Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan

Sakali anjeun mutuskeun anggo

Rapat Pra-penghargaan

Nalika ngagunakeun aula, ruang serbaguna, juru ruang paméran, sareng plaza

Sacara prinsip dokumén ieu sabulan sateuacan prospek dianggo sapoé saatos éta, mangga angkat sareng pendamping anu cekap.

  1. Bagan program atanapi kamajuan, leaflet, tikét pangakuan atanapi tikét bernomor (salaku conto)
  2. Salaku tambahan kana hal-hal di luhur, kajadian di aula nyaéta (XNUMX) gambar persiapan panggung, (XNUMX) gambar persiapan pencahayaan, sareng (XNUMX) gambar persiapan akustik.
    (Upami anjeun dilebetkeun ka kontraktor, punten wartosan kami nami kontraktor sareng inpo kontak.)

Nalika ngagunakeun ruang rapat, bengkel kreatif, atanapi studio

  • Punten wartoskeun ka méja payun ngeunaan tata ruang interior sareng fasilitas insiden sahenteuna 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan.
  • Gumantung kana panggunaan anu dituju, urang tiasa nyungkeun anjeun rapat sareng stafna.

Nalika ngajual barang

Punten pastikeun ngirimkeun nyalira "Aplikasi kanggo Persetujuan Penjualan Barang, sareng sanés."

Aplikasi persetujuan penjualan barangPDF

Sakumaha aturan umum, barang teu tiasa dijual di studio sareng ruang terbuka.

Bewara ka kantor pamaréntah anu aya hubunganana, jsb.

Gumantung kana eusi acara, anjeun panginten kedah ngabéjaan kantor publik ieu anu aya hubunganana.
Mangga parios sateuacanna sareng turutan prosedur anu diperyogikeun.

Eusi bewara lokasi Inpormasi kontak
Pamakéan seuneu, jsb. Bagéan Pencegahan Departemen Kebakaran Omori
Yubinbango143-0012
1-32-8 Omorihigashi, Ota-ku, Tokyo
Telepon: 03-3766-0119
Kaamanan jsb. Kantor Polisi Omori
Yubinbango143-0014
1-1-16 Omorinaka, Ota-ku, Tokyo
Telepon: 03-3762-0110
Nanganan tuangeun Pusat Kaséhatan Ota Ward Bagian Kabersihan Hidup Kabersihan Pangan
Yubinbango143-0015
1-12-1 Omorinishi, Ota-ku (lantai 6 Gedong Pamaréntah Daérah Omori)
Telepon: 03-5764-0691
FAX: 03-5764-0711
Hak Cipta Masyarakat Jepang pikeun Hak Pangarang Musik
Cabang Konsér Acara JASRAC Tokyo
160-0023-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, 17-1
Nippon Life Shinjuku West Exit Building 10F
Telepon: 03-5321-9881
FAX: 03-3345-5760

Iklan

  • Punten tangtukeun nami panitia, inpormasi kontak, sareng sajabana dina poster, brosur, tiket pangakuan, jst.
  • Upami anjeun hoyong pasang poster sareng leaflet di aula, punten wartosan kami. (Dibatesan pikeun acara anu diayakeun di hotél)
  • Inpormasi ngeunaan acara tiasa dipasang gratis dina majalah inpormasi anu dipedalkeun ku Ota Ward Budaya Promosi Association sareng dina halaman wéb. (Gumantung kana konténna, kami bakal marios sateuacanna.)
    Punten eusian formulir anu ditunjuk sareng kirimkeun ka jalma anu ngurus fasilitas.

XNUMX ngajadwalkeun acara acara homepage aplikasi publikasi inpormasi acara homepagePDF

Ngeunaan manajemén fasilitas

  • Dina dinten panggunaan, punten nampilkeun formulir persetujuan panggunaan kana panarimaan di lantai 1 sateuacan nganggo kamar.
  • Upami aya musibah, punten laksanakeun sadaya langkah anu mungkin pikeun panduan évakuasi, kontak darurat, sareng pertolongan pertama pikeun pengunjung.
  • Dina Undang-Undang Layanan Kebakaran, punten taliti pisan kapasitas pangunjung.Éta henteu tiasa dianggo saluareun kapasitas.
  • Upami kacilakaan atanapi jalmi gering kajantenan, geuwat wartosan stafna sareng turutan pitunjukna.
  • Punten dicatet yén hotél henteu tanggung jawab pikeun maling.
  • Saatos dianggo, mangga balikkeun alat-alat sampingan anu dianggo kana kaayaan aslina.Salaku tambahan, punten pastikeun pikeun nyandak katuangan pribadi anjeun sareng ulah ngantepkeun éta di fasilitas.
  • Sacara prinsip, upami fasilitas atanapi pakakas rusak atanapi leungit, anjeun bakal diperyogikeun pikeun ngimbangan karusakan.
  • Punten nyandak sampah anjeun nalika tuang atanapi nginum, atanapi nalika nganggo.Upami sesah pikeun dibawa balik ka imah, urang bakal ngolahna pikeun biaya, janten punten wartosan kami.
  • Upami diperyogikeun pikeun ngatur fasilitas, anggota staf tiasa lebet kamar anu anjeun anggo.
  • Panaratas tanggel waler pikeun nyusun sareng ngabimbing para tamu, nyanggap, sareng ngahibur.Upami diarepkeun yén sajumlah ageung pengunjung bakal sumping sateuacan waktos dibuka, atanapi upami aya kamungkinan kabingungan dina waktos acara, janten tanggung jawab panitia pikeun masihan panitia anu cekap.
  • Gumantung kana acara na, panitia badé nyiapkeun staf kanggo panggung, lampu, sora, jst.
  • Punten pastikeun yén panitia niténan hal-hal ieu sareng ngawartosan anu datang.
    1. Entong nempelkeun kertas, pita, sareng sajabana dina témbok, tihang, jandéla, panto, lantai, sareng sajabana, atanapi pencét paku atanapi kancing tanpa idin.
    2. Entong ngical atanapi ningalikeun barang, ngadistribusikaeun bahan cetak, atanapi sanés ngalakukeun naon-naon anu sami tanpa ijin.
    3. Entong mawa barang atanapi sato anu bahaya (kecuali anjing jasa) tanpa idin.
    4. Entong tuang, inuman atanapi ngaroko kecuali di daérah anu ditunjuk.
    5. Entong ngahasilkeun jilid anu tiasa ngaganggu manajemén fasilitas atanapi nyusahkeun batur.
    6. Entong nyababkeun kasulitan pikeun batur, sapertos ngadamel noise, ngagorowok, atanapi nganggo kekerasan.

Ngeunaan panggunaan tempat parkir

  • Pikeun panggunaan rohangan anu sigana aya barang bawa-bawa / dibawa-kaluar, kami bakal masihan anjeun tiket parkir mersihan tempat parkir gratis ngan ukur dina dinten panggunaan.Punten taroskeun ka padamel ngeunaan kamar anu tiasa disebarkeun sareng jumlah distribusi.
  • Tempat parkirna ngagaduhan wates jangkungna 2.8m sareng wates panjang 5m.Catet éta.
  • Salaku tambahan, palanggan umum, pangguna kamar anu sanés, sareng anu ngalangkungan jumlah distribusi bakal ditagih biaya.

Pamakéan korsi roda

  • Punten lebetkeun ti lebet payuneun lantai 1 tanpa léngkah, lamping di lawang tukang, atanapi tempat parkir di lantai paling handap 1.Punten anggo lift kanggo dugi ka tiap rohangan.
  • Toilen serbaguna anu tiasa diaksés korsi roda (jamban kanggo saha waé) tempatna di unggal lantai gedong rapat sareng di aula (lantai 1, ruang ganti).
  • Korsi roda kanggo diséwa ogé sayogi di gedong, janten punten wartosan kami upami anjeun kersa.

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup