Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sadaya pangguna, kami bakal ngalaksanakeun padamel langit-langit aprico / aula ageung, aula alit sareng foyer aula ageung, sareng langit-langit ruang paméran anu tahan gempa, sareng ngalereskeun padamelan pikeun manjangan hirup fasilitasna ..

[Jadwal panutupanana dijadwalkeun: Januari 2022 dugi Pébruari 1 (direncanakeun)]

Rincianna nyaétaKlik di dieuPunten parios langkung seueur.

Garis alat

Aula ageung anu tiasa disebatkeun utama Aprico.Sajumlah 1477 korsi sumebar dina rohangan ageung dikurilingan haneutna kai.

Anjeun tiasa ngaraos komitmen kana sora anu dipasang dimana-mana, kalebet pemantul akustik anu ngumbara anu ngalantarankeun sora sora langsung kana korsi audién.

Hareupeun panggung: Tirai panggung "Lagu Shinki" ku Ryuko Kawabata
Tahap ti pemirsa: Kalayan soundboard kaluar
Leungeun baju, nganggo serat
Korsi pamirsa sacara umum: Ti sisi panggung

Fasilitas

Daptar alat-alat lampuPDF

Daptar alat audioPDF

Panggung Frontage 18m
Jangkungna 7-0m
(Anggo proscenium anu tiasa dialihkeun)

Jerona 14m
Saé leungeun baju 10m
Leungeun baju handap 12m
Travel pemantul akustik
Proscenium pindah
Ngadu orkestra
teundeun tirai *
Tirai Opera *
Jalan kembang samentawis
Tahap Noh samentawis
Layar jsb.
* Teu tiasa dianggo nalika nganggo pemantul.
panerangan Sirkuit dimming 3kw x 344 sirkuit pikeun panggung
6kw x 12 sirkuit kanggo korsi, 3kw x 4 sirkuit
Lampu konsol (Panasonic Pacolith Shoot) Preset fader 120ch
Manual 3-tahap 2,000 mémori pamandangan
Lampu wates
(Gratis nalika dianggo salaku lampu damel, tapi dieusi nalika dianggo salaku lampu panggung)
3 jajar
lampu siling 2 jajar
Lampu gantung (jenis sasak) 4 jajar
Lampu Proscenium 2 jajar
Sorotan tomat 1 sét
Lampu cakrawala luhur Horizon Horizont 1 jajar 1 jajar
Lampu sampéan 8 hijian x 5 warna
Sorotan sisi payun 60w 12 lampu / 3 sirkuit 14
Konduktor titik
(Tiasa dianggo nalika nganggo gurita)
 
Sorotan pin tengah
(Operator diperyogikeun pikeun ngagunakeunana.)
2kw xenon x 4
akustik Mobile mixer (YAMAHA CL-3) ◇ Masukan: Monaural 64ch
Stereo 8ch
◇ Kaluaran: Campur beus 24
Matrix 8ch
Beus stéo 1ch
mikropon nirkabel 800MHz (pita frékuénsi B) x 6ch
Alat mikropon ngagantung 3-titik  
Proscenium Speaker (L / C / R)  
Spéker kolom sisi (L / R)  
Spéker payun  
Spéker témbok  
Spéker siling  

Parabot panarimaan

  • 6 meja loket panarimaan
  • 12 méja panjang
  • 15 korsi
  • 3 papan inpormasi (ukuran A4, ukuran B9, sareng sajabana)
  • 3 layar triple

Peta daérah panarimaan

klik di dieu pikeun diunduh

Catetan

  • 14 korsi dina urutan ka-2, 11-10, parantos dicabut kanggo korsi roda.
    Panitia jawab masang sareng malikeun korsi. (Butuh sakitar 4 menit kanggo 20 jalmi damel.)
  • Nalika masang spiker samentawis, sababaraha korsi pemirsa tiasa janten teu tiasa dianggo.
    Punten ati-ati nalika ngadamel korsi anu ditangtoskeun.
  • Asup kana korsi penonton aula ageung utamina ti lantai XNUMX.Punten atur panarimaan di lantai XNUMX.
  • Loop magnet (*) dipasang dina aula ageung.
    Pikeun ngagunakeun loop magnét, anjeun peryogi alat audio anu napel.
    Upami anjeun panitia anu badé nganggo éta, punten daptar sateuacanna.
    * Sistem pangrojong ngadangu sacara épéktip pikeun nyebarkeun sora dina panggung ka konsumén

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
Enjing (9: 00-12: 00) Sore (13: 00-17: 00) Wengi (18: 00-22: 00) Sapopoe (9: 00-22: 00)
aula ageung 50,000 / 60,000 100,000 / 120,000 150,000 / 180,000 300,000 / 360,000
Aula ageung: Ngan panggung 25,000 / 30,000 50,000 / 60,000 75,000 / 90,000 150,000 / 180,000
Ruangan ganti baju munggaran 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Ruangan ganti baju munggaran 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Kamar ganti baju ka-1 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Kamar ganti baju ka-2 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Kamar ganti baju ka-3 500 / 500 1,000 / 1,000 1,500 / 1,500 3,000 / 3,000
Kamar ganti baju ka-4 500 / 500 1,000 / 1,000 1,500 / 1,500 3,000 / 3,000
Kamar ganti baju ka-5 500 / 500 1,000 / 1,000 1,500 / 1,500 3,000 / 3,000
Kamar ganti baju ka-6 300 / 300 600 / 600 900 / 900 1,800 / 1,800

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
Enjing (9: 00-12: 00) Sore (13: 00-17: 00) Wengi (18: 00-22: 00) Sapopoe (9: 00-22: 00)
aula ageung 60,000 / 72,000 120,000 / 144,000 180,000 / 144,000 360,000 / 432,000
Aula ageung: Ngan panggung 30,000 / 36,000 60,000 / 72,000 90,000 / 108,000 180,000 / 216,000
Ruangan ganti baju munggaran 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Ruangan ganti baju munggaran 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Kamar ganti baju ka-1 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Kamar ganti baju ka-2 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Kamar ganti baju ka-3 600 / 600 1,200 / 1,200 1,800 / 1,200 3,600 / 3,600
Kamar ganti baju ka-4 600 / 600 1,200 / 1,200 1,800 / 1,800 3,600 / 3,600
Kamar ganti baju ka-5 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200
Kamar ganti baju ka-6 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar ongkos panggunaan peralatan / alat-alat anu teu kahaja

Gambar panggung / pamirsa

Rencana panggung aula ageung

Ukuran A3

Ukuran A4

Sakabeh cross section of aula ageung

Ukuran A3

Ukuran A4

Gambar penonton aula ageung

Ukuran A3

Ukuran A4

Ngeunaan kamar ganti baju, kamar staf, jsb.

Salian ti dalapan kamar ganti baju mayar, aula ageung ngagaduhan ruang padamelan, kantor ruang ganti, ruang tunggu pangatur, kamar pancuran pikeun palaku, ruang kamar, kamar barudak kanggo pabinihan, sareng ruang pertolongan pertama.

Kanggo inpo nu leuwih lengkepInpormasi dina ruang ganti baju aula ageungPunten tingali

Ruang ganti 1 (lantai bawah tanah XNUMX)
Ruang ganti 1 (lantai bawah tanah XNUMX)

MAP aula ageung

Tata ruang / ruang ganti

Lantai kahiji

  1. Ruangan ganti baju munggaran
  2. Ruangan ganti baju munggaran
  3. Kantor kamar ganti baju
  4. Kamar Staf
  5. Kamar barudak

Lantai bawah tanah ka-1

  1. Kamar ganti baju ka-1
  2. Kamar ganti baju ka-2
  3. Kamar ganti baju ka-3
  4. Kamar ganti baju ka-4
  5. Kamar ganti baju ka-5
  6. Kamar ganti baju ka-6
  7. Kamar pancuran

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup