Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "Lebah ART HIVE" vol.3 + lebah!


Dikeluarkan 2020 Oktober 4

vol.3 Masalah springPDF

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" mangrupikeun makalah informasi saparapat anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal, nembé diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward ti mimiti usum gugur 2019.
"BEE HIVE" hartosna nyiruan.
Kami bakal ngumpulkeun inpormasi artistik sareng nganterkeun ka sadayana sasarengan sareng 6 wartawan bangsal "Mitsubachi Corps" anu kumpul ngalangkungan rekrutmen terbuka!
Dina "+ palebah!", Kami bakal ngeposkeun inpormasi anu teu tiasa diwanohkeun dina kertas.

Art art + palebah!

"Pangirim kembang" kadorong ku rasa syukur pikeun mahluk hirup
"Artis kembang Keita Kawasaki"

Poto Keita Kawasaki

Kuring parantos kalibet dina damel kembang langkung ti 30 taun.Salaku salah sahiji seniman kembang terkemuka di Jepang, Keita Kawasaki ngadukung budaya kembang anyar anu hirup dina kahirupan tina sababaraha sudut, sapertos paméran, tampilan ruang, sareng penampilan TV.Tuan Kawasaki yakin kana kembang yén "kembang sanés hal tapi mahluk hirup."

"Nalika anjeun ningali kembang anu mekar pinuh di lingkungan opat musim, anjeun moal ngaraos teu ngaraos ngaraoskeun" hargana kahirupan "sareng" kaagungan vitalitas. "Kami diajar resep ngagunakeun sadaya anggapan urang ti alam . Kuring ngagaduhan kabagjaan sareng kawani pikeun ngabagéakeun énjing. Pangpentingna pikeun gaduh perasaan syukur pikeun mahluk hirup, sareng kuring sok hoyong balikeun sacara alami ngalangkungan kembang, janten peran kuring nyaéta pikir henteu ngan ukur ngeunaan kaéndahan sareng kaéndahan kembang, tapi ngeunaan sababaraha rupa diajar anu tiasa diala tina kembang. "

Salaku salah sahiji ungkapan, karyana Kawasaki sering ngahijikeun pepelakan anu seger sareng paéh, sareng teras-terasan narik jalma-jalma ku pandangan dunya anu henteu kantos katingal sateuacanna.

"Sababaraha urang nyarios yén pepelakan paéh dina tempat kosong kosong sareng kotor, tapi nilaina robih lengkep gumantung kana kumaha anjeun ningali éta asak sareng asri. Saur éta sami sareng masarakat manusa. Tutuwuhan seger Éta seger sareng sregep "Nonoman", sareng pepelakan anu layu laun kaleungitan kakuatanana mangtaun-taun, tapi aranjeunna ngumpulkeun pengetahuan sareng hikmah, sareng éta mangrupikeun "kadewasaan" anu muncul dina ungkapanana. Hanjakalna, di masarakat manusa modéren, dua ekstrem henteu nyambung. Anjeun tiasa ngaraoskeun kaéndahan anu diciptakeun ku silih hormat, anom sareng sepuh, ngalangkungan kembang. Mugi-mugi tiasa masihan sumbangan pikeun masarakat ngalangkungan pangsa.

Ngudag desain anu ngajantenkeun mahluk hirup bagja "salaku pendamping di bumi anu sami" daripada kaindahan anu dirancang "berorientasi manusia".Cara Pak Kawasaki pikeun nyanghareupan kembang konsisten.

"Salami manusa aya di puncak ranté dahareun di bumi, nilai" handapeun manusa "pasti bakal ngaleungit, naha éta pepelakan atanapi sasatoan. Janten masarakat anu dipuseurkeun ku manusa Éta mangrupikeun kanyataan anu teu tiasa dipungkir, tapi waktos anu sami urang kedah ngagaduhan nilai "cicing" dina mahluk hirup, sabab manusa ogé mangrupikeun bagian tina alam. Masing-masing jalma negeskeun nilai éta. Sigana mah bakal ngarobah cara urang ningali sareng mikirkeun sababaraha rupa kajadian. Pikiran ieu dasar kagiatan kuring. "

[Pagawéan konsép] Pagawéan konsép

Imajinasi kuring anu teu aya watesna lahir ku niténan ciri, bakat, sareng sikep unggal kembang.
Kuring nyobian nyaritakeun kakuatan dina karya salaku pesen tina kembang.

Pagawean "Spring lahir tina sayang jukut maot" Poto
《Musim semi lahir tina sayang jukut dead
Bahan kembang: Narcissus, Setaria viridis

Koméntar ku Keita Kawasaki

Dina usum salju, pepelakan asak sareng paéh janten pondasi pikeun ngamumulé kahirupan salajengna.

Gawean "hirup layar lipat kembang / cinyusu" gambar
Screen Layar lipat kembang hirup / spring》
Bahan kembang: Sakura, Nanohana, Mimosa, Forsythia, Forsythia, Kacang, kacang polong, Cineraria, kokolin Ryu

Koméntar ku Keita Kawasaki

Nalika anjeun ningali layar tilepan ku kembang, imajinasi anjeun warna, seungit, lingkungan, sareng sajabana sumebar sareng anjeun tiasa ngaraos langkung beunghar tibatan ilmu.Abdi hoyong ningali kembang anu sanés.Upami kembang ieu kembang atah ... panasaran janten padamelan ieu.

[Pagawéan konsép] Pagawéan konsép

Imajinasi kuring anu teu aya watesna lahir ku niténan ciri, bakat, sareng sikep unggal kembang.
Kuring nyobian nyaritakeun kakuatan dina karya salaku pesen tina kembang.

Pagawean [KEITA + Itchiku Kubota] << Hymn to Colour >> Image
[KEITA + Itchiku Kubota]
《Jabur kanggo warna》
Bahan kembang: Okurareuka, Yamagoke, kembang garing

Koméntar ku Keita Kawasaki

Karya anu téma "kabagjaan warna" diajar ti alam dunya, sapertos warna anu diakar dina bumi sareng cahaya anu turun tina surga. "Kaéndahan alam" anu hirup di "Ichiku Tsujigahana" sareng pepelakan diintegrasikeun kanggo nyiptakeun lanskap anu glamor sareng hebat.Nuansa halus yén pepelakan nyumput tiiseun.Nalika ngadeuheusan ka Mr. Itchiku Kubota, anu ngaraosan kabeungharanana sacara bébas, anjeunna nyatakeun rasa syukur pikeun sagala rupa warna pepelakan.

Pagawean [KEITA + gelas Rene Lalique] << Daun tos >> Gambar
[KEITA + Rene Lalique kaca]
《Daun anu ngancik》
Bahan kembang: gerbera, kalung héjo, succulents

Koméntar ku Keita Kawasaki

Upami anjeun ngalieuk ka katuhu, anjeun bakal hariwang ngeunaan kénca.Éta mangrupikeun naluri mahluk hirup anu anjeun hoyong angkat nalika turun.

Lahirna "Artis Kembang" Keita Kawasaki

Tuan Kawasaki teras-terasan ngantunkeun haténa salaku "utusan kembang."Ayana indung kuring, Mami Kawasaki, penting pisan pikeun nyarioskeun akar na.
Mami Kawasaki angkat ka Amérika Serikat salaku murid internasional kadua saatos perang sareng kagum ku desain kembang di toko kembang dimana anjeunna damel parsial sareng kéngingkeun téhnik.Saatos balik ka Jepang, saatos damel salaku reporter Sankei Shimbun salami sababaraha taun, di 1962 anjeunna ngadegkeun kelas desain kembang munggaran di Jepang "Mami Flower Design Studio (ayeuna Mami Flower Design School)" di Ota Ward (Omori / Sanno). Kalayan filsafat "ngabudidayakeun jalma-jalma anu saé anu tiasa ngajantenkeun kahirupan sadidinten lembab sareng pikaresepeun kalayan kontak sareng pepelakan," kami ditujukeun pikeun pendidikan émosional anu ngabina kabébasan awéwé, mandiri, sareng pikiran anu makmur.

"Sigana mah awéwé-awéwé ti sakumna nagara anu hoyong kéngingkeun padamelan sareng hoyong ngajar hiji waktos parantos kumpul. Dina waktos éta, éta mangrupikeun masarakat anu tertutup sareng sesah awéwé pikeun maju ka masarakat, tapi Mami Kawasaki Saur anjeunna anjeunna sacara konsisten ngajalankeun pendidikan émosional ngalangkungan kembang bari ngabayangkeun jalma kahareup anu tiasa nyaimbangkeun padamelan sareng kulawarga, nyarios yén duanana lalaki sareng awéwé kedah nyumbang kana masarakat. Kuring ogé ngajarkeun hal-hal, tapi anu pangpentingna, ku ngahubungi kembang , anjeun tiasa sadar kana hargana hirup sareng hébatna vitalitas, sareng pentingna janten perhatian ka batur sareng ngagedékeun murangkalih. Ti mimiti kuring ngahargaan éta bakal ngakibatkeun cinta kulawarga. "

Tuan Kawasaki lahir ka Tuan Mami Kawasaki, pelopor dina dunya desain kembang Jepang.Nalika kuring naros ka anjeunna naha anjeunna nyéépkeun waktos budakna nalika anjeunna seueur kontak sareng pepelakan, anjeunna reuwas mendakan yén "hiji-hijina kembang anu kuring terang nyaéta mawar sareng tulip."

"Kuring henteu nampi kembang naon waé" pendidikan hadiah "ti indung kuring. Kuring ngan ukur kolot kuring anu resep kana mahluk hirup, janten kuring gélo milari 'chickweed'to kanggo tuang hayam kuring. Upami anjeun mikirkeun, ieu panginten tiasa janten asal minat kuring kana pepelakan. Nalika kuring lulus ti SMA, kuring nuju diajar desain lingkungan di Jepang di jurusan Hiasan Taman di universitas Amérika. Saatos balik ka Jepang, kuring nuju latihan di bengkel gerabah sareng tujuanna janten tukang panci. "

Dicarioskeun yén Mr. Kawasaki mimiti kontak sareng desain kembang indungna nalika anjeunna nganjang ka acara anu diayakeun ku Mami Flower Design School salaku padamelan paruh waktu.

"Kuring reuwas ningali éta. Teu sangka desain kembang mangrupikeun dunya kembang sareng karangan kembang. Nanging, dina kanyataanana, kuring nyiptakeun henteu ngan ukur motong kembang tapi ogé batu, jukut mati, sareng sagala rupa jinis bahan alami. Kuring terang pikeun mimitina waktos éta dunya anu kedah dilakukeun

Faktor anu ditangtoskeun pikeun lebet kana dunya kembang nyaéta acara di Tateshina, anu kuring didatangan sareng rerencangan saatosna.Kawasaki pikagumbiraeun ku penampilan hiji lily sinar-emas anu anjeunna ningali nalika leumpang di daérah leuweung isuk-isuk.

"Kuring neuteup éta ngahaja. Kuring panasaran kunaon éta mekar saé pisan di tempat sapertos kitu henteu aya anu ningali. Manusa hoyong ngagegedekeun," Tingali, "tapi éta teuing hina. Kuring kataji ku kageulisan éta. Sugan indung kuring nyobian pikeun ngamumulé émosi ngalangkungan kaéndahan pepelakan ieu, janten kuring nyambung di dinya. "

Tuan Kawasaki ayeuna aktip salaku seniman kembang ngawakilan Jepang. Ti taun 2006 dugi ka 2014, Tuan Kawasaki nyalira mangrupikeun perwira pimpinan Sakola Desain Kembang Mami.Ayeuna, lanceukna Keisuke nyaéta kepala sekolah, sareng anjeunna gaduh sakitar 350 ruang kelas di Jepang sareng luar negeri, dipuseurkeun kana ruang kelas anu dikelola langsung di Ota Ward.

"Kuring gaduh kasempetan pikeun berinteraksi sareng sababaraha jalma ti posisi kapamimpinan, sareng kuring sering diajar. Di sisi sanésna, éta ngareureuwas yén sesah hésé langsung nyebarkeun pikiran kuring ka masarakat umum, janten kuring ngamimitian kagiatan sacara mandiri Sakola Desain Kembang Mami. Nanging, sanaos metodeu éksprésina benten sareng indung kuring Mami Kawasaki, filsafat sareng kawijakan anu anjeunna pikirkeun pageuh diukir dina kuring. Pagawean kuring ogé diukir., Sigana mah pikeun nyebarkeun pendidikan émosional sareng ngabagi émosional ngalangkungan pepelakan di industri.
Dina hiji dimensi, hal-hal anu tangtos tungtungna bakal runtuh, tapi kuring yakin yén sumanget bakal salamina.Dugi ka ayeuna, aya sakitar 17 jalma anu parantos dididik di Mami Flower Design School, tapi kuring pikir yén spiritualitasna parantos asup sareng masing-masing dimanfaatkeun dina ngasuh budak sareng masarakat.
Sigana mah kuring henteu tiasa ngalakukeun seueur dina kahirupan 100 taun kuring.Nanging, sanaos dina kaayaan sapertos kitu, kuring hoyong pisan nyandak bagian dina nempatkeun yayasan pikeun masa depan budaya kembang Jepang anu maju bari digawé babarengan sareng jalma-jalma anu kalibet dina industri kembang. "

Persamaan anu ngokolakeun kakuatan manusa nyaéta "panasaran-> aksi-> pangamatan-> imajinasi-> éksprési"

Tuan Kawasaki panginten ngagaduhan rasa prihatin ngeunaan masarakat modéren.Nyaéta, kasadaran hirup ngagunakeun "panca indera" anu asalna manusa janten lemah.Kuring naroskeun yén épolusi peradaban digital tiasa janten faktor utama dina ieu.

"Sedengkeun épolusi peradaban digital modéren parantos ngajantenkeun" raoseun merenah ", urang kadang-kadang ngaraos yén" raoseun henteu merenah. "Penerapan hikmah sareng éksprési émosional anu beunghar lahir tina" panca indera "bakal robih ku sababaraha waktos. Teu aya anu sapertos kitu salaku "kamanusaan getih." Kuring henteu maksudna nolak peradaban digital éta nyalira, tapi saur kuring kedah gaduh pisah anu tegas dimana rasionalisasi nganggo digital. Naon deui, kahirupan manusa modéren sigana henteu saimbang. "

1955 (Showa 30), nalika Mr. Kawasaki lahir, mangrupikeun jaman anu tumuhna ékonomi.Mr Kawasaki ngajelaskeun waktos éta salaku jaman dimana "jalma-jalma kéngingkeun élmu bari ngamanfaatkeun panca indera sareng ngajantenkeun élmu éta janten hikmah", sareng masing-masing "kakuatan manusa" masing-masing hirup. Kuring ningali deui jaman.

"Ngomongkeun budak leutik kuring, bapak kuring rada nekad, sareng sanaos anjeunna budak, anjeunna moal seuri upami anjeunna henteu pikaresepeun. (Seuri). Janten, nalika kuring teras-terasan mikirkeun kuring seuri sareng tungtungna seuri, aya anu siga rasa kahontal. Naha henteu pati penting? Nalika kuring masih mahasiswa, kuring henteu gaduh telepon sélulér, janten sateuacan nelepon anu pikasieuneun ka imah awéwé anu kuring resep, kuring simulasi nalika bapak kuring ngajawab telepon, nalika indung kuring ngajawab, sareng sajabina. (Seuri). Masing-masing hal leutik ieu mangrupikeun hikmah pikeun hirup.
Ieu waktos anu merenah pisan.Upami anjeun hoyong terang inpormasi réstoran, anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun inpormasi dina Internét, tapi anu penting nyaéta leres-leres lebet ka dinya sareng cobian.Teras, perhatoskeun leres naha anjeun pikir éta nikmat, henteu raoseun, atanapi henteu.Sareng kuring pikir penting pikeun ngabayangkeun kunaon kuring pikir éta ngeunah sareng mikirkeun naon ungkapan anu kuring tiasa sambungkeun kana pamikiran éta. "

Numutkeun ka Mr. Kawasaki, hal anu pangpentingna anu kudu dihargaan dina ngokolakeun kakuatan manusa nyaéta "panasaran" sorangan.Sareng anu penting nyaéta saleresna ngalih kana "tindakan" dumasar kana panasaran éta, "niténan", sareng mikirkeun "imajinasi".Anjeunna nyarios yén aya "ekspresi" salaku jalan kaluar saluareun éta.

"Kuring ngahargaan pisan kana" persamaan "ieu. Ekspresi sacara alami bénten pikeun masing-masing jalma, sareng numutkeun kuring, éta desain kembang sareng seni kembang. Tina sidik lami sareng keramik, ungkapan salaku jalan kaluar tina kembang Éta hartosna anjeun parantos robih hungkul . Anjeun gaduh kakuatan anu sami pikeun panasaran kana hal-hal sareng ningali, niténan, sareng ngabayangkeun éta ku panon sareng suku anjeun nyalira. "Mikir" hal anu sami. Éta pikaresepeun pisan. Kuring pribadi ngagaduhan imajinasi ciptaan, sareng Kuring pikir yén unggal kahirupan tiasa langkung beunghar upami sadayana ngagaduhan kakawasaan ieu. Naha éta sanajan unggal ungkapan bénten, upami prosésna sami, aya landasan dimana urang tiasa mendakan sareng ngirimkeun nilai-nilai umum séwang-séwangan. Éta nyaéta kayakinan nekad. "

[Pagawéan konsép] Pagawéan konsép

Gawean "Aturan Alam II" Gambar
《Aturan Alam II》
Bahan kembang: tulip, maple

Koméntar ku Keita Kawasaki

Tutuwuhan anu ngawarnaan bumi dikurilingan ku taneuh maot ku datangna usum na ngajantenkeun taneuh pikeun nutrisi salajengna kahirupan.Sareng deuih, warna anyar ngagurilep dina taneuh.Cara hirup anu langsing dina pepelakan ngaraosan kasampurnaan anu teu kantos kuring tiasa tiru.

[Kolaborasi] Kolaborasi

Pagawean [KEITA + gedong Taro Okamoto] Gambar "Cimata sapertos curug"
[Gedong KEITA + Taro Okamoto]
《Cimata sapertos curug》
Bahan kembang: Gloriosa, Hedera

Koméntar ku Keita Kawasaki

Menara biru anu naék ka langit sakitar 40 taun.Mangrupikeun kasenian titinggal pak Taro.Menara ogé janten luntur sareng kedah musnah.Tanya Pak Taro Surga. "Naon anu kuring kedah lakukeun?" "Seni mangrupikeun ledakan." Kuring ningali cai panon siga cai terjun di tukangeun kecap.

Ayana masing-masing manusa nyaéta seni

Dina akhir wawancara, nalika kuring naros ka Pak Kawasaki naon "seni" éta, anjeunna ngagaduhan pandangan anu unik pikeun Mr.Mang anu leres-leres nyanghareupan "permata hirup".

pikir.Barina ogé, kuring pikir yén éta seni pikeun hirup sareng silih ekspresikeun dina "pamrih".Kalayan diémutan éta, saur kuring henteu kunanaon pikeun anu narjamahkeun sababaraha jinis pesen anu kuring kirim.Nanging, sababaraha urang panginten panginten yén bidang "seni" éta sorangan henteu diperyogikeun, tapi saur kuring yén kasaimbangan penting dina sagala hal.Upami aya anu raoseun, panginten aya anu goréng, sareng upami aya anu luhur, panginten aya handapeunana.Kuring pikir yén kakuatan seni anu masihan kasadaran sapertos kitu bakal janten langkung penting dina waktos payun. "

Naon anu sacara sadar dihargaan ku Kawasaki nyaéta "nikmati seni."Hartosna saleresna tina kecap éta nyaéta niat kuat Pak Kawasaki yén "upami anjeun henteu bahagia, anjeun moal tiasa ngabahagiakeun jalma."

"Saur kuring henteu mungkin pikeun nyababkeun jalma senang bari berkorban. Barina ogé, jaga diri nyalira. Sareng upami anjeun pikir anjeun senang, pastikeun jaga jalma-jalma di sakuriling anjeun. Saur kami urang tiasa ngabahagiakeun jalma-jalma. Upami jalma-jalma disakuriling urang janten bahagia, maka urang tiasa ngabahagiakeun masarakat. Anu antukna bakal ngajantenkeun bangsa bagja sareng dunya bahagia. Kuring pikir yén paréntah henteu kedah lepat. Kanggo kuring, saprak kuring lahir di Ota Ward, kuring badé narékahan pikeun ngembangkeun budaya kembang Ota Ward bari ngahargaan diri. Éta bakal sumebar ka Tokyo sareng industri sareng masarakat-kuring hoyong neraskeun kagiatan urang, ngahargaan unggal léngkah. "

[Gambar kembang] Gambar kembang

Gawe gambar "Kembang grapik"
Graphic Grafik kembang》
Bahan kembang: Sakura, tulip, rubili Lilium, bluebell Turki, ubi jalar

Koméntar ku Keita Kawasaki

Kaéndahan kembang anu tiasa anjeun tingali ku mata taranjang sareng kaéndahan kembang anu anjeun tingali dina poto-poto katingalina rada béda-béda pikeun kuring.Kuring museurkeun perhatian kuring kana kaéndahan kembang nalika ditingali dina permukaan anu rata (foto), sareng nyobian sacara visual narik éksprési kembang anu kuring henteu acan kantos ningali.

[Kamungkinan kembang kanyahoan]

Gawe gambar "Buka peralatan méja"
《Buka peralatan makan》
Bahan kembang: corak Ryuko, Turbakia, walikota Astrantia, mint, geranium (acuk, jeruk nipis), basil, céri, kalung héjo, strawberry

Koméntar ku Keita Kawasaki

Sagala bentuk anu tiasa ngumpulkeun cai tiasa janten vas.Simpen kembang dina rohangan anu didamel ku cara nyiapkeun mangkok, teras lebetkeun bahan kana mangkok luhur.

Propil

写真
Keita Kawasaki nyiptakeun sababaraha karya dina démo.

Lulus ti California University of Arts and Crafts dina 1982.Saatos ngalayanan salaku perwira pamimpin sakola desain kembang munggaran di Jepang "Mami Flower Design School" diadegkeun ku indungna Mami Kawasaki di 1962, anjeunna ngaluncurkeun mérek Keita sareng parantos kalibet dina seueur démo sareng presentasi seni dina program TV sareng buku. ..Anjeunna parantos kéngingkeun seueur penghargaan pikeun pamasangan ruang sareng tampilan.Aktip kolaborasi sareng seniman sareng perusahaan.Anjeunna parantos nyerat seueur buku sapertos "Flowers Talk" (Hearst Fujingahosha) sareng "Nicely Flower One Wheel" (Kodansha).

Gambar buku

KTION Co., Ltd.
  • 2-8-7 Sanno, Ota-ku
  • 9:00 dugi ka 18:00 (ditutup dinten Sabtu, Minggu, sareng liburan)
  • TEL: 03-6426-7257 (Perwakilan)

Beranda Keita Kawasakijandéla séjén

Homepage KTIONjandéla séjén

[Perkenalan artis] AOIHOSHI

"AOIHOSHI" mangrupikeun unit musik ku Roman Kawasaki sareng Hiroyuki Suzuki anu aktip salaku "messenger kembang" sareng Keita Kawasaki.Wisata ngurilingan nagara, anjeunna nyontoan sora-sora anu kakumpulkeun ti alam dunya, sapertos sora angin, cai, sareng kadang badai, sareng maénkeun wirahma sareng mélodi ngagunakeun komputer sareng keyboard.Ngamekarkeun "AOI HOSHI SORA SORA KUNING" anu ngarobih arus bioéléktrik dipancarkeun tina pepelakan kana sora, sareng anu ngurus musik dina acara dimana Keita Kawasaki némbongan, sareng ogé maénkeun dina sababaraha acara di Jepang sareng luar negeri.

AOIHOSHI Poto
Romanist sareng komposer Kawasaki Roman (katuhu) sareng Hiroyuki Suzuki (kénca), anu ogé damel dina lagu-lagu téma anime TV.
"'Co-starring' sareng pepelakan mangrupikeun pangalaman sakali saumur hirup. Kami resep pisan ku pepelakan."

お 問 合 せ

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150

お 問 合 せ

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150