Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

2021 palebah cub sora honeybee corps

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" mangrupikeun makalah informasi saparapat anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal, nembé diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward ti usum gugur 2019. "BEE HIVE" hartosna nyiruan.Babarengan reporter bangsal "Mitsubachi Corps" dikumpulkeun ku rekrutmen terbuka, kami bakal ngumpulkeun inpormasi artistik sareng nganterkeun ka sadayana!
Dina "lebah awak sora lebah corps", awak lebah bakal ngawawancara acara sareng tempat artistik anu dipasang dina makalah ieu sareng marios deui tina sudut pandang anu nyicingan bangsal.
"Cub" hartosna pendatang pikeun wartawan koran, anu nembé anyar.Ngenalkeun seni Ota Ward dina tulisan ulasan anu unik pikeun awak lebah madu!

Pameran Husus Ulang Taun ka-2 "Peuntas Master-Budak Yoshinobu x Kaishu"
tempat/Aula Peringatan Kapal Katsumi Ward Ota Sesi / 2021 Séptémber (Jumaah) - 9 Désémber (Minggu), 17

ART palebah HIVE vol.1 Diwanohkeun dina fitur husus "Takumi".

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.1

Nami Mitsubachi: Inko ti Kugahara (ngagabung sareng Korps Mitsubachi taun 2021)

Kuring indit ka pameran dimana kuring maca hubungan antara Katsu Kaishu jeung Yoshinobu Tokugawa pikeun 30 taun sanggeus repatriation tina Taisei Hokan ti bahan dirilis pikeun kahiji kalina.Nalika ngalayanan Shogunate, Kaifune parantos ngritik Yoshinobu sareng dina kaayaan anu goréng, tapi dina jaman Meiji, anjeunna bajoang pikeun ngaleungitkeun kasopanan Yoshinobu.Bisa dibaca tina bahan nu Yoshinobu ogé dipercaya Kaifune, sarta sanggeus pengunduran diri ieu diangkat sarta anjeunna ngalaman panongton kalawan kaisar, anjeunna seemed geus indit ka villa Katsu urang, Washokuken.Sigana mah panalungtikan anu museurkeun kana dua di antarana dina mangsa ieu jarang, tapi tina sudut pandang anyar, anjeun tiasa ngawujudkeun sajarah multi-layered sarta hubungan anu teu dipikawanoh nepi ka ayeuna.

 

Ngaran Lebah Madu: Unoki Hummingbird (ngagabung sareng Korps Honeybee 2021)

Pameran husus miéling ulang 2nd tina bubuka musium éta hubungan master-budak antara Katsu jeung Yoshinobu Tokugawa, anu ulang fokus kana drama taiga.Bahan paméran lolobana hurup jeung pangaruh visual saeutik kawas lukisan, tapi bari ngarujuk kana paméran koméntar kurator urang, kasampak di hurup tulisan leungeun dina urutan kronologis bari tetep deukeut jeung parasaan maranéhanana. dina sirah kuring.Wangunan gaya Art Deco anu elegan nganggo urut Seimei Bunko * sigana langkung ngalegaan kapanasaran intelektual anjeun.

* Urut Kiyoaki Bunko: Harta budaya kadaptar nasional anu nahan gaya arsitéktur sanggeus Gempa Great Kanto ti ahir jaman Taisho nepi ka awal jaman Showa.

 

"BUKA STUDIO 2021"
tempat/PABRIK SENI Jonanjima Sidang / 2021 Oktober (Saptu) - 10 Oktober (Minggu), 9

ART palebah HIVE vol.3 Ditepangkeun dina perhatian ACARA ART palebah HIVE vol.8, hiji tempat artistik.

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.3

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.8

Ngaran Mitsubachi: Bapak Omori ti Norwégia (ngagabung jeung Mitsubachi Corps di 2021)


Disadiakeun ku: Horai Tokage

Dina glance a, anjeun moal bisa ngabejaan naon digambar dina karya Misuzu Nakano, nu digambar di jéntré dina layar.Upami anjeun ningal langkung caket, anjeun bakal ningali sababaraha bentuk anu misterius.Di studio gigireun tempat paméran, kuring bisa ningali prosés produksi.Sketsa dina témbok kasampak kawas specimen a.Nalika kuring ningal deui padamelan, unggal bagian sapertos mahluk hirup, sareng karasaeun kuring ningali kana dunya leutik anu teu tiasa katingali ku mata taranjang.

 

Ngaran lebah madu: Tokage Horai (ngagabung sareng korps nyiruan madu taun 2021)

Pamasangan Manami Hayasaki kalayan tilu potongan anu ngagambarkeun spésiés asli Jepang di tengah, spésiés aheng di kénca, sareng tangkal céri Yoshino di katuhu.
Spésiés alien mangrupikeun definisi anu lahir dina taun-taun ayeuna, sareng watesna henteu pasti.Sakura, anu mangrupikeun jantung masarakat Jepang, sinonim sareng tangkal céri Yoshino, anu mangrupikeun klon anu disebarkeun sacara artifisial, sareng henteu dugi ka jaman Meiji nyebarkeun ka sakumna nagara.
Hiji karya anu ngagambarkeun ambiguitas hal sarta preconceptions gambar bakal nembongkeun stereotypes pingsan jeung kontradiksi dina urang.
Di studio napel, abdi dikaruniai kasempetan pikeun ngadangu ti anjeunna langsung tur meunangkeun glimpse tina prosés produksi.

 

"Piazzolla 100th Anniversary Ryota Komatsu Tango Quintet +XNUMX (Perkusi)"
Tempat / Aula Bangsal Ota Tanggal Aplico / Jumaah, 2021 Nopémber 11

Rincian pagelaran

Nami Mitsubachi: Bapak Korokoro Sakurazaka (Ngagabung sareng Korps Mitsubachi 2019)

Anyar-anyar ieu, pamandangan tango Argentina anu janten adegan anu pikaresepeun pisan sareng dikaitkeun dina awal pilem "Masquerade Night".Ryota Komatsu mangrupikeun pamaén bandoneon anu ngageterkeun haténa.Dina konsér ieu, anjeunna ngarasakeun seleksi lagu tina "Hari 100th Piazzolla urang", sarta panungtungan nyaéta klimaks jeung lagu kawentar "Usum tiis di Buenos Aires".Dina encore, abdi kabetot ku pilihan exquisite jalan karajaan super "La Cumparsita".Jeung penari tamu NANA & Axel anu robah pakéan tilu kali tur pamer gracefully éta masterpiece a!

 

Pameran Kolaborasi Aula Peringatan Ota Ward Ryuko
"Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection -Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"
Tempat / Sidang Balai Peringatan Ota Ward Ryuko / 2021 Séptémber (Saptu) - 9 Nopémber (Minggu), 4

ART palebah HIVE vol.7 Seni tempat, ART nyiruan HIVE vol.8 Diwanohkeun dina jalma seni "Ryutaro Takahashi".

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.7

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.8

Ngaran honeybee: Magome RIN (ngagabung ka honeybee corps di 2019)

Kolaborasi antara Ryuko Kawabata sareng karya anu dipiboga ku Ryutaro Takahashi, kolektor seni kontemporer anu aya hubunganana sareng Ota Ward, parantos direalisasikeun.
Kami amazed di cocog alus karya Ryuko jeung seniman kontemporer.Meureun aya hiji hal di umum kalawan challengers anu nganyatakeun diri sakumaha maranéhna hayang, tanpa kabeungkeut ku nilai aya.
Sareng, disebatkeun yén jumlah sémah parantos énggal-énggal unggal taun dina musibah korona, sareng jumlahna parantos ngabalikeun waktos ti manula dugi ka nonoman.Suasana tenang di Balai Peringatan Ryuko parantos ditambah kana lincahna para nonoman anu ngaapresiasi dina waktos wawancara.
The challengers timeless anu bersinar glow anyar dina tempat.

 

Nami Mitsubachi: Bapak Subako Sanno (Ngagabung sareng Korps Mitsubachi taun 2021)

Nurutkeun kurator, konsepna "Zubari'VS'".
Ryuko Memorial Hall, museum lukisan Jepang.Ieu mangrupikeun kolaborasi munggaran sareng seni kontemporer.
Ieu bisa ditempo yén éta "tantangan" salaku Aula Peringatan Ryuko.Pikeun kuring pribadi, tinimbang "VS", kuring ngarasa yén duanana karya Ryuko urang jeung karya kempelan Ryutaro Takahashi urang pinuh ku niat artis "teu hayang pas dina pigura!" sawah.
Nanging, kuring hoyong ningali langkung seueur ngeunaan "VS" ieu.Abdi ngarepkeun anu kadua.

 

Pameran khusus "Bentang Hasui Kawase-Jepang perjalanan sareng sidik-"
tempat/Museum Rahayat Ota Ward Sesi / 2021 Juli (Saptu) - 7 Séptémber (Senén / libur), 17

ART lebah HIVE vol.6 Nyokot Museum di OTA (distrik Omori), ART lebah HIVE vol.7 Fitur husus "Kuring rék indit, pamandangan Daejeon digambar ku Hasui Kawase" diwanohkeun.

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.6

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.7 

Nami lebah lebet: Tuan Kuroichi Omori (ngagabung sareng lebah lebu lebet 2021)

Judul pagawéan / Tentatif / Pemandangan daérah pangeringan rumput laut Morigasaki
Hasui Kawase "Gelaran Tentatif / Pemandangan daérah pangeringan rumput laut Morigasaki"
(Milik ku Yamamoto Seaweed Store Co., Ltd.)

Paméran Hasui Kawase, anu disebat "Showa Hiroshige" sareng "Travel Poet".Diantarana, anu narik perhatian kuring nyaéta "pemandangan Tentative / Morigasaki seaweed drying scenery area".Éta mangrupikeun pamandangan Omori, anu nostalgia nalika kuring alit.
Karya ieu dipénta ku toko Rumpai Laut Yamamoto di Nihonbashi sanés ti panerbit biasa.Tulisanana ditulis dina buku harianna dina 1954 Maret 29 (Showa 3) yén Hasui nyalira nganjang ka daerah pangeringan rumput laut di Omorihigashi.Pitunjukna nyaéta Tuan Zenichiro Koike, anu kapala toko rumput laut Yamamoto dina waktos éta.Pak Koike mangrupikeun sepuh anu cicing di gigireun bumi kuring.Éta mangrupikeun papanggihan yén Hasui ngaraos langkung caket ka anjeunna.

お 問 合 せ

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150