Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment Wargi urang Plaza
Ota Civic Plaza dibuka deui acara peringatan: Hayu urang maénkeun piano Steinway! di Ota Civic Plaza Aula badag Recruiting pamilon!
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Bewara ngamimitian rapat awal pikeun dianggo dina bulan Juli kusabab dibuka deui Ota Ward Citizens Plaza
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.18 parantos diterbitkeun.
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ota Civic Plaza: Aplikasi lotre pikeun pamakéan studio musik, kamar konferensi, jsb dihanca
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan tanggal béakna kamar latihan, ténis otomatis jeung kupon ténis méja alatan panutupanana pangwangunan Ota Kumin Plaza
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Tulisan inpormasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lahir!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi kertas inpormasi "ART lebah HIVE" ayeuna sayogi!
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan dihanca deui panggunaan Ota Ward Plaza Gymnasium kusabab akhir usaha vaksinasi
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
Musieum bakal ditutup ti Maret 2023 dugi ka akhir Juni 3 kusabab padamelan gempa dina siling.
Panarimaan salila panutupanana dipigawé dina Aprico.
Detil na"Klik di dieu"Punten mastikeun.

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup