Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sadaya pangguna, kami bakal ngalaksanakeun padamel langit-langit aprico / aula ageung, aula alit sareng foyer aula ageung, sareng langit-langit ruang paméran anu tahan gempa, sareng ngalereskeun padamelan pikeun manjangan hirup fasilitasna ..

[Jadwal panutupanana dijadwalkeun: Januari 2022 dugi Pébruari 1 (direncanakeun)]

Rincianna nyaétaKlik di dieuPunten parios langkung seueur.

Garis alat

Aula leutik mangrupikeun rohangan anu rata lengkep sareng panggung naékkeun dugi ka 50 cm jangkungna.

Aya 175 korsi kanggo korsi hungkul sareng 108 korsi pikeun gaya sakola nalika nganggo panggung, anu tiasa dianggo pikeun konser, rupi-rupi presentasi, ceramah, jst.

写真
Kaayaan tempat panggung naék ku 50 cm
写真
Kalayan korsi dipasang

Sateuacan nganggo

  • Korsi audién henteu dibereskeun.Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngatur samet (dugi ka 175 korsi) sareng nganggo nganggo méja panjang.
  • Kusabab struktur fasilitasna, drum Jepang henteu tiasa dianggo.
  • Anjeun teu tiasa jogét atanapi jogét kecuali dina panggung.
  • Anjeun moal tiasa tuang atanapi nginum nalika nganggo panggung ngénggalan.
  • Kusabab teu aya fasilitas panel paméran, teu mungkin pikeun dipajang dina témbok.
  • Upami anjeun hoyong nganggo ruang paméran sareng aula alit babarengan, anjeun kedah nyéwa kategori anu sami dina dinten anu sami.Salaku tambahan, anjeun moal tiasa maénkeun alat musik atanapi karaoke sabab kedap sora na leungit.

Kapasitas

  • Pikeun samet waé: Hingga 175 korsi
  • Nalika nganggo méja sareng korsi: 108 korsi (nalika henteu naékkeun panggung angkatna: 120 korsi)

Fasilitas

Daptar alat-alat lampuPDF

Daptar alat audioPDF

  • Daérah: 170 méter pasagi
  • Frontage: 10m
  • Jerona: 17m, jangkungna Langit-langit: 4.5m
Panggung Léngkah luhur (lébar 9.9m x jero 4.7m x jangkungna 0-50cm)
Baton cahaya 6, baton seni 1, tirai 3
Layar (jenis gulungan) Diménsi maksimum: 3.15m x 5.85m
panerangan Konsol cahaya
(Panasonic Paretas Gamma)
Prader fader
60ch 3 léngkah 1,000 mémori adegan
20 submasters x 6 kaca
10 faders submaster (kamar payun)
Sirkuit dimming Panggung (3kW x 78 sirkuit)
Parangkat lampu set Lampu gantung 1 jajar
Lampu wates (LED) 1 jajar
3 jajar lampu siling
Lampu Horizont (luhur, handap, LED)
1 titik pin xenon 2kw (operator diperyogikeun kanggo dianggo)
akustik Méja pangaturan sora
(RAMSA C-900)
Input: Monaural 20ch + Stereo 4ch
Kaluaran: 4 kelompok 4AUX 
Master LR Matrix x 16
Narasumber Spéker utama: NEXO PS15V (ngalayang)
Panyegelan: TANNOY CMS 503DCLP

Parabot panarimaan

  • Konter panarimaan
  • Pigura signboard (Permukaan lampiran: panjang 84 cm x lebar 30 cm)
  • XNUMX korsi

pantry

  • Punten ngadamel reservasi sateuacanna sabab dibagi kana ruang paméran.
  • Kulkas, mesin és, jst.
  • Henteu kénging babakaran

Inpormasi ngeunaan jalan asup (halaman jasa)

* Kusabab éta dibagikeun sareng fasilitas anu sanés, éta moal tiasa ditahan saatos éta diangkut atanapi kaluar.
* Mangga lebetkeun tina lawang parkir di sisi kantor pos di tukangeun Aplico.

  • Lokasi: BXNUMXF
  • Wates jangkungna: 2.8m

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Aula Leutik: Rapat Kuliah 5,000 / 6,000 10,000 / 12,000 15,000 / 18,000 30,000 / 36,000
Aula leutik: Penjualan produk 7,500 / 9,000 15,000 / 18,000 22,500 / 27,000 45,000 / 54,000
Aula leutik: Pameran Anggo sadidinten hungkul 14,000 / 14,000
Ruang ngantosan 1 300 / 300 600 / 600 900/900 1,800 / 1,800
Ruang ngantosan 2 300 / 300 600 / 600 900/900 1,800 / 1,800

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Aula Leutik: Rapat Kuliah 6,000 / 7,200 12,000 / 14,400 18,000 / 21,600 36,000 / 43,200
Aula leutik: Penjualan produk 7,500 / 9,000 15,000 / 18,000 22,500 / 27,000 45,000 / 54,000
Aula leutik: Pameran Anggo sadidinten hungkul 16,800 / 16,800
Ruang ngantosan 1 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200
Ruang ngantosan 2 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar ongkos panggunaan peralatan / alat-alat anu teu kahajaPDF

Pola gambar sareng panggunaan sacara umum (conto)

Kursi hungkul (175 korsi) Gaya sakola (108 korsi) Pésta nangtung partai Gambar tina pésta

Sacara gembleng pandangan aula alit

Ukuran A3PDF

Perkawis ruang tunggu

Aya XNUMX kamar ngantosan kalayan kapasitas XNUMX jalma di aula alit.

Kanggo inpo nu leuwih lengkepInpormasi dina ruang tunggu aula leutikPunten tingali

Potret kamar tunggu XNUMX sareng XNUMX

Tata ruang, ruang tunggu, jst.

Lantai bawah tanah ka-1

Upami anjeun hoyong ningali kumaha rupana, mangga pencét dina gambar na.
Pencét ikon pikeun ningali éta dina panorama panorama.

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup