Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Punten anggo éta pikeun paméran sapertos lukisan sareng patung.Panel paméran tiasa dipindahkeun.
Pikeun paméran leutik, éta tiasa dibagi kana 1 kamar tina ruang paméran ka-4 dugi ka ruang paméran ka-4.Éta ogé tiasa dianggo pikeun bengkel, bengkel, pesta sareng resepsi.

写真
Format rally
写真
rohangan paméran
写真
rohangan paméran

Émbaran dasar

Total daérah Kira-kira 372.9 méter pasagi (17.4m x 21.5m)
Kapasitas Pikeun dianggo di ruang latihan, bengkel, jst.: 200 jalma (nganggo méja)
Pikeun pésta, jst.: 180 jalma (dumuk), 250 jalma (nangtung)

Peralatan anu dipiboga (gratis)

Nalika ngagunakeun paméran

  • Paméran panjang panel 3m x lébar 4m 22 lambar
  • Paméran nangtung
  • Tempat paméran

Biasa pikeun paméran sareng rapat

  • Gantungan gambar
  • Méja, korsi
  • papan tulis
  • Ketel cai
  • Kyusu, baki, cai panas, gantungan ngagantung

Catetan

  • Gumantung kana panggunaan aula leutik di gigireun, urang tiasa nolak kajadian anu nyaring sora.
  • Nalika nganggo jogét, sapatu nganggo kancing, tangkal pinus, lilin, sareng sajabana teu tiasa dianggo.

Pola tata perenah

Rencana lantai kamar paméran Plaza

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Sateuacan nganggo

Aya dua jinis gumantung kana eusi pamakean, sareng biaya pamakean fasilitasna beda.

XNUMX. Pamakéan Pamakéan

Nalika nganggo dina paméran sapertos lukisan sareng patung.

XNUMX. Pamakéan rapat

Nalika ngagunakeun pikeun bengkel, pésta, jogét, sareng acara sanés anu teu saluyu sareng paméran paméran.Éta henteu tiasa dianggo dina babagian.

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Pamakéan Pamakéan - - - 23,600 / 23,600
Ruang paméran XNUMX dugi ka XNUMX - - - 5,900 / 5,900
Ngagunakeun rally 7,800 / 9,300 15,600 / 18,700 23,300 / 28,000 46,700 / 56,000

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Pamakéan Pamakéan - - - 28,300 / 28,300
Ruang paméran XNUMX dugi ka XNUMX - - - 7,100 / 7,100
Ngagunakeun rally 9,400 / 11,200 18,700 / 22,400 28,000 / 33,600 56,000 / 67,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Unduh salaku PDF anu dilampirkeunPDF

 

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup