Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan

Kumaha cara nganggo kamar

Aplikasi pikeun lotre fasilitas

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Ngaran Muroba aula ageung Ruang paméran (dianggo pikeun rapat) Aula alit / ruang paméran (paméran paméran) Ruang rapat 1.2.3.4
Ruang gaya Jepang munggaran
Kamar téh, rohangan seni
Ruangan latihan
Gymnasium
Studio musik ka-1.2
Metoda lotre Ilubiung dina lotre di Aula Kecil Plaza Ota Warga.
* Teu tiasa dilarapkeun dina Net Uguisu
Warbler net
(Lotre ku komputer)
Metode jaman aplikasi Panarimaan ditampi di Aula Ward Plaza Aula Leutik tina 13:20 dugi ka 14:00 dina dinten lotre.
(Lotre dimimitian ti jam 14:00)
Panarimaan ditampi di Aula Ward Plaza Aula Leutik tina 9:20 dugi ka 10:00 dina dinten lotre.
(Lotre dimimitian ti jam 10:00)
Ti tanggal 4 dugi ka akhir bulan, opat bulan sateuacan sasih panggunaan, daptar di Uguisu Net, Ota Ward Plaza, atanapi jandela fasilitas di Ota Ward.
Tanggal lotre Hiji dinten sataun sateuacan sasih panggunaan
(Ngan ukur 1 Januari)
6 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan
(Ngan ukur 1 Januari)
3 dinten 1 bulan sateuacan sasih panggunaan
(Ngan ukur 1 Januari)
Mangsa waktos konfirmasi な し Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 7 bulan anu sami, parios hasil undian dina Uguisu Net.
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Aplikasi kanggo dianggo
· Batas waktos pamayaran
Ti tanggal lotre dugi ka tanggal 20 dina bulan anu sami
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 15 bulan anu sami
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Tempat panarimaan aplikasi
· Waktos resepsi
Daejeon Citizen's Plaza
9: 00 ~ 19: 00
(Teu kaasup dinten anu ditutup)
· Plaza Ota Warga
9: 00 ~ 19: 00
(Teu kaasup dinten anu ditutup)
· Masing-masing fasilitas bangsal
9: 00 ~ 17: 00

Aplikasi pikeun fasilitas kosong

<Ati-ati> Métode lotre (*) parantos dirobih kanggo nyegah inféksi coronavirus énggal.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan metode lotre

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Ngaran Muroba aula ageung Ruang paméran (dianggo pikeun rapat) Aula alit / ruang paméran (paméran paméran) Ruang rapat 1.2.3.4
Ruang gaya Jepang munggaran
Kamar téh, rohangan seni
Ruangan latihan
Gymnasium
Studio musik ka-1.2
Mangsa aplikasi jaman Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 14 dinten sateuacan tanggal panggunaan Ti dinten saatos tanggal lotre dugi ka 7 dinten sateuacan tanggal panggunaan Ti tanggal 3 bulan 8 bulan sateuacan bulan panggunaan dugi ka dinten panggunaan
Aplikasi kanggo dianggo
· Batas waktos pamayaran
Punten mayar dina waktos aplikasi.
  1. Upami anjeun ngadaptar online, punten mayar dina 14 dinten tina tanggal aplikasi.
    (Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
  2. Upami anjeun ngalamar di konter, punten mayar nalika aplikasi.
Tempat panarimaan aplikasi
· Waktos resepsi
Daejeon Citizen's Plaza
9: 00 ~ 19: 00
(Teu kaasup dinten anu ditutup)
· Plaza Ota Warga
9: 00 ~ 19: 00
(Teu kaasup dinten anu ditutup)
· Masing-masing fasilitas bangsal
9: 00 ~ 17: 00

Uguisu Net mangrupikeun landihan pikeun sistem komputer anu ngagunakeun fasilitas umum di Ota Ward.
Ku ngadaptar sateuacanna, anjeun bakal tiasa ngadaptar pikeun lotre pikeun fasilitas umum ku telepon ngajawab telepon, telepon sélulér, atanapi Internét, atanapi ngadamel reservasi pikeun fasilitas kosong.Salaku tambahan, bahkan anu henteu acan ngadaptar tiasa terang kasadiaan fasilitas tina telepon ngajawab telepon, Internét, sareng faksimili.
Kanggo inpormasi ngeunaan cara ngadaptar sareng cara nganggona, tingali "Uguisu Net Guidebook" atanapi Halaman Wéb Uguisu Net.

Naon Uguisu Net?

Halaman Utama Net Uguisujandéla séjén

Inpormasi ngeunaan Ota Ward Public Facility utilization System (Uguisu Net) (Ota Ward Office Homepage)jandéla séjén

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup