Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Studio Olahraga XNUMXst (Ruang Latihan)

写真
Studio Olahraga XNUMXst (Ruang Latihan)

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Éta tiasa dianggo pikeun ballet, téater sareng aerobik, senam, jogét ballroom, tai chi, tenis méja, jst.
TV monitor aula ogé dipasang, janten anjeun tiasa nganggo éta sateuacan pagelaran atanapi nalika latihan.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 40 jalma
  • Daérah: Kira-kira 78 méter pasagi (6.6m x 11.8m)

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • Papan tulis
  • Loker kai
  • Eunteung témbok (2 sisi)
  • Pager balét
  • Monitor (ngan sayogi nalika nganggo ruang tunggu aula)

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Parabot audio
  • Tikar manteng
  • Tikar balét

Catetan

  • Alat musik henteu tiasa dianggo.
  • Nalika ngagunakeunana pikeun jogét, sapatu nganggo kancing, tangkal pinus, lilin, sareng sajabana henteu tiasa dianggo.

Studio Olahraga ka-XNUMX (Pangadilan Squash)

写真
Studio Olahraga ka-XNUMX (Pangadilan Squash)

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Aya hiji jas labu anu tiasa anjeun raoseun dianggo.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 2 jalma
  • Daérah: sakitar 68 méter pasagi
  • Biaya panggunaan: 700 yen / jam

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Rakét (2)
  • Bola squash
  • Ngarobih rohangan (ku locker keypad numerik)

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Pancuran koin

利用 に つ い て

  • Kusabab éta jas squash, teu aya internét, tapi tiasa ogé dianggo pikeun badminton.
  • Upami anjeun badé nganggo kanggo labu, anjeun tiasa mesen ngalangkungan telepon atanapi di konter "Ota Bunkanomori" ti jam 10 énjing XNUMX dinten sateuacan tanggal panggunaan.
  • Nalika nganggo badminton, reservasi ditampi dina telepon sareng konter "Ota Bunkanomori" ti jam 10 énjing dua dinten sateuacan tanggal panggunaan.
  • Anjeun tiasa ngagunakeunana dugi ka 2 jam dina dinten kerja sareng dugi ka 1 jam dina dinten Sabtu, Minggu, sareng liburan.
  • Punten bawa sapatu jero ruangan sareng baju gim.
  • Punten béréskeun sareng bersihkeun 5 menit sateuacan waktos réngsé.
  • Pikeun nyegah kacilakaan sareng cilaka, henteu sanés dua pamaén kedah lebet ka pengadilan.
  • Murid SD kedah dibarengan ku wali.
  • Punten mésér tikét dina mesin vending tikét dina dinten panggunaan teras pasang di luar lokét.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Studio olahraga ka-1
(Kamar latihan)
1,500 / 1,800 2,300 / 2,800 3,100 / 3,700 6,900 / 8,300

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Studio olahraga ka-1
(Kamar latihan)
1,800 / 2,200 2,800 / 3,400 3,700 / 4,400 8,300 / 10,000

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar Peralatan Ancillary Bunka no Mori Sports StudioPDF

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup