Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Tinjauan fasilitas / pakakas

Salian ti latihan panggung, éta tiasa dianggo pikeun latihan paduan suara, jogét jazz, aérobik, jst.Aya eunteung sareng palang pelajaran dina témbok.

写真
Ruangan latihan
写真
Ruangan latihan

Émbaran dasar

Total luasna: Kira-kira 105.9 méter pasagi (11.8m x 8.9m)
Kapasitas: 54 jalma

Peralatan anu dipiboga (gratis)

  • Panjang-panjang (permukaan témbok)
  • Bar pelajaran
  • Méja, korsi
  • papan tulis
  • Stand musik
  • Gantungan ngagantung
  • Rak sapatu

Catetan

  • Nalika nganggo jogét, sapatu nganggo kancing, tangkal pinus, lilin, sareng sajabana teu tiasa dianggo.
  • Prakték musik nganggo panguat sareng sajabana henteu mungkin.
  • Éta henteu tiasa dianggo pikeun tujuan sanés latihan, sapertos format recital atanapi acara anu aya sareng pemirsa.
  • Dahar nginum di rohangan latihan teu kénging.
  • Punten perhatoskeun yén panggunaan timpani, perkusi, sareng sajabana mungkin henteu sayogi gumantung kana kaayaan panggunaan kamar sanés.

Fee pamakean fasilitas sareng biaya pamakean insidental

Muatan fasilitas

Pangguna di bangsal

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruangan latihan 2,100 / 2,500 4,100 / 4,900 6,200 / 7,400 12,400 / 14,800

Pangguna kaluar-of-ward

(Unit: Yen)

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Fasilitas target Dinten minggu / Sabtu, Minggu, sareng liburan
enjing
(9: 00-12: 00)
soré
(13: 00-17: 00)
Peuting
(18: 00-22: 00)
Sapopoé
(9: 00-22: 00)
Ruangan latihan 2,500 / 3,000 4,900 / 5,900 7,400 / 8,900 14,900 / 17,800

Bayaran panggunaan peralatan tambahan

Unduh salaku PDF anu dilampirkeunPDF

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup