Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Ngeunaan inpormasi bébas panghalang

Daejeon Bunkanomori mangrupikeun fasilitas bébas halangan anu didamel sateuacan réngsé ku ngadangukeun pendapat jalma cacat.

Perkawis korsi roda

  • Aya dua rohangan korsi roda waé di tempat parkir di lantai dasar handap.
  • Aya jamban anu tiasa diaksés korsi roda.
  • Aya korsi roda kanggo séwa di gedong.

Inpormasi panto

  • Sadaya jamban ngagaduhan jamban gaya Kulon.
  • Pegangan tangan katuhu sareng kénca dipasang dina unggal lantai.

Toilét serbaguna di lantai handap XNUMX sareng XNUMX dugi ka XNUMX

Éta dilengkepan korsi ngaganti popok, papan parobihan, sareng korsi toilét pikeun déwasa sareng murangkalih.

Jamban serbaguna di lantai XNUMX

Daripada lambaran ganti popok, lambaran tilepan umum disayogikeun.

sabalikna

  • Anjing bantosan tiasa lebet.
  • Aya AED (defibrillator éksternal otomatis) gigireun panarimaan di lantai XNUMX.
  • Aya blok bimbingan Braille.
  • Aya pager tangga.

Inpormasi kamar binih

Lokasina di lantai XNUMX.Saha waé anu tiasa nganggo gratis, sapertos ngagentos popok sareng nyusu.

Poto kamar pabinihan
  • Kapasitas: 12 jalma
  • Daérah: sakitar 20 méter pasagi
  • Fasilitas: WC barudak, pancuran saderhana

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup