Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Aula ageung sareng panggung ageung sareng korsi anu lega pisan dievaluasi salaku "gampang ditingali," "gampang didangukeun," sareng "gampang dilakonan."Aula ieu cocog pikeun konser, sandiwara, sareng rupi-rupi presentasi.

写真
Tirai panggung kadua "Kusu" ku Masaru Teraishi
写真
Lima tirai panggung deformasi
写真
Kaayaan papan sora

Émbaran dasar

  • Kapasitas: 509 korsi, 2 korsi roda
  • Daérah aula: Kira-kira 901.3 méter pasagi
  • Aréa panggung: Kira-kira 526.3 méter pasagi
Panggung Frontage 15.0m Jangkungna 6.5m Jerona 15.0m
Leungeun handap: 14.8m, Lengan luhur: 2.7m
piano
· Steinway (Fulcon)
· Yamaha CF3 (Fulcon)
Pendekatan anu hébat
Pendekatan leutik
Langsir panggung munggaran (merak)
Langsir panggung kadua (Kusu)
Lima tirai panggung deformasi
Tirai 16
Tombol 10
Sasak portal sareng menara
Dewan operasi
11 rupa panel kontrol
Alat peraga
Wakihanamichi
Pemantul akustik (organisasi ageung / alit)
Layar (5m x 12m)
panerangan Tyristor surem
Pikeun panggung (3kw x 216)
Pikeun korsi pamirsa (6kw x 4)
Metode mémori (1000 mémori adegan)
2 jajar lampu sorot
Lampu gantung luhur
3 jajar lampu wates
Lampu cakrawala handap 1 baris
Lampu Horizont 2 jajar
1 jajar lampu payuneun samping
(Saé sareng goréng 4 léngkah)
Lampu tilas (buku / Hanamichi)
4 jajar lampu gantung
Papan utama, papan dimmer, konsol pencahyaan
Preset fader 80ch
Manual x 3 léngkah
Lampu pemantul akustik
Baton cahaya 2
Sasak lampu 3
akustik Méja pangaluyuan
Input: 24 sirkuit
Kaluaran: 8 kelompok 21OUTAUX8, REC2
pamuter CD
Pamaén MD
Submixer 2 Alat mikropon ngagantung tilu-titik
Rak panguat listrik x 3 (total kaluaran 12,250w) Proscenium Speaker 1
Spéker kolom samping 2
Panyatur panggung 2
Speaker hareup 4
Spéker tilepan 6
Rupa-rupa panyatur monitor 4
Dewan jack input / kaluaran
Papan tampilan kaluaran
Perekam pita 4
(Buka 2, kasét 2)
Rupa-rupa mikropon
Sagala rupa nangtung
Rupa-rupa kode
effector
Pamancar nirkabel / panarima 6CH (band 800MHz)

Peralatan panarimaan / foyer

  • Konter tikét, korsi tilepan, papan tanda, sareng sajabana.
  • Konter parasmanan (kalayan suplai cai sareng tilelep), bangku

sabalikna

  • Earphone pikeun alat panyatur anu gangguan, sababaraha émbohan (waktos gebeg nalika pinuh: 0.95 dugi 1.15 detik)

Catetan

  • Dina hal "ngan ukur nganggo panggung aula", korsi penonton sareng foyer henteu tiasa dianggo.
  • Roko dilarang di aula.
  • Anjeun moal tiasa tuang atanapi inuman dina korsi aula atanapi di panggung.

Ruang ganti baju ageung XNUMX-XNUMX


Rencana lantai ruang ganti baju aula ageung

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Kamar ganti baju ka-1 Kamar ganti baju ka-2 Kamar ganti baju ka-3 Kamar ganti baju ka-4 Kamar ganti baju ka-5
Kapasitas ngaran 3 ngaran 11 ngaran 11 ngaran 14 ngaran 23
Daérah, jsb.
(Méter pasagi)
11.9 24.5 26.2 41.4 50.8
Eunteung makeup 3 Eunteung makeup 5 Eunteung makeup 5 Eunteung makeup 8 Eunteung makeup 11
Parabot anu dipimilik
(gratis)
· Kamar Mandi (pikeun hiji jalma)
· Ruangan suplai cai panas
· Méja
· Bantal Jepang
· Eunteung makeup
· Kyusu, pot ketel
· Obon sareng cai panas
· Loker
H Gantungan gantung
· Papan Tulis (hungkul 5)
· Korsi korsi

Catetan

  • Aya 5 kamar ganti baju tina ukuran anu bénten-bénten salaku ruang ganti kanggo aula ageung.
  • Éta henteu tiasa dianggo nyalira.Punten anggo éta sasarengan sareng aula ageung.
  • Salian ti ruang ganti, aya kantor ruang ganti sareng ruang tunggu pikeun panata acara, anu tiasa dianggo gratis.
  • Kami bakal nginjeumkeun anjeun kantor ruang ganti dina dinten panggunaan, janten punten parios sumping sareng jalanna palaku.
  • Pikeun nyegah maling, pastikeun ngonci kamar nalika lowong.
  • Punten daptar ka ruang ganti sareng mayar biaya sahenteuna 2 dinten sateuacan tanggal panggunaan.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
aula ageung 23,800 / 28,500 47,500 / 57,000 71,300 / 85,500 142,600 / 171,000
Aula ageung: Ngan panggung 11,900 / 14,300 23,800 / 28,500 35,600 / 42,800 71,300 / 85,600
Kamar ganti baju ka-XNUMX 240 / 240 480 / 480 720 / 720 1,440 / 1,440
Kamar ganti baju ka-2 480 / 480 960 / 960 1,400 / 1,400 2,840 / 2,840
Kamar ganti baju ka-3 480 / 480 960 / 960 1,400 / 1,400 2,840 / 2,840
Kamar ganti baju ka-4 780 / 780 1,600 / 1,600 2,300 / 2,300 4,680 / 4,680
Kamar ganti baju ka-5 960 / 960 1,900 / 1,900 2,900 / 2,900 5,760 / 5,760

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
aula ageung 28,600 / 34,200 57,000 / 68,400 85,600 / 102,600 171,100 / 205,200
Aula ageung: Ngan panggung 14,300 / 17,200 28,600 / 34,200 42,700 / 51,400 85,600 / 102,700
Kamar ganti baju ka-XNUMX 280 / 280 580 / 580 860 / 860 1,700 / 1,700
Kamar ganti baju ka-2 580 / 580 1,200 / 1,200 1,700 / 1,700 3,400 / 3,400
Kamar ganti baju ka-3 580 / 580 1,200 / 1,200 1,700 / 1,700 3,400 / 3,400
Kamar ganti baju ka-4 940 / 940 1,900 / 1,900 2,800 / 2,800 5,600 / 5,600
Kamar ganti baju ka-5 1,200 / 1,200 2,300 / 2,300 3,500 / 3,500 6,900 / 6,900

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Unduh salaku PDF anu dilampirkeunPDF

MAP Aula

Tata ruang / ruang ganti

Lantai kahiji

Gambar tina rencana perenah

Lantai kahiji

Gambar tina rencana perenah

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup