Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aliran panggunaan

Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.
Kanggo detilna, mangga tingali Sistem Otilisasi Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Pencét di dieu pikeun "Uguisu Net"

Punten parios periode aplikasi, periode konfirmasi anu unggul, sareng periode pembayaran.

Daptar pikeun lotre dina Uguisu Net (undian komputer)

Daptar pikeun lotre dina Uguisu Net (undian komputer)
· Tanggal sareng waktos undian
3 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan

Periode aplikasi sareng metode
Ti tanggal 4 dugi ka akhir bulan, 15 bulan sateuacan bulan panggunaan
Daptar pikeun Uguisu Net

· Panarimaan aplikasi
Internét, telepon, atanapi masing-masing jandéla fasilitas rapat di Ota Ward.

Meunang periode konfirmasi
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 7 bulan anu sami
* Éta bakal sacara otomatis dibolaykeun saatos jaman.

· Aplikasi aplikasi / tenggat waktos pamayaran
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 15 bulan anu sami
Panarimaan aplikasi / tempat pamayaran
Jandéla Ota Bunkanomori atanapi unggal jandéla fasilitas rapat di Ota Ward
9:00 dugi ka 19:00 (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre

Daptar pikeun dinten kosong saatos lotre réngsé * Pariksa kasadiaan
Periode aplikasi
Ti tanggal 8 dugi ka dinten panggunaan

· Aplikasi aplikasi / tenggat waktos pamayaran
1. Nalika ngalamar dina Uguisu Net
Dina 14 dinten ti saprak tanggal aplikasi.
(Nanging, upami éta kirang ti 17 dinten sateuacan tanggal panggunaan, dugi ka 3 dinten sateuacan tanggal panggunaan)
* Éta bakal sacara otomatis dibolaykeun saatos jaman.
2. Nalika ngalamar di konter
Mayar dina waktos aplikasi.
Panarimaan aplikasi / tempat pamayaran
Jandéla Ota Bunkanomori atanapi unggal jandéla fasilitas rapat di Ota Ward
9:00 dugi ka 19:00 (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup