Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Aya 1 ruang rapat anu bénten ukuranana, ti 4 dugi ka 4.
Ruang rapat ka-1 sareng ka-2 tiasa dianggo salaku hiji rohangan ku ngaleungitkeun partisi sareng nyambungkeunana.
Ruang rapat katilu nyaéta méja buleud khusus.
Punten anggo pikeun rapat, ruang latihan, sési pangajar, jst.

写真
Ruang rapat 1
写真
Ruang rapat 2
写真
Ruang rapat 3
写真
Ruang rapat 4

Émbaran dasar

Nami fasilitas Kapasitas Daérah anu dianggo (méter pasagi)
Ruang rapat 1 jalma 30 Kira-kira 52.1
Ruang rapat 2 jalma 30 Kira-kira 64.7
Ruang rapat 3 jalma 25 Kira-kira 75.2
Ruang rapat 4 jalma 20 Kira-kira 39.7

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Méja, korsi
  • Lectern (ukur ka-1, ka-2, ka-4)
  • Papan tulis, layar
  • Parabot mikropon konperénsi
  • Panci ketel, Kyusu, Obon, Inuman
  • Gantungan ngagantung

Catetan

  • Kajadian anu nyaring sora tiasa ditolak gumantung kana panggunaan kamar salajengna.
  • Prakték musik, sareng sajabana teu tiasa dianggo di rohangan konferensi 1, 2, sareng 3.
  • Upami anjeun hoyong nganggo alat mikropon, punten wartosan kami sateuacanna.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat 1 960 / 1,100 1,900 / 2,300 2,900 / 3,400 5,760 / 6,800
Ruang rapat 2 1,200 / 1,400 2,400 / 2,900 3,600 / 4,300 7,200 / 8,600
Ruang rapat 3 1,800 / 2,200 3,700 / 4,400 5,500 / 6,600 11,000 / 13,200
Ruang rapat 4 720 / 860 1,400 / 1,700 2,100 / 2,600 4,220 / 5,160

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat 1 1,200 / 1,300 2,300 / 2,800 3,500 / 4,100 6,900 / 8,200
Ruang rapat 2 1,400 / 1,700 2,900 / 3,500 4,300 / 5,200 8,600 / 10,300
Ruang rapat 3 2,200 / 2,600 4,400 / 5,300 6,600 / 7,900 13,200 / 15,800
Ruang rapat 4 860 / 1,000 1,700 / 2,000 2,500 / 3,100 5,100 / 6,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Unduh salaku PDF anu dilampirkeunPDF

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup