Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Éta tiasa dianggo pikeun ceramah skala besar, bengkel, pesta, recital piano, jogét ballroom, paméran sareng penjualan spot.

Poto kamar multiguna
Poto kamar multiguna
Poto hareupeun kamar serbaguna

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 234 jalma (nalika linggih) 300 jalma kanggo tuangeun nangtung, jst.
  • Daérah: sakitar 313 méter pasagi
  • Jangkungna: 3.8 méter

Fasilitas

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Meja, korsi, papan tulis
  • lomari
  • Manaskeun cai (kalayan ketel, teacup, pot tea)
  • Eunteung témbok
  • Gantung gambar paméran

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Piano (Grand Piano: Yamaha C5L)
  • Parabot lampu
  • Manaskeun cai (kalayan ketel, teacup, pot tea)
  • Parabot AV, mikropon
  • Pantry (kulkas, mesin és, jsb.), Jst.

Catetan

  • Ruang serbaguna henteu ngagaduhan ruang tunggu khusus, tapi upami anjeun peryogi tempat latihan atanapi ruang tunggu, anjeun panginten tiasa ngadamel reservasi prioritas pikeun rohangan anu sanés (ditagihkeun), janten punten konsultasi sareng para staf.
  • Éta panginten henteu sayogi pikeun alat kuningan, alat musik perkusi, sareng pita kuningan.
    Mangga wartosan staf pikeun detil.

peta lanté

Diagram kamar multiguna

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang serbaguna 7,400 / 8,900 11,200 / 13,400 14,900 / 17,900 33,500 / 40,200

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang serbaguna 8,900 / 10,700 13,400 / 16,100 17,900 / 21,500 40,200 / 48,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Ruang Multipurpose Leuweung Budaya Daptar Alat AncillaryPDF

Inpormasi ngeunaan rencana panggunaan

Konsér piano (presentasi)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Ruang serbaguna
備品
piano 1 2,000
Parabot audio / pidéo 1 2,000
Lampu sorotan / alat-alat peredupan 1 2,500
total 6,500 ~

Wawacan

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Ruang serbaguna
備品
Parabot audio / pidéo 1 2,000
Lectern 1 400
Parabot audio / pidéo 1 200
bagikeun ·
Alat-alat sanésna
proyektor 1 2,000
total 4,600 ~

Darso (latihan)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Ruang serbaguna
備品
Parabot audio / pidéo 1 2,000
total 2,000 ~

Pésta pertukaran (pésta makan ringan)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Klasifikasi Nami paranti dianggo Jumlah unit ongkos
Ruang serbaguna
備品
Parabot audio / pidéo 1 2,000
Lectern 1 400
Parabot pantry 1 1,500
total 3,900 ~

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup