Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "Lebah ART HIVE" vol.2 + lebah!


Dikeluarkan 2020 Oktober 1

masalah usum vol.2PDF

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" mangrupikeun makalah informasi saparapat anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal, nembé diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward ti mimiti usum gugur 2019.
"BEE HIVE" hartosna nyiruan.
Kami bakal ngumpulkeun inpormasi artistik sareng nganterkeun ka sadayana sasarengan sareng 6 wartawan bangsal "Mitsubachi Corps" anu kumpul ngalangkungan rekrutmen terbuka!
Dina "+ palebah!", Kami bakal ngeposkeun inpormasi anu teu tiasa diwanohkeun dina kertas.

Fitur khusus "Seni pertunjukan tradisional" + lebah!

"Shoko Kanazawa, tukang nulis di Ota Ward"

Édisi kadua anu nampilkeun téma "Tsumugu".Kami bakal nganteurkeun sababaraha poto anu teu tiasa dipasang dina kertas!

写真
Kalayan piring anu dipasihkeun ku kipas angin.

写真
Shoko solat sateuacan nyerat buku.

写真
Shoko anu nyerat hiji serat tina téma khusus ieu "muter".

写真
Kalayan buku anjeun parantos réngsé nyerat.

"Masahiro Kaneko" anu ngajaga alat musik Jepang "Koto" hirup

"Sadayana ngagaduhan ciri timbre masing-masing, sareng teu aya anu sami."

写真

Dibutuhkeun sakitar 10 taun kanggo ngadamel alat musik Jepang, koto, tina log paulownia.Kahirupan koto anu réngsé nyaéta sakitar 50 taun.Kusabab hirupna pondok, teu aya alat anu kasohor sapertos biola.Aizu paulownia kalayan sora anu saé dianggo salaku bahan koto "ephemeral" sapertos kitu.Kaneko sukarelawan ngurilingan SD sareng SMP, nyarios, "Kuring hoyong anjeun leres-leres némpél koto," pikeun ngajaga budaya koto.

"Hal anu pangsaéna nyaéta upami anjeun hilap ka koto anjeun, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan éta. Barudak bakal bérés hirupna tanpa ningali éta. Anjeun tiasa ningali sareng némpél hal anu nyata kalayan ngan ukur buku sareng poto, janten anjeun tiasa ngaraosan . Kuring henteu ngagaduhanana. Abdi hoyong ngawartosan yén aya alat sapertos kitu di Jepang, janten kuring kedah mimitian ti ditu. "

Kaneko, saha anu janten rélawan sareng ngalaksanakeun kagiatan pendidikan sareng koto, kumaha réaksi barudak nalika ngupingkeun koto?

"Éta gumantung kana kumaha umur anjeun ngaalamanana. Barudak anu kelas handap SD kedah némpél instruménna. Sanajan aranjeunna ngupingkeunana sareng naroskeun kesanna, aranjeunna henteu kantos ngalaman sateuacanna. Penting pikeun némpélna. Éta bagian tina pangalaman. Sababaraha barudak ngaraos pikaresepeun sareng aya ogé anu pikaboseneun. Tapi kuring henteu terang naha kuring henteu némpél. Pangalaman anu pangsaéna pangsaéna. "

写真

Naon sababna Kaneko khusus ngeunaan Aizu paulownia nalika ngadamel koto, sareng naon bedana tina tangkal paulownia anu sanés?

"Butuh langkung ti 10 taun kanggo ngadamel koto tina log. Sacara kasar, peryogi 5 taun kanggo motong paulownia heula, teras garingkeunana. 3 taun dina méja, 1 atanapi 2 taun di jero rohangan, sareng sajabina. Parantos 5 taun. Niigata paulownia sareng Aizu paulownia rada bénten. Aya duanana di Chiba sareng Akita, tapi anu pangsaéna nyaéta Aizu. Jenis karakter naon anu anjeun tulis paulownia? "

Éta sami sareng Kibia.

"Leres, paulownia sanés tatangkalan. Kulawarga jukut. Beda sareng conifers sanésna, henteu tahan mangratus taun. Bakal maot saatos 6 atanapi 70 taun kalolobaanana. Kahirupan koto sakitar 50 taun." Henteu aya varnis anu dilarapkeun dina permukaan. "

Naha aya cara pikeun jalma anu henteu terang musik tradisional Jepang terang Koto kalayan gampang?

"YouTube. Anak kuring mangrupikeun koto club di Universitas Sophia. Saatos putra abdi ngiringan, kuring ngarékam sadaya konsér sareng ngunggah kana YouTube, sareng milarian Universitas Sophia. Éta mimiti némbongan sakaligus, teras unggal paguron luhur mimiti nambahan ieu. "

Fitur khusus ieu nyaéta "Tsumugu".Naha aya pembuatan alat musik anu dipintal ti jaman baheula sareng yén nonoman ayeuna ngalakukeun hal-hal anyar?

"Aya. Salaku conto, aya pamundut pikeun ngadamel instrumen anu hurung sanaos anjeun kolaborasi sareng piano dina jazz. Dina waktos éta, kuring nganggo bahan hese paulownia Aizu. Kuring nganggo paulownia lemes pikeun lagu-lagu baheula, tapi modéren kali Kanggo koto pikeun palaku anu hoyong maénkeun lagu, kami nganggo bahan kai anu atos. Kami ngadamel alat anu ngahasilkeun sora anu cocog pikeun lagu éta. "

Hatur nuhun pisan.Prosés produksi Koto dipasang dina halaman wéb Kaneko Koto Sanxian Musical Instrument Store website. Inpormasi sareng prosés ngalereskeun konsér Koto ogé dipasang dina Twitter, janten mangga parios éta.

Toko Alat Musik Kaneko Koto Sanxian

  • 3-18-3 Chidori, Ota-ku
  • Jam bisnis: 10: 00-20: 00
  • TEL: 03-3759-0557

homepagejandéla séjén

Twitterjandéla séjén

"Yasutomo Tanaka" anu nahan sora tradisional kalayan téknologi

"Kuring damel di agénsi perusahaan Y sareng mangtaun-taun dumasarkeun di Malaysia, kuring ngumbara ka nagara-nagara tatangga, Cina, sareng sajabana pikeun ngadukung pabrik produksi. Diantarana, aya pabrik alat musik, dimana kuring diajar kumaha cara nyetél sareng ngadamel alat musik. . Pangetahuan anu parantos kuring pelajari ayeuna kagungan abdi. "

写真

Parantos 3 taun ti saprak awi (awi bikang), anu bahan na Shinobue, dipanén sareng garing.Samentawis waktos, dua per tilu bakal rengat.Bambu bénténg dipanaskeun (dibenerkeun) ku seuneu. Kaistimewaan Mr. Tanaka nyaéta nyaluyukeun peluit, anu bakal réngsé kira-kira tilu satengah taun, pikeun nada anu béda pikeun unggal festival di unggal lingkungan, sareng sacara ilmiah ngaluyukeunana numutkeun niup. "Tong milih sikat Kobo" nyaéta dongéng baheula.

"Aya seueur peluit sakumaha aya festival di panjuru Jepang. Aya musik lokal, sareng aya sora di ditu. Kituna, kuring kedah ngupingkeun sora anu diperyogikeun pikeun musik éta."

Éta hartosna aya seueur sora sapertos kota sareng désa.Naha anjeun mutuskeun nada saatos ngupingkeun musik lokal?

"Pariksa sadaya pitches nganggo tuner. Hz sareng pitch sadayana bénten gumantung ka daratan. Gelombang sora dihasilkeun dina tabung, tapi tabungna distorsi kusabab éta alami. Gelombang sora ogé distorsi. Gelombang sora kaluar . Upami disada sapertos nada atanapi noise anu pikaresepeun, atanapi upami éta anu terakhir, bentuk tabungna oyag. Lereskeun ku obeng kanggo nyaring. Buka "

写真

Sigana mah bentuk kahirupan anu dipasihkeun ku alam.

"Éta leres. Kusabab kitu nyieun sora rada fisik, sareng daérah sareng bentukna aya hubunganana. Hésé. Nalika kuring masih budak, kuring angkat ka Asakusa sareng mésér suling buatan master suling, tapi dina waktos éta, kuring henteu 'henteu ngaco sareng bagian jero tabung. Nalika kuring niupkeunana, teu aya sora. Teras guru kuring ngawartosan yén latihan mangrupikeun batu loncatan. Tapi éta mangrupikeun asal usul peluit kuring. Kuring kantos ngadamel suling salaku hobi , tapi saurna kuring sadar yén aya masalah sareng bentukna di jero. Diajar ngadamel alat musik di perusahaan parantos seueur mangfaat pikeun padamelan ayeuna kuring. "

Abdi hoyong naros ka anjeun ngeunaan prosés ngadamel Shinobue.

"Awi anu kuring dipulut henteu tiasa dianggo sapertos ayeuna, janten kuring kedah garingkeun salami tilu taun. Dua per tilu rusak sareng sésana sapertilu janten suling, tapi rada ngagulung. Panggang tikungan nganggo seuneu. Nalika janten sakedik lembut, lempeng ku kai cukur. Anjeun tiasa ngadamel hiji matéri, tapi éta bakal ditekenkeun nalika anjeun menerkeun, janten upami langsung ngadamel liang, éta bakal rengat. Ogé, garingkeun dugi ka janten akrab kirang langkung satengah taun. Butuh pisan saraf tina tahapan ngadamel matéri. Upami ngadamel bahanna leupas, éta bakal janten suling leupas. "

Fitur khusus ieu nyaéta "Tsumugu".Naon hartosna muterkeun tradisi pikeun Tuan Tanaka?

"Sanés mangrupikeun" fusi "anu ngajaga anu lami sareng nempatkeun anu énggal?Struktur kuno bakal dijaga kalayan struktur baheula.Suling Doremi pikaresepeun pisan ayeuna.Abdi hoyong maénkeun musik kontémporer, kuring ogé hoyong maénkeun jazz.Dugi ka ayeuna, teu aya peluit anu tiasa diputer babarengan dina skala piano, tapi Shinobue parantos ngagaduhan watek anu sami sareng Kulon.Éta mekar. "

Hatur nuhun pisan.Kazuyasu Flute Studio ogé nampi konsultasi pikeun anu badé ngamimitian suling tapi henteu terang kumaha milihana.Punten parios halaman halaman ogé.

Wisel studio Kazuyasu

  • 7-14-2 Pusat, Ota-ku
  • Jam bisnis: 10:00 ka 19:00
  • TEL: 080-2045-8150

homepagejandéla séjén

Art art + palebah!

"Living National Treasure" anu ngahubungkeun budaya tradisional sareng katurunan "Fumiko Yonekawa II"

"Seni" sieun sareng beurat--
Kusabab kitu kuring aktip sapanjang hirup, kuring ngan tetep bakti ka seni seni

Panggungna masih pikasieuneun
Sacara ketat ngudag hiburan pikeun kuring sareng batur

写真

Fumiko Yonekawa, generasi kadua, parantos aktip salaku palaku Jiuta sareng Jiuta (* 80) langkung ti 1 taun. Sanaos éta disahkeun salaku Harta Nasional anu Hirup (Harta Budaya Anu Henteu Penting) di Koto di taun 2008, pikaresepeun yén terus ngambah jalur seni.

"Hatur nuhun ka anjeun, aya seueur konsér di payuneun kuring, janten kuring latihan dugi ka wareg. Éta anu ngajantenkeun kuring teu raoseun. Gumantung kana lagu, eusi sareng ungkapan Éta bénten, janten sesah pisan nunjukkeunana dina timbre. Sigana mah sok aya dina pipikiran kuring yén kuring hoyong sadayana nguping ku cara anu gampang dipikaharti. "

Lagu Jiuta sareng koto anu parantos diturunkeun ku pamariksaan sakola (musisi buta) salami jaman Edo sareng parantos diturunkeun dugi ka ayeuna.Jantenkeun pamahaman anjeun kana lagu, kalebet individualitas sareng rasa masing-masing sakola, sareng tunjukkeun ka pamiarsa di payun anjeun tibatan nada-pikeun ngahontal tingkat éta, lagu éta awak pisan anu anjeun tiasa maénkeun éta sanaos anjeun nutup panon anjeun. Sanaos kuring biasa, kuring henteu pernah lirén sareng teras-terasan teraskeun latihan sareng bakti.Balik éksprési anu lembut, anjeun tiasa ngaraoskeun sumanget sareng tékad salaku panyidik ​​anu ngawasa seni sapertos kitu.

"Barina ogé, panggung masih pikasieuneun. Sanajan anjeun latihan cukup, upami anjeun tiasa ngaluarkeun 8% dina panggung, anjeun moal tiasa ngaluarkeun satengah."

Salah sahiji pitunjuk pikeun terang ketatna ngudag kasenian nyaéta metode latihan anu dilakukeun dugi ka jaman Showa mimiti.Ku ngadorong diri ka wates, sapertos "latihan dingin" dimana anjeun teras-terasan maénkeun koto sareng tilu senar (shamisen) dugi ka kaleungitan akal bari kakeunaan angin usum tiis, sareng "saratus maén" dimana anjeun teras-terasan maénkeun lagu anu sami teras-terasan deui. Mangrupikeun cara latihan pikeun ngalatih awak sareng ngasah katrampilan.

"Pendidikan parantos robih dina jaman modéren, janten kuring pikir henteu gampang nampi ajaran sapertos kitu upami anjeun hoyong. Nanging, pelajaran penting pisan sareng dijantenkeun dasar sadaya latihan. Sigana mah."

Tuan Yonekawa nyarios yén anjeunna "ketat pikeun dirina sareng batur" nalika ngeunaan seni.

"Upami sanés, anjeun moal tiasa merhatoskeun jalma. Kuring mikir sorangan."

写真

Dina pituduh anu Mr Yonekawa pasihkeun langsung ka muridna, aya hal anu penting salian ti nunjukkeun tafsir unggal lagu dina nada.Éta mangrupikeun kontak tina haté-ka-haté.

"Unggal lagu ngagaduhan" haté "nyalira. Gumantung kana kumaha kasenian murid janten akumulasi, sababaraha urang tiasa ngartos sareng anu sanésna henteu. Kuring nyobian ngajelaskeun interpretasi lagu anu kuring pikir dina cara anu gampang dipikaharti . Sadayana resep maén. Punten nyandak sareng nyandak pelajaran. "

Dicarioskeun yén cara ngungkulan seni anu mantap ieu kalolobaanana disababkeun ku ajaran Fumiko Yonekawa anu munggaran.

"Kusabab sumanget seni ti miheulaan parantos kaserang. Kami ngalebetkeun ajaran éta salaku harta hirup saumur hirup."

Turutan ajaran generasi harita sareng teraskeun ka generasi salajengna
Tuangkeun haté anjeun kana kamekaran budaya tradisional

写真

Mimiti, Tuan Yonekawa (nami asli: Tuan Misao) sareng anu sateuacanna ngagaduhan hubungan "bibi sareng kaponakan awewe".Anjeunna nyéépkeun waktos budakna di Kobe, sareng nalika indungna, anu master buta sareng koto, pupus dina sataun anjeunna lulus ti sakola dasar, bapakna, anu mikirkeun masa depan putrina, pupus taun 1939 (Showa 14), lanceukna Fumiko Yonekawa. Kuring angkat ka Tokyo kana karéta wengi kanggo diajar sareng adi kuring.Saatos éta, anjeunna cicing sareng bibi na, sareng hubungan antara duanana robih janten "guru sareng murid" sareng di 1954 (Showa 29) janten "indung sareng putri angkat".

"Kuring indit ka imah bibi kuring tanpa terang nanaon. Aya seueur uchideshi. Mimitina mah panginten kuring bibi pikasieuneun. Abdi teu tiasa nyauran anjeunna" guru, "sareng kuring diperhatoskeun sababaraha kali. Tapi kuring nyarios "Bibi". Kuring ngan ukur maén koto. Maka éta mangrupakeun ideu saderhana yén aya hadiah sareng hal-hal anu saé dina waktos éta. Éta murangkalih. "

Dina bimbingan ketat ti miheulaanna, mojang awéwé laun muncul sareng ahirna mecenghul.Fumi Katsuyuki(Fumikatsu) Digunakeun sacara lega dina nami.Anu ngaheulaan sok nyarios ka dirina sareng batur yén anjeunna kedah diajar ngan ukur seni, sareng anjeunna mangrupikeun uchideshi tina anu sateuacanna pikeun damel sapertos damel kantor sareng diplomasi, sareng adina na dina daptar kulawarga anu diadopsi dina waktos anu sami. · Mr. Fumishizu Yonekawa (alm) anu ngurus.Saolah-olah ngaréspon pipikiran guruna sareng adina, Tuan Yonekawa bakal teras-terasan ngadorong kasenian.
Dina 1995 (Heisei 7), generasi kahiji tilar dunya, sareng opat taun saatosna, anjeunna dingaranan "generasi kadua Fumiko Yonekawa".Anjeunna ngajelaskeun parasaanna dina waktos éta salaku "Kuring nyandak kaputusan gedé naha kuring leres-leres bakal dianggo pikeun kuring sorangan."

"Baheula, indung kuring ngawartosan yén seni ngabantosan kuring, tapi nalika kuring ngora, kuring henteu pati ngartos éta. Anu sateuacanna kuring ngagaduhan haté anu gedé. Anjeunna nyandak éta. Kuring henteu terang padamelan kantor, Abdi henteu tiasa ngalakukeun nanaon tentang kulawarga kuring. Kuring junun kaluar ka dunya ku ngan saukur maén koto bari didukung ku jalma-jalma di sakuriling kuring. Anu ngaheulaan kuring nyaéta indung kuring, guru seni, sareng kolot anu ngangkat sadayana. Anjeunna jalma anu ketat pikeun seni, tapi anjeunna leres-leres marahmay pas kaluar tina seni. Ogé dipikacinta ku muridna. Kakuatan generasi kahiji hébat. "

Nurunkeun aspirasi ti miheulaan, saha ayana anu gedé, Tuan Yonekawa parantos energetik ngagarap tradisi seni seni pikeun generasi salajengna.Sanaos musisi sareng peminat Jepang propésional nyirorot, urang fokus kana ngapopulerkeun pendidikan musik nganggo alat musik Jepang, khususna di SD sareng SMP.Ayeuna, "prakték alat musik Jepang" kalebet kana kursus wajib dina pedoman pembelajaran pikeun sakola dasar sareng SMP, tapi Asosiasi Jepang Sankyoku (* 2), anu Mr. Yonekawa mangrupikeun pupuhu kahormatan, sacara nasional ngabantosan Salaku tambahan pikeun nyumbangkeun seueur koto ka sakola dasar sareng SMP, kami ngirim musisi ngora utamina ka sakola dasar sareng SMP di Tokyo pikeun nyayogikeun demonstrasi pagelaran sareng pedoman pangalaman dina paktor alat musik.Di Iemoto Sochokai, Mr. Yonekawa ogé nuju damel dina kagiatan nyebarkeun di SD sareng SMP di Ota Ward, sareng kadang Mr. Yonekawa nyalira angkat ka sakola pikeun nyayogikeun kasempetan barudak langsung kontak sareng koto.

"Kuring maénkeun rima sareng lagu sakola di payuneun barudak, tapi aranjeunna nyanyi sareng kuring sareng éta pikaresepeun. Kuring resep pisan waktos nalika kuring leres-leres nempatkeun kuku dina ramo sareng némpél koto. Musik Jepang Kanggo masa depan budaya , penting pikeun ngagedékeun barudak heula. Bahkan murangkalih anu sumping ka sakola urang bakal jaga pisan sareng maénkeun koto. "

Dina hal pasrahkeun ka generasi salajengna, dina taun-taun ayeuna, manga sareng anime dumasar kana seni budaya tradisional Jepang sareng budaya parantos muncul saterasna, sareng ngagaduhan popularitas utamina diantara generasi ngora.Ngalangkungan aranjeunna, aranjeunna janten kenal, resep, sareng resep kana seni budaya tradisional sareng budaya.Gerakan sapertos kitu ogé kajantenan dina koto, sareng kanyataanna, wisata di pusat budaya tempat murid-murid Sochokai janten instruktur, ngagumkeun koto asli anu dilakukeun ku tokoh-tokoh nalika midangkeun éta pagawéan. Henteu aya tungtungna pelamar.Sigana mah sababaraha murid ogé hoyong maén, sareng nunjukkeun pangaruh anu hébat dina masarakat.Tuan Yonekawa, anu parantos leumpang kalayan lagu-lagu klasik, nyatakeun yén anjeunna ngagaduhan sikep "ngalakukeun beuki seueur" pikeun pangharepan sapertos kitu.

"Wajar yén bakal aya hal anu saluyu sareng jaman salaku lawang minat. Kuring bersyukur yén populasi musik Jepang bakal nambahan. Di sagigireun éta, upami éta lagu anu saé, éta sacara alami bakal tetep. Seueur waktos. , éta bakal janten "klasik". Nanging, kuring ngarepkeun yén anu ngiringan lagu kontémporér antukna bakal diajar klasik sareng nampi dasarna kalayan leres. Naha éta hartosna sesah nyambungkeun kana pamekaran budaya tradisional Jepang? Éta penting pisan, leres henteu? "

写真
"Festival Otawa"Nagara 2018 Maret 3

Dina akhir wawancara, nalika kuring naros deui, "Naon" seni "kanggo Tuan Yonekawa?", Saatos sababaraha detik tiiseun, anjeunna ngempelkeun kecap-kecap hiji-hiji supados sacara saksama nyabak haténa.

"Kanggo kuring, seni pikasieuneun sareng beurat, sareng sesah pikeun nyarios sareng kecap. Éta kumaha suci sareng suci éta anu dipasihkeun ku kuring anu sateuacanna. Luhureun sadaya, Anjeun tiasa hirup bari maén koto. Kuring masih hoyong teraskeun damel dina kasenian salami hirup abdi. "

* 1 Musik seni diturunkeun tina hubungan anu teu tiasa dipisahkeun antara Jiuta (musik shamisen) sareng lagu koto anu diturunkeun ku pamariksaan sakola (musisi buta) nalika jaman Edo."Lagu" mangrupikeun unsur penting dina musik unggal pakakas, sareng palaku anu sami tanggung jawab maénkeun koto, maénkeun shamisen, sareng nyanyi.
* 2 Rupa-rupa proyék bakal dilaksanakeun kalayan tujuan pikeun nyumbang kana pamekaran budaya musik Jepang ku promosikeun panyebaran musik tradisional, koto, sankyoku, sareng shakuhachi, sareng silih tukeur unggal sakola tina tilu lagu éta.

Propil

Musisi gaya Jiuta / Ikuta.Dipimpin ku Sochokai (Ota Ward).Pupuhu Kehormatan Asosiasi Sankyoku Jepang. Lahir di 1926.Ngaran aslina nyaéta Misao Yonekawa.Ngaran baheula Fumikatsu. Pindah ka Tokyo di 1939 sareng janten uchideshi munggaran. Dina 1954, anjeunna diadopsi ku murid kahijina, Bunshizu. Nampi Medali kalayan Pita Ungu di 1994. Dina taun 1999, generasi kadua Fumiko Yonekawa dingaranan. Dina taun 2000, nampi Urutan Makuta Anu Mahal. Dina taun 2008, disahkeun salaku panyekel harta budaya anu teu nyata (hirup harta nasional). Nampi Hadiah Akademi Seni Jepang sareng Hadiah Hadiah di 2013.

Rujukan: "Fumiko Yonekawa People and Arts" Eishi Kikkawa, diédit ku Sochokai (1996)

お 問 合 せ

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150