januari)
Pamakéan paméran mimitian jam 10:00
Rally nganggo 14:00 ngamimitian

· Aplikasi partisipasi lotre (resepsi)
Pamakéan paméran 9: 20-10: 00
Rapat panggunaan 13:20 ~ 14:00

· Wates aplikasi
Pamakéan ngagunakeun dina 5 dinten
Rally nganggo 2 kali atanapi 2 dinten

· Tempat
Ota Ward Plaza Aula Leutik
Ti dinten lotre dugi ka tanggal 20 bulan anu sami
Punten kirimkeun "aplikasi panggunaan" sareng mayar biaya pamakean fasilitas dina kaping XNUMX bulan anu sami salaku tanggal lotre.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

· Tempat
Aula Ward Ota / panarimaan Aprico hungkul. (Teu kaasup dinten anu ditutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal dikaluarkeun.
Hingga XNUMX bulan sateuacan sasih panggunaan
Ngan ukur anu hoyong nyebarkeun inpormasi dina majalah inpormasi sareng halaman wéb anu dipénta pikeun nyungkeun "aplikasi publikasi acara".
Hingga XNUMX bulan sateuacan tanggal panggunaan
Upami anjeun badé didatangan, punten ngadamel reservasi ku telepon.
Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganjang ka unggal rohangan dina dinten sareng dinten kosong, tapi perhatoskeun yén dintenna terbatas.
Sakitar sabulan sateuacan tanggal panggunaan
Punten aya rapat sateuacanna.
Punten ngadamel reservasi ku telepon.
Dugi ka dinten panggunaan
Punten mayar biaya peralatan insiden sareng biaya panggunaan ruang ganti.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre
· Parios kamar kosong
Saatos 16:00 dina dinten lotre, éta bakal diterbitkeun dina homepage asosiasi (ngan ukur dina dinten éta) sareng dina Uguisu Net.

Periode aplikasi
Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 7 dinten sateuacan tanggal panggunaan.
Pamayaran ervation Reservasi réngsé
Éta sami sareng aplikasina.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

· Tempat
Aula Ward Ota / panarimaan Aprico hungkul. (Teu kaasup dinten anu ditutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal dikaluarkeun.
Hingga XNUMX bulan sateuacan sasih panggunaan
Ngan ukur anu hoyong nyebarkeun inpormasi dina majalah inpormasi sareng halaman wéb anu dipénta pikeun nyungkeun "aplikasi publikasi acara".
Hingga XNUMX bulan sateuacan tanggal panggunaan
Upami anjeun badé didatangan, punten ngadamel reservasi ku telepon.
Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganjang ka unggal rohangan dina dinten sareng dinten kosong, tapi perhatoskeun yén dintenna terbatas.
Sakitar sabulan sateuacan tanggal panggunaan
Punten aya rapat sateuacanna.
Punten ngadamel reservasi ku telepon.
Dugi ka dinten panggunaan
Punten mayar biaya peralatan insiden sareng biaya panggunaan ruang ganti.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup