Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna
Aplico

Ngeunaan Ota Ward Hall Aplico Construction Ditutup

Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sadaya pangguna, Ota Ward Hall Aplico bakalan ngalaksanakeun padamelan konstruksi kanggo ngajantenkeun lalangit di aula ageung, aula alit, foyer aula ageung, sareng ruang paméran tahan gempa.Dina waktos anu sami, kami bakal ngalaksanakeun padamelan renovasi pikeun manjangkeun umur fasilitas éta.
Kusabab ieu, musium bakal ditutup sakitar 2022 taun sareng 1 bulan ti Januari 2023 dugi ka Pébruari 2 (dijadwalkeun).Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Bewara Aula Ward Aplico Ditutup (XNUMX Januari, Reiwa XNUMX)PDF

Jadwal panutupanana dijadwalkeun

Januari 2022 dugi ka Pébruari 1 (direncanakeun)

Mangrupikeun waktos sareng waktos tertutup

Jasa ieu dijadwalkeun dimimitian dina Maret 2023 saatos konstruksi réngsé.

Gambar lengkep ngeunaan période anu sayogi sareng waktos anu katutup

Ngeunaan kantor salami periode anu katutup

Penjualan tikét pikeun pagelaran sareng resepsi kanggo panggunaan séwang saatos musium ditutup bakal dilaksanakeun sapertos biasa.

rujukan

lokasi Yubinbango144-0052
37-3-XNUMX Kamata, Ota-ku, Tokyo
Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
Daérah fasilitas Kira-kira 10,991㎡ (total luas)
Skala fasilitas Struktur SRC Struktur Sawaréh S
5 lanté di luhur taneuh, 1 lantai handapeun taneuh
Eusi fasilitas Aula ageung (1,477 korsi)
Aula leutik (175 korsi)
Ruang paméran (sakitar 400 korsi)
Studio AB, rohangan ganti baju

写真
Aula Ward Ota / Aplico Large Hall

hubungan

(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

  • Makoto Okada, Kapala Hubungan Konstruksi sareng Koordinasi
  • Kapala anu ngurus Satomi Koike

TEL: 03-5744-1600

deui ka daptar

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup