Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "Lebah ART HIVE" vol.6 + lebah!


Dikeluarkan 2021 Oktober 4

vol.6 Masalah springPDF

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" mangrupikeun makalah informasi saparapat anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal, nembé diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward ti mimiti usum gugur 2019.
"BEE HIVE" hartosna nyiruan.
Babarengan reporter bangsal "Mitsubachi Corps" dikumpulkeun ku rekrutmen terbuka, kami bakal ngumpulkeun inpormasi artistik sareng nganterkeun ka sadayana!
Dina "+ palebah!", Kami bakal ngeposkeun inpormasi anu teu tiasa diwanohkeun dina kertas.

Artikel fitur: Denenchofu, kota anu diimpikeun ku Eiichi Shibusawa + lebah!

Kusabab éta henteu dikembangkeun, anjeun tiasa sacara bébas ngawujudkeun impian anjeun.
"Tuan Takahisa Tsukiji, Kurator Museum Rahayat Ota Ward"

Denenchofu sinonim sareng daérah padumukan kelas luhur di Jepang, tapi éta daérah padesaan anu disebut Uenumabe sareng Shimonumabe.Éta tina impian lalaki yén daérah sapertos kitu dilahirkeun deui.Ngaran lalaki éta nyaéta Eiichi Shibusawa.Kali ieu, kami naros ka Pak Takahisa Tsukiji, kurator Musium Rahayat Ota Ward, ngeunaan kalahiran Denenchofu.

Naon jenis tempat Denenchofu kapungkur?

"Dina jaman Edo, désa mangrupikeun unit dasar masarakat. Kisaran désa Uenumabe Village sareng Désa Shimonumabe mangrupikeun anu disebut jajaran Denenchofu. Denenchofu 1-chome, 2-chome, sareng radiasi ayeuna Shimonumabe ayana di 3-chome , daérah padumukan. Salaku awal jaman Meiji, pendudukna 882. Jumlah rumah tangga nyaéta 164. Nanging, gandum sareng séréal anu rupa-rupa dihasilkeun, sareng béas dihasilkeun di tempat anu handap, tapi sigana babandingan kebon sawah leutik di daérah ieu, utamina pikeun patanian di dataran luhur. "

Poto Pangwangunan poto Denenchofu
Denenchofu sateuacan ngembangkeun Disayogikeun ku: Tokyu Corporation

Naon anu ngarobih kampung-kampung éta ...

"Kuring Eiichi Shibusawa *, bapak kapitalisme Jepang. Dina awal jaman Taisho, kuring ngabayangkeun kota kebon munggaran Jepang ku infrastruktur kahirupan anu lengkep sareng pinuh ku alam.
Kusabab Restorasi Meiji, Jepang bakal ngamajukeun industrialisasi gancang dina kabijakan prajurit jegud.Kusabab Perang Russo-Jepang sareng Perang Dunya I, pabrik-pabrik makmur di kota urut Tokyo (sakitar di jero Jalur Yamanote sareng sakitar Walungan Sumida).Teras, jumlah jalma anu damel di dinya bakal ningkat sacara tetep.Pabrik sareng imah pekat.Alami, lingkungan kabersihan beuki buruk.Éta tiasa saé dianggo, tapi sesah hirup. "

Shibusawa mangrupikeun inohong utami dina dunya kauangan sareng industri, tapi naha anjeun miluan ngembangkeun kota?

"Shibusawa parantos ngumbara ka luar negeri ti saprak akhir shogunat Tokugawa. Anjeun panginten parantos ningali kota asing sareng ngaraos bedana ti Jepang.
Shibusawa pensiunan ti tugas aktif di 1916 (Taisho 5).Mangrupikeun sataun sateuacan kuring mimiti aub dina pamekaran kota kebon, sareng waktosna tumpang tindih.Pensiunan tina tugas aktip ngandung hartos yén anjeun henteu kedah deui kabeungkeut kana belenggu dunya bisnis atanapi industri.Disebutkeun yén leres pisan pikeun nyiptakeun kota nirlaba anu ideal anu henteu ngan ukur prioritas pangaruh ékonomi, atanapi pensiunan tina tugas aktip mangrupikeun salah sahiji pemicu. "

Naha Denenchofu dipilih salaku situs pamekaran?

"Dina 1915 (Taisho 4), Yaemon Hata, anu mangrupikeun sekretaris Yukio Ozaki, anu ngajabat salaku walikota Tokyo sareng Menteri Kehakiman, ngadatangan Shibusawa sareng sukarelawan lokal sareng petisi kanggo pangwangunan. Éta sateuacanna. Kusabab petisi éta , saklar dihurungkeun di Shibusawa, anu parantos lami sadar tentang masalahna. Kuring sadar pisan kana seksualitasna. Rural City Co., Ltd. didirikeun taun 1918 (Taisho 7). "

Stasion Denenchofu dina awal pamekaran
Stasion Denenchofu dina awal pamekaran Disayogikeun ku: Tokyu Corporation

Naon konsép pangwangunanna?

"Éta pangwangunan salaku daérah padumukan. Éta daérah padesaan. Daérah padesaan sareng sakedik pangwangunan, janten anjeun tiasa sacara bébas ngawujudkeun impian anjeun.
Mimiti, lahanna jangkung.Entong ngaco.Sareng listrik, gas, sareng cai ngalir.Transportasi anu saé.Titik-titik ieu mangrupikeun poin nalika ngajual bumi dina waktos éta. "

Hideo Shibusawa, putra Eiichi Shibusawa, bakal janten jalma konci dina pamekaran anu sabenerna.

"Eiichi Shibusawa ngamimitian perusahaan, sareng perusahaan éta sorangan dioperasikeun ku putrana Hideo.
Eiichi narik seueur réréncangan ti dunya bisnis pikeun nyetél perusahaan, tapi sadayana parantos janten présidén dimana-mana, janten aranjeunna henteu kalibet dina bisnis full-time.Janten, pikeun konsentrasi kana pamekaran kota kebon, kuring nambihan putra abdi Hideo. "

Hideo nganjang ka nagara-nagara Kulon sateuacan pamekaran anu sabenerna.

"Kuring pendak sareng St. Francis Wood, kota padesaan di luar San Fransisco." Denenchofu "dimodelkeun dumasar kota ieu. Di lawang kota, salaku gerbang atanapi tugu. Aya gedong stasiun di daérah éta, sareng jalan-jalan disusun dina pola radial anu museur di stasion. Ieu ogé sadar ka Paris di Perancis, sareng dicarioskeun yén gedong stasiun éta mangrupikeun gerbang pangunjung anu kameunangan. Cai mancur ayeuna Rotary kalayan ogé ti mimiti pamekaran .
Arsitéktur ala Kulon ogé diwangun kalayan pamikiranana cityscape asing.Nanging, sanaos bagian luarna ala Kulon, nalika anjeun lebet ka jero, sigana aya seueur gaya Jepang-Kulon, sapertos tikar tatami, dimana kulawarga di tukangeun tuangeun nasi nalika ruang gambar gaya Kulon.Henteu seueur gaya Barat.Éta henteu masalah pikeun gaya hirup Jepang. "

Kumaha upami lebar jalanna?

"Lebar jalan utama nyaéta 13 méter. Sigana kuring henteu héran ayeuna, tapi rada lega dina waktos éta. Tangkal sisi jalan ogé ngahasilkeun jaman. Sigana tangkal na warna sareng sakumna 3-chome katingalina sapertos daun ginkgo. Ogé, babandingan jalan, daérah héjo sareng taman mangrupikeun 18% lahan padumukan. Ieu lumayan jangkung. Bahkan di tengah Tokyo dina waktos éta, éta kirang langkung 10 Kusabab éta ngeunaan%. "

Ngeunaan cai sareng kokotor, éta maju dina waktos éta yén kuring khusus sadar kana saluran pembuangan.

"Saur éta leres. Henteu lami sateuacan Ota Ward nyalira tiasa leres ngajaga sistem saluran pembuangan. Baheula, cai limbah domestik diucurkeun kana saluran cai anu lami di Rokugo Aqueduct. Jaringan saluran pembuangan anu didamel didamel. Éta engké. Sigana mah taun 40-an. "

Endah yén aya taman sareng lapangan ténis salaku bagian tina pamekaran kota.

"Horai Park sareng Denen Tennis Club (engkéna Denen Coliseum). Horai Park ninggali pemandangan anu tadina mangrupikeun daérah padesaan dina bentuk taman. Leuweung anu sapertos kitu aya di daérah Denenchofu, tapi pangwangunan perkotaan Maka, sanaos disebut kota padesaan, sésa-sésa asli Musashino ngaleungit. Éta sababna Denen Coliseum ogé muka deui tempat anu mangrupikeun lapangan baseball salaku stadion utama Denen Tennis Club. "

Rencana daérah padumukan Tamagawadai
Panempoan luhur daérah padumukan Tamagawadai Disayogikeun ku: Museum Rahayat Ota Ward

Éta kota dimana impian parantos janten kanyataan.

"Dina taun 1923 (Taisho 12), Gempa Kanto Ageung mogok sareng pusat kota musnah.Imah-imah ramé sareng seuneu nyebarkeun sareng nyababkeun karusakan parah.Imah anu rame ku sampah bahaya, janten taneuhna stabil di tempat anu luhur, sareng moméntum hirup di pinggiran kota anu lega parantos ningkat.Éta bakal janten angin puyuh, sareng Denenchofu bakal nambahan jumlah penduduk sakaligus.Dina taun anu sami, stasiun "Chofu" dibuka, sareng di 1926 (Taisho 15) éta diganti nami stasiun "Denenchofu", sareng Denenchofu lahir dina dua nami sareng kanyataan. "

Propil


Ⓒ KAZNIKI

Kurator Museum Rahayat Ota Ward.
Di musium, anjeunna tanggel waler pikeun proyék panilitian, panilitian, sareng paméran anu aya hubunganana sareng matéri sajarah sacara umum, sareng berjuang unggal dinten pikeun nyebarkeun sajarah daérah éta ka masarakat lokal. Némbongan dina program populér NHK "Bura Tamori".

Matéri rujukan

Kutipan tina "Aobuchi Memoir" ku Eiichi Shibusawa

"Kahirupan urban teu gaduh unsur alam. Sumawona, nalika kota beuki mekar, seueur unsur alam anu teu aya dina kahirupan manusa. Hasilna, éta henteu ngan ukur mangaruhan pangaruh négatip dina moral, tapi ogé sacara fisik. Éta ogé ngagaduhan pangaruh anu parah pangaruh kana kaséhatan, ngaruksak kagiatan, atrofi méntal, sareng ningkatkeun jumlah pasién anu lemah ingetan.
Manusa moal tiasa hirup tanpa alam. (Disingkirkeun) Maka, "Taman Kota" parantos berkembang di Inggris sareng Amérika Serikat salami 20 taun.Sacara sederhana, kota kebon ieu mangrupikeun kota anu ngahijikeun alam, sareng mangrupikeun kota anu raosna raos di padesaan anu sigana mangrupikeun kompromi antara padesaan sareng kota.
Sanaos kuring ningali Tokyo ngembangna kalayan laju anu saé, kuring hoyong nyiptakeun sapertos kota kebon di nagara urang pikeun ngalereskeun sababaraha kalepatan dina kahirupan kota. ".

"Pamflet Émbaran Taman Kota" dina waktos jual
  • Di kota kebon kami, kami bakal fokus kana daérah padumukan kelas intelektual anu balik ka pabrik ageung anu disebut Kota Tokyo.Hasilna, kami nargétkeun ngawangun daérah padumukan anu anyar di pinggiran kota kalayan tingkat kasenangan anu luhur.
  • Kota kebon di Jepang ukur dugi ka ngawangun imah waé, sareng salami padesaan katutupan, daérah tempat ngawangun imah kedah nyumponan sarat ieu.
    (XNUMX) Jantenkeun lahan garing sareng polos atmosfirna.
    (XNUMX) Géologi kedahna saé sareng seueur tangkalna.
    ③ Wewengkonna kedahna sahenteuna 10 tsubo (sakitar 33 méter pasagi).
    ④ Kagungan transportasi anu ngamungkinkeun anjeun ngahontal pusat kota dina sajam.
    ⑤ Lengkepan telegraf, telepon, lampu, gas, cai, jst.
    ⑥ Aya fasilitas sapertos rumah sakit, sakola, sareng klub.
    ⑦ Gaduh fasilitas sosial sapertos union konsumen.
Rencana dasar Hideo Shibusawa
  • Gedong stasiun simbolis
  • Rencana radiasi bunderan konsentris
  • Lebar jalan (batang jalan 13m, minimal 4m)
  • Tangkal sisi jalan
  • 18% jalan, rohangan héjo, sareng taman
  • Pamasangan cai sareng kokotor
"Pamflet Émbaran Taman Kota" dina waktos jual
  • ① Entong ngawangun gedong anu tiasa ngaganggu batur.
  • (XNUMX) Upami aya halangan anu kedah disayogikeun, kedahna elegan sareng elegan.
  • ③ Gedongna kedah di lantai XNUMX atanapi handap.
  • ④ Tempat gedongna kedah dina XNUMX% tina lahan padumukan.
  • ⑤ Jarak antara garis wangunan sareng jalan kedah 1/2 tina lébar jalan.
  • ⑥ Biaya umum bumi kedah 120 yen atanapi langkung per tsubo.
  • ⑦ Toko bakal konsentrasi caket stasiun anu misah ti daérah padumukan.
  • ⑧ Ngadegkeun taman, taman hiburan sareng kleub.

* Eiichi Shibusawa:

Eiichi Shibusawa
Disayogikeun ku Eiichi Shibusawa: Dicetak ulang tina halaman wéb Perpustakaan Diet Nasional

Lahir di 1840 (Tenpo 11) ka patani ayeuna di Chiaraijima, Kota Fukaya, Prefektur Saitama.Saatos éta, anjeunna janten vassal kulawarga Hitotsubashi sareng angkat ka Éropa salaku anggota misi ka Paris Expo.Saatos uih deui ka Jepang, anjeunna dipenta pikeun ngabdi ka pamaréntah Meiji. Dina 1873 (Meiji 6), anjeunna mundur ti pamaréntahan sareng ngalih ka dunya bisnis.Ilubiung dina ngadegkeun sareng ngatur langkung ti 500 perusahaan sareng organisasi ékonomi sapertos Bank Nasional Daiichi, Bursa Saham Tokyo, sareng Tokyo Gas, sareng kalibet dina langkung ti 600 proyék sosial. Ngadukung "téori ngahijikeun ékonomi moral".Karya utama "Teori sareng Aritmatika".

Art art + palebah!

Arsitéktur ngajén ka alam
"Arsiték Kengo Kuma"

Kengo Kuma, arsiték anu kalibet dina desain seueur arsitéktur di bumi sareng luar negeri, sapertos Stadion Nasional, Stasion JR Takanawa Gateway, Menara Dallas Rolex di Amérika Serikat, Victoria & Albert Museum Dundee Annex di Skotlandia, sareng Odung Pazar Museum Seni Modern di Turki.Arsitéktur anu nembé dirarancang ku Mr. Kuma nyaéta "Denenchofu Seseragikan" anu dibuka di Denenchofu Seseragi Park.

Seserikeun Poto
Pamandangan panorama Denenchofu Seseragikan, anu sadayana ditutupan ku gelas sareng ngagaduhan perasaan kabuka ⓒKAZNIKI

Atuh kalakuan leumpang sorangan ngandung hartos anu euyeub.

Kuring ngadangu yén Pak Kuma sakola di TK / SD di Denenchofu.Naha anjeun ngagaduhan kenangan ngeunaan tempat ieu?

"Kuring angkat ka Denenchofu di TK sareng SD salami salapan taun. Dina waktos éta, kuring henteu ngan ukur di gedong sakola, tapi ogé ngajalankeun sakitar kota-kota, taman, sisi walungan, sareng sajabana. Nyata, wisata paling saé Walungan Tama. Aya seueur. Kenangan budak leutik mah museur di daérah ieu. Henteu ngan ukur taman hiburan Tamagawaen anu aya di tempat Taman Seseragi ayeuna, tapi ogé Taman Tamagawadai sareng Garéja Katolik Denenchofu anu masih aya. Rasana sapertos kuring nuju dewasa sareng Walungan Tama, tibatan ngurilingan daérah ieu. "

Kumaha proyék di tempat kenangan?

"Kuring pikir proyék ieu sorangan pikaresepeun pisan. Saur taman sareng arsitéktur salaku hiji. Henteu ngan ukur arsitektur anu mangrupikeun fasilitas perpustakaan / rapat ... Gagasan yén éta mangrupikeun taman anu ngagaduhan fungsi perpustakaan / rapat fasilitas. Dina arsitéktur umum, arsitéktur éta sorangan ngagaduhan fungsi, tapi ideu Mr. Ota Ward nyaéta yén taman ngagaduhan fungsi. Gagasan janten modél arsitéktur umum di masa hareup sareng cara kota anu kedah na. Éta leres. Tuan Ota-ku ngagaduhan ideu anu maju pisan, janten kuring pasti hoyong ngiringan. "

Nyiptakeun gedong anyar, nyaéta Seseragikan, bakal ngarobah hartos sareng fungsi tempat sareng daérah.

"Seseragikan dihijikeun sareng gawir di sapanjang walungan anu disebat sikat (garis gawir) payuneun ieu. Aya jalan di handapeun sikat, sareng aya rohangan dimana anjeun tiasa jalan-jalan. Kali ieu," Seserikeun "nyaéta Kuring pikir yén aliran jalma di taman sareng daérah ieu bakal robih akibat tina ieu, sareng kalakuan jalan nyalira bakal ngagaduhan hartos anu langkung euyeub tibatan sateuacanna. "

Kalayan ngadegna Seseragikan, langkung saé upami langkung seueur anu badé lebet.

"Kuring pikir éta pasti bakal ningkat. Kuring ngarasa yén kalakuan leumpang sareng polah ngararasakeun fasilitas bakal diaktipkeun salaku hiji. Ku cara éta, gedong umum konvensional sareng cara daérah kedahna rada béda. Sigana kuring yén modél anyar sapertos kitu, dimana gedong-gedong umum nyalira ngarobih aliran jalma-jalma di daérah éta, sigana bakal lahir di dieu. "

Ngaraos kapok sapertos calik dina sofa di ruang tamu

Di jero balé nyungcung
Denenchofu Seserikeun (Interior) ⓒKAZNIKI

Punten wartoskeun kami ngeunaan téma sareng konsép anu anjeun usulkeun pikeun arsitéktur ieu.
Mimiti, punten wartosan kami ngeunaan "beranda leuweung".

"Emperna caket satengahna antara leuweung sareng arsitéktur. Saur urang Jepang kantos terang yén daérah panengahna paling beunghar sareng paling pikaresepeun. Dina abad ka-20, rohangan emper ngaleungit ajeg. Imah parantos janten kotak anu ditutup. hubungan antara bumi sareng kebon parantos ngaleungit. Éta ngajantenkeun kuring ngalamun pisan sareng kuring pikir éta kaleungitan pisan budaya Jepang. "

Naha pikaresepeun ngamangpaatkeun jero sareng luar?

"Éta leres. Untungna, kuring ageung di hiji imah anu aya teras, janten maca buku di teras, maen game di teras, ngawangun blok di teras, sareng sajabana kuring pikir lamun urang tiasa kéngingkeun deui terasna deui, citra kota-kota Jepang bakal robih pisan. Dina waktos ayeuna, kuring nyobian nampilkeun kasadaran kuring nyalira ngeunaan masalah éta sareng sejarah arsitektur. "

Emper mangrupikeun tempat anu nyambung sareng alam, janten langkung saé upami urang tiasa ngayakeun acara musiman.

"Kuring miharep aya anu sapertos kitu bakal kaluar. Kuring miharep yén jalma anu ngagunakeunana bakal ngagaduhan rencana anu langkung seueur tibatan anu dipikirkeun ku desainer sareng pamaréntah."

Poto Kengo Kuma
Kengo Kuma di "Seseragi Bunko" di tempat istirahat lantai 1 ⓒ KAZNIKI

Punten wartoskeun perkawis "kumpulan atap strip anu nyampur kana leuweung".

"Gedong ieu sanés hartos gedong alit, sareng seueur jilidna. Upami anjeun ngungkabkeunana siga kitu, gedena bakal ageung teuing sareng kasaimbangan sareng leuweung bakal goréng. Kituna, hateupna dibagi kana sababaraha potongan sareng strip dijejeran. Abdi panginten ngeunaan bentuk sapertos kieu. Sigana mah asa siga ngalembereh kana bentang sakurilingna.
Di aula gumulung(eunteup)Paur-paur aya anu nyembah ka leuweung.Arsitéktur ngajén ka alam (seuri). "

Hateup strip nyiptakeun jinis jangkungna dina rohangan interior.

"Di rohangan interior, lalangitna jangkung atanapi handap, atanapi di lebetna, sigana rohangan interiorna dihuapkeun ka luar. Rupa-rupa tempat sapertos kitu. Éta mangrupikeun rohangan manjang salaku hiji. Dina jero, anjeun leres-leres tiasa ngalaman sababaraha jinis rohangan. Sigana mah rada béda ti arsitektur ngawangun kotak saderhana saderhana. "

Punten wartoskeun perkawis "ruang tamu di kota anu pinuh ku kahaneutan kai".Anjeun nyarios yén anjeun hususna ngeunaan kai.

"Dina waktos ieu, kuring nganggo kai panen di antara kai. Abdi hoyong sadayana pangguna nganggo éta sapertos ruang tamu nyalira. Sigana henteu seueur ruang tamu anu saé sareng héjo sapertos ((Seuri). Nanging , Abdi hoyong ngajaga perasaan santai di ruang tamu. Éta sapertos ruang tamu dimana anjeun tiasa ngaraoskeun lamping hateupna sapertos kitu, sanés di gedong umum anu bentukna kotak. Mugi tiasa maca buku lalaunan di tempat anu saé, ngobrol sareng réréncangan, kadieu nalika kuring rada capé, sareng karaos kapok sapertos linggih dina sofa di ruang tamu.
Pikeun tujuan éta, bahan sepuh anu sepuh sareng tenang saé saé.Puluhan taun ka pengker, basa kuring keur budak, bumi anyar didamel di Denenchofu.Kuring angkat nganjang ka sababaraha imah rerencangan, tapi saatos sadaya bumi anu langkung lami tibatan anu énggal sareng anu tos lami waktosna pikaresepeun pisan. "

Kuring miharep anjeun tiasa ngaraos Denenchofu salaku kampung.

Saur arsitéktur guru anjeun ngagaduhan téma koexistence sareng alam, tapi naha aya bédana antara arsitéktur di alam padesaan sareng alam di daérah perkotaan sapertos Denenchofu?

"Sabenerna, kuring mimiti mikir yén kota sareng padesaan henteu benten pisan. Baheula, panginten kota-kota ageung sabalikna ti padesaan. Denenchofu mangrupikeun daérah padumukan anu terkenal di Jepang. Nanging, dina raos, sigana mah éta padesaan anu saé. Pikaresepeun Tokyo nyaéta sapertos kumpulan kampung-kampung anu gaduh sababaraha kapribadian. Asal usul kota Edo mangrupikeun medan anu rumit pisan. Éta ngagaduhan rupa bumi anu rumit anu jarang anjeun tingali di kota panggedéna di dunya, sareng aya budaya anu bénten-béda pisan di jurang gunung sareng lembah éta. Upami anjeun ngalih hiji jalan atanapi gunung, budaya anu sanés aya di gigireun anjeun. Saur kuring yén kaanekaragaman sapertos kitu mangrupikeun daya tarik Tokyo. Aya mangrupikeun rupa-rupa suasana di padesaan ieu, sapertos kota atanapi desa. Di Seserikeun, anjeun tiasa ngaraosan padesaan salaku kampung. Mugi anjeun tiasa ngaraosan. "

Propil


Ⓒ KAZNIKI

Dilahirkeun di 1954.Rengse Departemen Arsitektur, Universitas Tokyo. 1990 Ngadegkeun Kengo Kuma & Associates Arsiték sareng Kantor Desain Urban.Saatos damel salaku profésor di Universitas Tokyo, anjeunna ayeuna janten profésor khusus sareng profésor emeritus di Universitas Tokyo.
Saatos kaget ku Stadion Indoor Yoyogi Kenzo Tange, anu anjeunna tingali dina Olimpiade Tokyo 1964, anjeunna tujuan pikeun janten arsiték ti alit.Di paguron luhur, anjeunna diajar di handapeun Hiroshi Hara sareng Yoshichika Uchida, sareng nalika anjeunna mahasiswa pascasarjana, anjeunna nyebrang Gurun Sahara di Afrika, survey desa, sareng tujuan kaindahan sareng kakuatan désa.Saatos damel salaku panaliti anu datang di Universitas Columbia, anjeunna ngadegkeun Kengo Kuma & Associates di 1990.Anjeunna parantos mendesain arsitéktur di langkung ti 20 nagara (Arsitéktur Institute of Japan Award, International Wood Architecture Award ti Finlandia, International Stone Architecture Award ti Italia, jst) sareng parantos nampi sababaraha penghargaan di bumi sareng luar negeri.Tujuan pikeun arsitektur anu nyampur sareng lingkungan sareng budaya lokal, kami ngajukeun desain skala manusa, lembut sareng lemes.Salaku tambahan, ngalangkungan milarian bahan-bahan énggal pikeun ngagentos beton sareng beusi, urang ngudag bentuk arsitektur idéal saatos masarakat industri.

Perhatian kahareup ACARA + palebah!

Perhatian kahareup KALENDER ACARA Maret-April 2021

Inpormasi PERHATIAN perhatian tiasa dibatalkeun atanapi ditunda di hareupna pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.
Mangga parios unggal kontak kanggo inpormasi panganyarna.

Tingali abdi!

Tingali Kuring! Gambar
Titimangsa jeung wanci 4 April (Sat) dugi ka 17th (Sun)
Dinten minggu 13: 00-18: 00 (Buka dinten minggu 18: 00-20: 00 upami parantos dilakukeun sateuacanna)
Sabtu sareng Minggu 11: 00-18: 00
Liburan biasa: Rebo
lokasi Atelier Kiri
(2-10-1F, Denenchofuhoncho, Ota-ku, Tokyo)
Pangatur / Panilitian Atelier Kiri

homepagejandéla séjén

Dinten réstoran

Gambar poé réstoran
Titimangsa jeung wanci Sabtu 5 Méi sareng Nopémber unggal taun
12: 00-18: 00
lokasi Toko Sticka
(3-4-7 Denenchofu, Ota-ku, Tokyo)
Pangatur / Panilitian Toko Sticka

homepagejandéla séjén

hurup / pérak / pita

Titimangsa jeung wanci 6 April (Sat) dugi ka 12th (Sun)
Dinten minggu 13: 00-18: 00 (Buka dinten minggu 18: 00-20: 0 upami parantos dilakukeun sateuacanna)
Sabtu sareng Minggu 11: 00-18: 00
Liburan biasa: Rebo
lokasi Atelier Kiri
(2-10-1F, Denenchofuhoncho, Ota-ku, Tokyo)
Pangatur / Panilitian Atelier Kiri

homepagejandéla séjén

お 問 合 せ

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150