Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Aula ieu cocog pikeun konser, drama, presentasi musik, ceramah, jst.

写真
Hareupeun panggung: Kalayan soundboard kaluar
写真
Kalayan rido leungeun baju sareng tirai karakter
写真
客席

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 259 jalma (kalebet 251 korsi tetep sareng 8 korsi samentawis)
  • Daérah aula: Kira-kira 549.4 méter pasagi
  • Total luas panggung: Kira-kira 172 méter pasagi
  • Daérah épéktip: Kira-kira 121.5 méter pasagi
Panggung Frontage 11m Jangkungna 6m Jerona 7m
Piano (Steinway Semicon C227)
Dalang hébat
Tirai tengah
袖幕
Panggung panggung
Pemantul akustik
3 tonggong ngagantung
Alat peraga
panerangan   Konsol cahaya
  Panel operasi leungeun baju panggung
Lampu wates
2 jajar lampu gantung
Lampu cakrawala luhur
Handap Lampu Horizont
lampu siling
Lampu hareupeunana
2 lampu pin tengah
akustik Méja pangaturan sora  
Mikropon
mikropon nirkabel
3-titik gantung mikropon
Spéker Proscenium
Spéker ronto
Speaker bouncing
Spéker panggung, jst.

Parabot Foyer

  • Konter tikét
  • Kontan prasmanan (kalayan suplai cai sareng tilelep)
  • bangku

Catetan

  • Dina hal "ngan ukur nganggo panggung aula", korsi penonton sareng foyer henteu tiasa dianggo.
  • Roko dilarang di aula.
  • Anjeun moal tiasa tuang atanapi inuman dina korsi aula atanapi di panggung.
  • Mobil teu tiasa diparkir di lawang hotél.Saatos ngalaksanakeunana, punten anggo tempat parkir bawah tanah (jangkungna 2.8m, lébar 2.3m, panjang 5m wates).
  • Adegan haseup henteu sayogi.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
liang
(259 korsi)
9,500 / 11,400 14,300 / 17,200 19,000 / 22,800 42,800 / 51,400
liang:
Panggung waé
4,800 / 5,800 7,100 / 8,500 9,500 / 11,400 21,400 / 25,700
Ruang ganti baju XNUMX
(10 jalma)
600 / 600 800 / 800 1,100 / 1,100 2,500 / 2,500
Ruang ganti XNUMX
(10 jalma)
600 / 600 800 / 800 1,100 / 1,100 2,500 / 2,500

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
liang
(259 korsi)
11,400 / 13,700 17,200 / 20,600 22,800 / 27,400 51,400 / 61,700
liang:
Panggung waé
5,800 / 7,000 8,500 / 10,200 11,400 / 13,700 25,700 / 30,900
Ruang ganti baju 10 (XNUMX jalma) 720 / 720 960 / 960 1,300 / 1,300 3,000 / 3,000
Ruang ganti 10 (XNUMX jalma) 720 / 720 960 / 960 1,300 / 1,300 3,000 / 3,000

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar fasilitas saliwatan di Aula BunkanomoriPDF

Gambar aula

Sketsa aula sakabeh

写真

Sketsa aula sakabehPDF

Gambar penonton aula

写真

Peta korsi aulaPDF

Ruang ganti XNUMX sareng XNUMX (lantai bawah lantai XNUMX)

Kapasitas 10 jalma di unggal rohangan
Daérah anu dianggo 22 méter pasagi di unggal rohangan
Parabot kamar ganti baju Méja baju, pandangan pinuh, loker, méja / korsi, pancuran unit, monitor

* Upami anjeun peryogi tempat latihan sanés ruang ganti atanapi ruang tunggu, anjeun panginten tiasa ngajantenkeun reservasi prioritas pikeun fasilitas sanés (ditagih), janten punten konsultasi sareng para staf.

Inpormasi ngeunaan rencana panggunaan

Konsér piano (presentasi)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Panggung piano 1 8,000
Pemantul akustik 1 4,400
panerangan Sisi payun
Sareng sorotan langit-langit
1 2,000
total 14,400 ~

Wawacan

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Panggung Lectern 1 500
Modérator nangtung 1 300
panerangan Lampu gantung ka-XNUMX 1 2,000
Lampu gantung ka-XNUMX 1 2,000
Sisi payun
Sareng sorotan langit-langit
1 2,000
total 6,800 ~

Presentasi balét

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Panggung Tikar balét 1 1,500
akustik pamuter CD 1 1,000
panerangan Lampu gantung ka-1 1 2,000
Lampu gantung ka-XNUMX 1 2,000
Lampu cakrawala luhur 1 2,000
Handap Lampu Horizont 1 1,000
Sisi payun
Sareng sorotan langit-langit
1 2,000
total 11,500 ~

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup