Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Punten anggoana pikeun pelajaran sapertos upacara téa sareng pangaturan kembang sareng sagala rupa rapat.

写真
写真

Émbaran dasar

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  kabéh kamar
(Kaasup antara polong)
Ruang gaya Jepang munggaran Kamar gaya Jepang kadua Kamar téh
Kapasitas ngaran 30 ngaran 10 ngaran 10 ngaran 5
Daérah 25 tatami 10 tatami 10 tatami 4.5 tatami
Parabot anu dipimilik
(gratis)
· Mizuya
· Tsubo-niwa
· Méja korsi, bantal
· Lengkep
· Panci cai panas
Ky Kyusu, cai panas, Obon
· Pakakas téh, parabot kembang
・ Indit, Shogi

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang gaya Jepang munggaran 300 / 360 600 / 740 900 / 1,100 1,800 / 2,200
Ruang gaya Jepang munggaran 300 / 360 600 / 740 900 / 1,100 1,800 / 2,200
Kamar téh 600 / 720 1,200 / 1,400 1,800 / 2,200 3,600 / 4,320

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruang gaya Jepang munggaran 360 / 440 720 / 880 1,100 / 1,300 2,200 / 2,600
Ruang gaya Jepang munggaran 360 / 440 720 / 880 1,100 / 1,300 2,200 / 2,600
Kamar téh 720 / 860 1,400 / 1,700 2,200 / 2,600 4,300 / 5,200

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

(Unit: Yen)

Nami alat Waragad panggunaan hijian Catatan
Pamuter kasét radio CD kalayan MD 440 méja 1
Pamuter kasét radio CD 330 méja 1

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup