Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Lokakarya kreatif ka-XNUMX: rohangan masak

Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Ruang Masak
Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Ruang Masak
Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Ruang Masak
Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Ruang Masak

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Éta kamar masak anu ogé cocog pikeun pangguna korsi roda.
Salian ti kelas masak, éta ogé tiasa dianggo pikeun nyusun kembang sareng nyusun kembang.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 38 jalma
  • Daérah: sakitar 91 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Countertop
  • Korsi
  • Papan tulis
  • Susunan parabot masak
  • kulkas

Studio Kreatif ka-XNUMX: Kamar Art

Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Kamar Art
Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Kamar Art

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Salaku tambahan pikeun gambar, éta tiasa dianggo pikeun ngalukis sapertos cat cai sareng lukisan minyak.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 40 jalma
  • Daérah: sakitar 100 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • mesin
  • Korsi
  • 教卓
  • Papan tulis
  • Nangtung modél
  • kuda-kuda

Lokakarya Kreatif Katilu: Ruang Karajinan

Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Karajinan Poto
Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Karajinan Poto
Studio Kreatif ka-XNUMX: Poto Karajinan Poto

Tinjauan fasilitas sareng alat-alatna

Éta tiasa dianggo pikeun tembikar, karajinan, patung, cetakan, karajinan tangan, jst.

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 32 jalma
  • Daérah: sakitar 88 méter pasagi

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Workbench
  • Korsi
  • Guru, papan tulis

Alat-alat tambahan (ditagihkeun)

  • Parabot seni keramik
  • Parabot kiln keramik
  • Cloisonne

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Lokakarya kreatif 1 (rohangan masak) 1,100 / 1,300 1,700 / 2,000 2,200 / 2,600 5,000 / 5,900
Studio kreatif ka-2 (ruang seni) 1,200 / 1,400 1,900 / 2,300 2,500 / 3,000 5,600 / 6,700
Lokakarya Kreatif ka-3 (Kamar Karajinan) 1,100 / 1,300 1,700 / 2,000 2,200 / 2,600 5,000 / 5,900

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Lokakarya kreatif 1 (rohangan masak) 1,300 / 1,600 2,000 / 2,400 2,600 / 3,100 6,000 / 7,100
Studio kreatif ka-2 (ruang seni) 1,400 / 1,700 2,300 / 2,800 3,000 / 3,600 6,700 / 8,000
Lokakarya Kreatif ka-3 (Kamar Karajinan) 1,300 / 1,600 2,000 / 2,400 2,600 / 3,100 6,000 / 7,100

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Daptar Peralatan Ancillary Bunka no Mori Creative StudioPDF

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup