Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aliran panggunaan

Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.
Kanggo detilna, mangga tingali Sistem Otilisasi Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Pencét di dieu pikeun "Uguisu Net"

Punten parios periode aplikasi, periode konfirmasi anu unggul, sareng periode pembayaran.

Lokakarya kreatif ka-XNUMX sareng ka-XNUMX

Daptar pikeun lotre dina Uguisu Net (undian komputer)

Daptar pikeun lotre dina Uguisu Net (undian komputer)
· Tanggal sareng waktos undian
3 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan

Periode aplikasi sareng metode
Ti tanggal 4 dugi ka akhir bulan, 15 bulan sateuacan bulan panggunaan
Daptar pikeun Uguisu Net

· Panarimaan aplikasi
Internét, telepon, atanapi masing-masing jandéla fasilitas rapat di Ota Ward.

Meunang periode konfirmasi
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 7 bulan anu sami
* Éta bakal sacara otomatis dibolaykeun saatos jaman.

· Aplikasi aplikasi / tenggat waktos pamayaran
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 15 bulan anu sami
Panarimaan aplikasi / tempat pamayaran
Jandéla Ota Bunkanomori atanapi unggal jandéla fasilitas rapat di Ota Ward
9:00 dugi ka 19:00 (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre

Daptar pikeun dinten kosong saatos lotre réngsé * Pariksa kasadiaan
Periode aplikasi
Ti tanggal 8 dugi ka dinten panggunaan

· Aplikasi aplikasi / tenggat waktos pamayaran
1. Nalika ngalamar dina Uguisu Net
Dina 14 dinten ti saprak tanggal aplikasi.
(Nanging, upami éta kirang ti 17 dinten sateuacan tanggal panggunaan, dugi ka 3 dinten sateuacan tanggal panggunaan)
* Éta bakal sacara otomatis dibolaykeun saatos jaman.
2. Nalika ngalamar di konter
Mayar dina waktos aplikasi.
Panarimaan aplikasi / tempat pamayaran
Jandéla Ota Bunkanomori atanapi unggal jandéla fasilitas rapat di Ota Ward
9:00 dugi ka 19:00 (teu kaasup dinten-dinten anu katutup)
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Studio kreatif ka-XNUMX

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.Kanggo inpormasi lengkepKlik di dieuPunten tingali

Dina ngalamar undian

Upami anjeun nganggo pot gerabah, anjeun tiasa nyayogikeun hiji kursus salami XNUMX dinten (XNUMX unglazed, XNUMX glaze, XNUMX grill utama) sareng XNUMX dinten (XNUMX kali) dinten cetakan keramik dina lotre.
Kanggo panggunaan épék keramik anu épéktip, kami bakal mutuskeun jadwal pamakean sateuacanna.
Kanggo inpormasi lengkep, mangga langsung kontak fasilitasna.
* Jumlah kali diitung pikeun tiap kategori pamakean, tapi jumlah kategori padeukeut dina dinten anu sami hiji.

Ilubiung dina lotre

Ilubiung dina lotre
· Tanggal sareng waktos palaksanaan
XNUMX bulan XNUMX sateuacan bulan panggunaan (XNUMX dina Januari hungkul)
10:00 ngamimitian

· Aplikasi partisipasi lotre (resepsi)
9: 20-10: 00 dina dinten

· Tempat
Leuweung Budaya Daejeon
Ti dinten saatos lotre dugi ka dinten panggunaan
Punten kirimkeun formulir aplikasi panggunaan sareng mayar biaya pamakean fasilitas.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

· Tempat
Panarimaan di lantai XNUMX Daejeon Bunkanomori (teu kaasup dinten anu ditutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal dikaluarkeun.
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre

Daptar pikeun dinten gratis saatos lotre
· Parios kamar kosong
Saatos 16:00 dina dinten lotre, éta bakal diterbitkeun dina homepage asosiasi (ngan ukur dina dinten éta) sareng dina Uguisu Net.

Periode aplikasi
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka dinten panggunaan.
Pamayaran ervation Reservasi réngsé
Anjeun bakal diperyogikeun mayar biaya fasilitas dina waktos anu sami dina daptar.
booking parantos réngsé
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten taroskeun ka kami pikeun panggunaan pakakas insidental.
Dugi ka dinten
Punten mayar biaya peralatan insidental dina waktos check-in.

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup