Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aliran panggunaan

Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.
Kanggo detil perkawis waktosna, sareng sajabana, mangga tingali Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Pencét di dieu pikeun "Uguisu Net"

Daptar pikeun lotre komputer "Uguisu Net"

"Uguisu Net"
Daptar pikeun undian komputer
· Mangsa aplikasi
Ti tanggal 4 dugi ka dinten terakhir, 15 bulan sateuacan bulan panggunaan.

· Kumaha panawaran
Uguisu Net atanapi jandéla fasilitas majelis dina bangsal
Tanggal lotre otomatis
3 bulan 1 sateuacan bulan panggunaan (1 dina Januari hungkul)
Mangsa waktos konfirmasi
Ti dinten saatos dinten lotre dugi ka kaping 7 bulan anu sami
(Éta bakal dibatalkeun sacara otomatis saatos jaman)
Aplikasi panggunaan / pamayaran
‡ Tempat resepsi
Ruang rapat di Ota Ward Plaza / Ward (9: 00-19: 00)
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka XNUMX dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten aya rapat nganggo telepon atanapi di konter.
Urang bakal ngaluarkeun tikét parkir.
Dugi ka dinten panggunaan
Punten mayar biaya peralatan insidental.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

* Upami anjeun ngadaptar dina dinten panggunaan, anjeun ngan ukur tiasa nampi nalika nganjang.

Daptar kanggo fasilitas kosong "Uguisu Net"

"Uguisu Net"
Daptar kanggo fasilitas kosong
Aplikasi panggunaan / pamayaran
‡ Tempat resepsi
Ruang rapat di Ota Ward Plaza / Ward (9: 00-19: 00)
Urang bakal ngaluarkeun formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Dugi ka XNUMX dinten sateuacan tanggal panggunaan
Punten aya rapat nganggo telepon atanapi di konter.
Urang bakal ngaluarkeun tikét parkir.
Dugi ka dinten panggunaan
Punten mayar biaya peralatan insidental.

· Waktos resepsi
9: 00 ~ 19: 00

* Upami anjeun ngadaptar dina dinten panggunaan, anjeun ngan ukur tiasa nampi nalika nganjang.

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup