Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Ruang rapat

Foto kamar rapat Ruang rapat ka-XNUMX
Foto kamar rapat Ruang rapat ka-XNUMX
Foto kamar rapat Ruang rapat ka-XNUMX sareng ka-XNUMX (partisi parantos dihapus)
Foto kamar rapat Rapat rapat ka-XNUMX sareng ka-XNUMX (kalayan méja)

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Jumlahna aya XNUMX rohangan rapat, anu tiasa dianggo pikeun rapat, ceramah, bengkel, rapat sosial, nonton video, susunan kembang, kaligrafi, karajinan tangan, jst.
Ruang rapat ka-3 sareng ka-4 tiasa dianggo salaku hiji rohangan anu aya partisi.

Émbaran dasar

Nami fasilitas Kapasitas Daérah anu dianggo
Ruang rapat ka-1 jalma 22 Kira-kira 40m2 (4.3m x 9.3m)
Ruang rapat ka-2 jalma 38 Kira-kira 72m2 (7.7m x 9.3m)
Ruang rapat ka-3 jalma 38 Kira-kira 72m2 (6.8m x 10.8m)
Ruang rapat ka-4 jalma 38 Kira-kira 75m2 (6.9m x 10.8m)

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • Papan tulis sareng sajabana

kamar ngantosan

Poto kamar ngantosan
Poto kamar ngantosan

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Punten anggo éta salaku ruang tunggu nalika nganggo fasilitas anu sanés.
Ruang tunggu waé henteu tiasa diséwa.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 8 jalma
  • Daérah: sakitar 22 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • Loker
  • Gantungan jas

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat ka-1
(22 jalma / 40㎡)
800 / 1,000 1,200 / 1,400 1,600 / 1,900 3,600 / 4,300
Ruang rapat ka-2
(38 jalma / 72㎡)
1,400 / 1,700 2,100 / 2,500 2,800 / 3,400 6,300 / 7,600
Ruang rapat ka-3
(38 jalma / 72㎡)
1,500 / 1,800 2,200 / 2,600 3,000 / 3,600 6,700 / 8,000
Ruang rapat ka-4
(38 jalma / 75㎡)
1,500 / 1,800 2,200 / 2,600 3,000 / 3,600 6,700 / 8,000
kamar ngantosan
(8 jalma / 22㎡)
500 / 500 700 / 700 900 / 900 2,100 / 2,100

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat ka-1
(22 jalma / 40㎡)
960 / 1,200 1,400 / 1,700 1,900 / 2,300 4,300 / 5,200
Ruang rapat ka-2
(38 jalma / 72㎡)
1,700 / 2,000 2,500 / 3,000 3,400 / 4,100 7,600 / 9,100
Ruang rapat ka-3
(38 jalma / 72㎡)
1,800 / 2,200 2,600 / 3,100 3,600 / 4,300 8,000 / 9,600
Ruang rapat ka-4
(38 jalma / 75㎡)
1,800 / 2,200 2,600 / 3,100 3,600 / 4,300 8,000 / 9,600
kamar ngantosan
(8 jalma / 22㎡)
600 / 600 840 / 840 1,100 / 1,100 2,500 / 2,500

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Ruang Rapat Leuweung Budaya / Ruang Ngantosan Daptar Peralatan AncillaryPDF

Ruang rapat / ruang tunggu

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup